Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od TeCZko po huleni jsem (zatim) depky nemel. a kdyz je mam tak radsi nehulim...
tak buď ti tam chybí podmiňovací způsob nebo jseš zmaštenej, ale tenhle výrok nedává smysl
jinak ohledně omdlívání si myslím že by to mohl způsobit hypoglykemický šok (jedná se pouze o mojí teorii). Řekněme že jste právě po náročném výkonu (fyzický nebo psychycký) v krvy máte tedy malé množství jednoduchých cukrů. Pokud si zahulíte, tak je potřeba těchto monosacharydů větší (vycházím z hulžravky, popř. pocitu únavy.). kde nic není ani smrt nebere a s někým to prostě švihne.
deprese je stav spojený s nižšímy hodnotami zejména dopaminu a serotoninu, ganja narušuje hospodaření s těmito hormony, vpodstatě když si zahulíte, tak se naráz vyplaví velké množství a to vám dodá "pěkný stávek", po odeznění musí tělo dop. a ser. vyrábět ve velkém a nemůže ho standardně distribuovat do mozku, proto máte depresi. Je to něco za něco. Ganja však může distribuci a výrobu těchto hormonů zcela narušit a pak přicházejí duševní poruchy.
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Najednou sem proste prestal VIDET!!! =) co vy ?????
to sme jednou byl na nějaký h-h akci a měl sem asi jen tak 4-5 tahů ze skla, začalo to nejdřiv takovym čuměnim do blba a pak sme mě začaly/asi zavírat oči/ ale mě se zdálo jako že bych oslep, tak sme šel, když sem ešět trochu viděl, ven, tam sem si sednu, a to už sem přestal vidět a měl sme starch, že prostě buddu slepej, strašně sem sledoval takový to hemžení červenejch a černejch bodů/když zavřete oko - tak to je ono/ jo ešět předtim, když sme trochu viděl sme se z nejzjištnývh důvodů kouknu na mobil, kolik je hodin, no a asi za 5 minut slepoty/zřejmě zavřenejch očí/ sem prostě zase procitl a bylo to moc příjemný ale ten strach těch pár minut byl docela hroznej/když se mi to stalo poprvý a nic sem o tom nevěděl/
Původní příspěvek od jestedman
jinak ohledně omdlívání si myslím že by to mohl způsobit hypoglykemický šok (jedná se pouze o mojí teorii). Řekněme že jste právě po náročném výkonu (fyzický nebo psychycký) v krvy máte tedy malé množství jednoduchých cukrů. Pokud si zahulíte, tak je potřeba těchto monosacharydů větší (vycházím z hulžravky, popř. pocitu únavy.). kde nic není ani smrt nebere a s někým to prostě švihne.
deprese je stav spojený s nižšímy hodnotami zejména dopaminu a serotoninu, ganja narušuje hospodaření s těmito hormony, vpodstatě když si zahulíte, tak se naráz vyplaví velké množství a to vám dodá "pěkný stávek", po odeznění musí tělo dop. a ser. vyrábět ve velkém a nemůže ho standardně distribuovat do mozku, proto máte depresi. Je to něco za něco. Ganja však může distribuci a výrobu těchto hormonů zcela narušit a pak přicházejí duševní poruchy.
Tak tenhle příspěvek nemá chybu, je to tak - večerní chálky, nedostatek tekutin, narušení bioritmu plus nějaký ty vnější vlivy, jako práce, škola, tohle všechno může kouření špeku pěkně rozštelovat. Tím, že to pojmenuješ ti umožní se s tim snáz vyrovnat.
2endorfin
no nechci ti brat iluze, ale jestedmanuv prispevek je jedna velka chyba
jinak deprese celkem nema, az na male vyjimky s hulenim nic spolecneho.
ale dneska je depka, deprese modni slovo, ktere ale nema se skutecnym vyznamem souvislost.
tak buď ti tam chybí podmiňovací způsob nebo jseš zmaštenej, ale tenhle výrok nedává smysl
asi jsem to blbe napsal. myslel jsem tim, ze po huleni depky nemivam. a pokud depku mam z jinyho duvodu tak v tom stavu nehulim, protoze by to bylo jeste horsi. howgh
Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Co se týče osobáčků, tak zde u mě problém nastává. Moc se nedokážu při té zmaštěnosti uvolnit. Jsem takový zbytečně roztěkaný, prostě to není ono. S dneškem to srovnávat nelze, to jsme si pochutnávali a smáli se:drug: a
já mívám,ale až ten další den... ale ne zase pokaždý...třeba před pěti dny sem byla na jedný akci a sme se tam zhulili a já sem tam pak prostě na konci brečela a bezdůvodně a kamarád mě tam musel utěšovat,ale zbytečně...a den na to to bylo ještě horší...
Neco takovyho obcas mivam ted nevim jestli mam napsat spatnou naladu nebo depresi abych nebyl ten moderni clovek co ma depku.
A to mivam kdyz vykourim moc jointu- myslim takovy ty dny kdyz potkas jednotlive kamose a kazdej z nich te pozve.
Nejspis to u me bude vice ,,spatnostma,, ktery souviseji kdyz nad tim upa vycadenej myslim-sere me ze jsem vykouril x jointu, jsem apaticky a uz tak dobre nedokazu pobavit kolektiv, palim cigo za druhym atd.
ale to je jediny pripad jinak mam spis spatnou naladu.
hej lidi, to co ma vetsina z vas neni prava deprese!
Prava deprese je regulerni nemoc, fakt dost psycho. Treba cele noci nemuzete spat, mate myslenky na sebevrazdu, pres den jste zase totalne unaveni, a do toho mate hlasy ze jste totalne nepouzitelni, a ze nej reseni ktere udela vsem radost bude se sejmout...