Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od whatever uvedu priklad : za kamaradem furt chodil typek, ze chce neco koupit, ale uz od pohledu to byl takovej frajirek...ale vtip je v tom, ze dolez za par dni, ze prej super, ze se skouril jak hovado, valel se po zemi smichy a jestli nemame jeste, nacoz jsme vyprskli smichy a fyfakovali sme ho... (neberte nam to za zly, byl to fakt blbec) ... neco jak placebo efekt, ze ))
hehe - si mi připoměl taky jednoho klučinu kterej to samý dělal ale zkouřil ho zelenej čaj
jinak by mě zajímalo kdo psal že to měl a že to neni tak špatný tak co ti to dělalo? že by placebo?
Původní příspěvek od Jeck Herer ok,please můžete to někdo smáznout?? nebo jak to smažu prosim?? Díky moc chlapy,s tou trávou mi to bylo ňáký podezřelý..
prispevky mazes: dole v pravo u tvyho prispevku mas edit/delete
a pak zaskrtnes nahore v levo smazat a potvrdis na druhy strane smazat
jinak tady k tem palickam. na obrazku sice pekny, ale nazvy jako stunk nebo lopium me celkem dostalo ale zasejc berte v potaz, ze u brka taky pusobi to, ze kdyz si poroste date prda tak se vam spatne okyslici mozek a uz to vyvola trosku zmenu vedomi. navic kdo vi co v tomhle tom je. ja bych to radeji nezkousel. mam rad svoje zdravi
Při hledání co obsahuje kouř zeleného čaje, jsem narazil na stánky jakého si Legal Herbal Shopu.
ZDE TO JE
Jedna z položek co mají na prodej jsou tvz. Buds ... na fotce je jasně vidět že se jedná o marihuanu.
Píše o tom jak je zrovna tenhle "Bud" vypěstovanej legálně.
Mno nevim nevim.
Opravdu se na těch stránkách prodává marihuana? Nebo to jen tak má vypadat? Pokud ano, vyveďte mě prosím z omylu.....
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
muchomůrka červená. A ty prachy co za to chtěj. Založim si e-shop s muchomůrkama, teď zajdu do lesa a mám jich tak půl tuny.
bože , co ty lidi neprodaj !a nekoupí!
Uz ste urcite poculi o tzv smart drugs... su to napodobeniny normalnych drog s podobnym ucinkom (marihuana,extaza,trip,kokain...). Su legalne vo viacerych statoch v europe (holandsko,anglicko,rakusko...),bohuzial v cechach a na slovensku su niektore zlozky ilegal. Su zalozene na cisto prirodnej baze a nevytvara sa na ne navyk. Dnes vam chcem odporucit "nahradu" za nasu oblubenu marihuanku. Jedna sa o zmes bylin: Baybean, Blue Lotus, Lion's Tail, Lousewort, Indian Warrior, Dwarf Scullcap, Maconha Brava, Pink Lotus, Marshmallow, Red Clover, Rose, Siberian Motherwort, Vanilla and Honey. Zaujimave ze?
Fajcite to normalne ako aj vsetko ine a stav sa dost napadite podoba ako po trave,ale je skor taky hlbsi "stoned high". Da sa to za celkom slusnu cenu objednat z ktorehokolvek growshopu v Anglicku,alebo to dostat priamo vo viedni v growshopoch.
Původní příspěvek od guerilla A to mám kouřit toto místo MJ jen kvůli tomu, že to je legální?
Raději si MJ vypěstuju a zhulim, než abych nakupoval přes net napodobeninu.
Bydled na Slovensku, možná bych měl jiný názor, ale není nad vlastní "trávu"
Cagos
hele nechci ti tady znasilnovat tvuj thread,ale to co prodavaj jsou pekny s.........y a za tim si stojim.
Legalni je to z jedineho duvodu a to proto ,ze to nema z Mj vubec nic spolecne.
Nerad bych od toho nekoho odrazoval ,kdo chce at koupi jeho vec,ale z Markou to nema nic spolecneho ani malilinko podobneho ,jediny hmatatelny ucinek je boleni hlavy fuuuj
Cagos
hele nechci ti tady znasilnovat tvuj thread,ale to co prodavaj jsou pekny s.........y a za tim si stojim.
Legalni je to z jedineho duvodu a to proto ,ze to nema z Mj vubec nic podobnyho.
Nerad bych od toho nekoho odrazoval ,kdo chce at koupi jeho vec,ale z Markou to nema nic spolecneho ani malilinko podobneho.
asi tak, zkousel jsi to, kdyz to doporucujes? btw zkus najit ty prisady v nejakym herbari, myslim, ze skoncis u ruze
no hosi nevjem preco niekoho odradzat ked ste to este neskusali,ja som to fajcil uz hoodne vela krat... je to silnejsie nez marihuana,high asi 4hodiny a nevjem de si zobral bolest hlavy?? to nahrada bolo v uvodzovkach ked ste si nefsimli,lebo trava sa neda nahradit nicim,ale stojim si za tym ze to stoji za tie prachy to vyskusat...
stav 4 hodiny heheh asi si to fajcil dokola pretoze mne trval stav tak pol hodinu sice to bolo celkom silne ale tieto smart drog su fakt sracky aj tie party pills su fakt slabotky skoda penazi...
pro nektere lidicky: kdyby ste se radsi stavili za prarodicema nebo precetli najekou knizku ... dete uz nekam s tema vasema snahama najit cokoliv, z ceho by ste mohli bejt sjety
a tohle berte jako posleství
Bad boys, bad boys,
Whatcha gonna do,
Whatcha gonna do when they come for you?