Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Deprese A Spatna Nalada???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7
Autor
Téma 
TeCZko
Stálý Člen

Karma uživatele TeCZko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

po huleni jsem (zatim) depky nemel. a kdyz je mam tak radsi nehulim...

Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.

Old Post 08-06-2007 v 13:55 PM
TeCZko je offline   Profil uživatele TeCZko   Find more posts by TeCZko   Foto galerie člena TeCZko   Click here to Send TeCZko a Private Message   Add TeCZko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

citace:
Původní příspěvek od TeCZko
po huleni jsem (zatim) depky nemel. a kdyz je mam tak radsi nehulim...

tak buď ti tam chybí podmiňovací způsob nebo jseš zmaštenej, ale tenhle výrok nedává smysl

jinak ohledně omdlívání si myslím že by to mohl způsobit hypoglykemický šok (jedná se pouze o mojí teorii). Řekněme že jste právě po náročném výkonu (fyzický nebo psychycký) v krvy máte tedy malé množství jednoduchých cukrů. Pokud si zahulíte, tak je potřeba těchto monosacharydů větší (vycházím z hulžravky, popř. pocitu únavy.). kde nic není ani smrt nebere a s někým to prostě švihne.

deprese je stav spojený s nižšímy hodnotami zejména dopaminu a serotoninu, ganja narušuje hospodaření s těmito hormony, vpodstatě když si zahulíte, tak se naráz vyplaví velké množství a to vám dodá "pěkný stávek", po odeznění musí tělo dop. a ser. vyrábět ve velkém a nemůže ho standardně distribuovat do mozku, proto máte depresi. Je to něco za něco. Ganja však může distribuci a výrobu těchto hormonů zcela narušit a pak přicházejí duševní poruchy.

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 08-06-2007 v 14:20 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

citace:
Původní příspěvek od Kuči

Najednou sem proste prestal VIDET!!! =) co vy ?????

to sme jednou byl na nějaký h-h akci a měl sem asi jen tak 4-5 tahů ze skla, začalo to nejdřiv takovym čuměnim do blba a pak sme mě začaly/asi zavírat oči/ ale mě se zdálo jako že bych oslep, tak sme šel, když sem ešět trochu viděl, ven, tam sem si sednu, a to už sem přestal vidět a měl sme starch, že prostě buddu slepej, strašně sem sledoval takový to hemžení červenejch a černejch bodů/když zavřete oko - tak to je ono/ jo ešět předtim, když sme trochu viděl sme se z nejzjištnývh důvodů kouknu na mobil, kolik je hodin, no a asi za 5 minut slepoty/zřejmě zavřenejch očí/ sem prostě zase procitl a bylo to moc příjemný ale ten strach těch pár minut byl docela hroznej/když se mi to stalo poprvý a nic sem o tom nevěděl/

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 08-06-2007 v 16:22 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 84

citace:
Původní příspěvek od jestedman

jinak ohledně omdlívání si myslím že by to mohl způsobit hypoglykemický šok (jedná se pouze o mojí teorii). Řekněme že jste právě po náročném výkonu (fyzický nebo psychycký) v krvy máte tedy malé množství jednoduchých cukrů. Pokud si zahulíte, tak je potřeba těchto monosacharydů větší (vycházím z hulžravky, popř. pocitu únavy.). kde nic není ani smrt nebere a s někým to prostě švihne.

deprese je stav spojený s nižšímy hodnotami zejména dopaminu a serotoninu, ganja narušuje hospodaření s těmito hormony, vpodstatě když si zahulíte, tak se naráz vyplaví velké množství a to vám dodá "pěkný stávek", po odeznění musí tělo dop. a ser. vyrábět ve velkém a nemůže ho standardně distribuovat do mozku, proto máte depresi. Je to něco za něco. Ganja však může distribuci a výrobu těchto hormonů zcela narušit a pak přicházejí duševní poruchy.

Tak tenhle příspěvek nemá chybu, je to tak - večerní chálky, nedostatek tekutin, narušení bioritmu plus nějaký ty vnější vlivy, jako práce, škola, tohle všechno může kouření špeku pěkně rozštelovat. Tím, že to pojmenuješ ti umožní se s tim snáz vyrovnat.

Old Post 08-06-2007 v 17:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ona
Stálý Člen

Karma uživatele ona - 0% PěstitelskáKarma uživatele ona - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

2endorfin
no nechci ti brat iluze, ale jestedmanuv prispevek je jedna velka chyba
jinak deprese celkem nema, az na male vyjimky s hulenim nic spolecneho.
ale dneska je depka, deprese modni slovo, ktere ale nema se skutecnym vyznamem souvislost.

Old Post 08-06-2007 v 19:43 PM
ona je offline   Profil uživatele ona   Find more posts by ona   Foto galerie člena ona   Click here to Send ona a Private Message   Add ona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 86

ona:já věděl, že přijdeš ale yo proč ne? -------------[> Já radši všechno hnedka odkejvu

Old Post 08-06-2007 v 23:14 PM
TeCZko
Stálý Člen

Karma uživatele TeCZko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

citace:
Původní příspěvek od jestedman

tak buď ti tam chybí podmiňovací způsob nebo jseš zmaštenej, ale tenhle výrok nedává smysl

asi jsem to blbe napsal. myslel jsem tim, ze po huleni depky nemivam. a pokud depku mam z jinyho duvodu tak v tom stavu nehulim, protoze by to bylo jeste horsi. howgh

Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.

Old Post 09-06-2007 v 10:36 AM
TeCZko je offline   Profil uživatele TeCZko   Find more posts by TeCZko   Foto galerie člena TeCZko   Click here to Send TeCZko a Private Message   Add TeCZko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 88

JOINT SEM JOINZ TAM A JETO

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 09-06-2007 v 10:51 AM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 89

Co se týče osobáčků, tak zde u mě problém nastává. Moc se nedokážu při té zmaštěnosti uvolnit. Jsem takový zbytečně roztěkaný, prostě to není ono. S dneškem to srovnávat nelze, to jsme si pochutnávali a smáli se:drug: a

a páteční večer začíná...

Old Post 09-06-2007 v 19:21 PM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeathCell
Stálý Člen

Karma uživatele DeathCell - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

já mívám,ale až ten další den... ale ne zase pokaždý...třeba před pěti dny sem byla na jedný akci a sme se tam zhulili a já sem tam pak prostě na konci brečela a bezdůvodně a kamarád mě tam musel utěšovat,ale zbytečně...a den na to to bylo ještě horší...

Old Post 20-06-2007 v 10:50 AM
DeathCell je offline   Profil uživatele DeathCell   Find more posts by DeathCell   Foto galerie člena DeathCell   Click here to Send DeathCell a Private Message   Add DeathCell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vochomurka
Stálý Člen

Karma uživatele Vochomurka - 61% PěstitelskáKarma uživatele Vochomurka - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

Uvede vás do deprese i nějaký song?

Hulte!!

_nou nejms out_ - Zgouřeno

Old Post 20-06-2007 v 19:57 PM
Vochomurka je offline   Profil uživatele Vochomurka   Find more posts by Vochomurka   Foto galerie člena Vochomurka   Click here to Send Vochomurka a Private Message   Add Vochomurka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
waterpiper
Stálý Člen

Karma uživatele waterpiper - 14% PěstitelskáKarma uživatele waterpiper - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

Asi ne primo do deprese, ale With or without you od U2 ma na mne zvlastni vliv, protoze souvisi s moji byvalou

Life is just a ride.

Old Post 21-06-2007 v 07:31 AM
waterpiper je offline   Profil uživatele waterpiper   Find more posts by waterpiper   Foto galerie člena waterpiper   Click here to Send waterpiper a Private Message   Add waterpiper to your buddy list     Navštiv homepage uživatele waterpiper! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zvire
Stálý Člen

Karma uživatele zvire - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Neco takovyho obcas mivam ted nevim jestli mam napsat spatnou naladu nebo depresi abych nebyl ten moderni clovek co ma depku.
A to mivam kdyz vykourim moc jointu- myslim takovy ty dny kdyz potkas jednotlive kamose a kazdej z nich te pozve.
Nejspis to u me bude vice ,,spatnostma,, ktery souviseji kdyz nad tim upa vycadenej myslim-sere me ze jsem vykouril x jointu, jsem apaticky a uz tak dobre nedokazu pobavit kolektiv, palim cigo za druhym atd.
ale to je jediny pripad jinak mam spis spatnou naladu.

Old Post 21-06-2007 v 10:53 AM
zvire je offline   Profil uživatele zvire   Find more posts by zvire   Foto galerie člena zvire   Click here to Send zvire a Private Message   Add zvire to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Robie
Stálý Člen

Karma uživatele Robie - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

citace:
Původní příspěvek od Vochomurka
Uvede vás do deprese i nějaký song?

to si piš..když někde sedim na terásce a hrajou tam sračky co maj bpm jak songy na pohřeb a k tomu srdceryvnou melodii tak z toho sem hned kyselej

Old Post 21-06-2007 v 12:02 PM
Robie je offline   Profil uživatele Robie   Find more posts by Robie   Foto galerie člena Robie   Click here to Send Robie a Private Message   Add Robie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PalYno
Stálý Člen

Karma uživatele PalYno - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

ja mam teraz taku depku ze mam strasne rad jednu holku a ona mna ma totalne v <> a to je najhorsie,,,laska bez odozvy

what a fuck?

Old Post 21-06-2007 v 14:55 PM
PalYno je offline   Profil uživatele PalYno   Find more posts by PalYno   Foto galerie člena PalYno   Click here to Send PalYno a Private Message   Add PalYno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 96

hej lidi, to co ma vetsina z vas neni prava deprese!
Prava deprese je regulerni nemoc, fakt dost psycho. Treba cele noci nemuzete spat, mate myslenky na sebevrazdu, pres den jste zase totalne unaveni, a do toho mate hlasy ze jste totalne nepouzitelni, a ze nej reseni ktere udela vsem radost bude se sejmout...

Old Post 21-06-2007 v 16:10 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:22 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás