Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty krávo, to je taky slušná haluz...moje poslední příspěvky tady jsou skoro 6 let starý...
Každopádně přihodim další filmíky:
Strach a Hnus - nedosažitelná klasika, asi nejlepší filmový zpracování literární předlohy co znám.
El Topo - Krtek od Alexandra Jodorowskýho. Biblický obrazy ztvárněný manikální pistolníkem a jeho nahým synkem. Manikálního pistolnníka si zahrál sám Mistr Jodorowsky. Bohužel jsem z tohodle filmu viděl jenom útržky a při crashi disku jsem o něj přišel. Snad se mi ho ještě povede sehnat.
Duna od Lynche - zvlášť režisérská verze je poměrně haluzní, čemuž taky nahrává délka téměř tři a půl hodiny. Na promítáních jsem to pouštěl s přestávkou na záchod.
Kouř - úžasná práce sklepáků, skvělá alegorie na situaci v předlistopadovým československu.
Tenkrát na Západě - jeden z nejlepších filmů, naprosto netypickej western...ale ho asi znáte. A k tomu ta hudba...pan Ennio Morricone opravdu umí. Obzvláště haluzní scéna je souboj Harmoniky s Frankem. Na otázku "kdo jseš?" mu beze slov vrazí mezi zuby harmoniku...pomsta dotažená do konce.
Obecně westerny od Sergia Leoneho jsou skvosty, případně westerny s Clintem Eastwoodem to je něco.
neviem či bol tento film už spomenutý nečital som to tu celé...ale ak budete mat možnost tak si určite pozrite film Andalúzy pes...V 1930 natočený..Od Salvadora Dalího
Za shlédnutí určitě stojí filmy dvojice Cheech Marin and Tommy Chong (byl ve vězení za prodej jednoho bongu a napsal o tom i knížku), hlavně film "Up In Smoke". Nezařadil bych je sice mezi psychadelické, ale na Grower určitě patří.
Andaluzsky pes...no tak to uz je nad hranice meho chapani, surrealismus mel zustat pouze na platne obrazu, Dali je muj nejoblibenejsi malir, jako film se mu povedl, protoze jeho smysl byl podle me navodit strach, euforii mozna i paranoi. Ale videl jsem to za strizliva, takze nevim jak zkourenej
Chlapi ceknite madarsky film Taxidermia od rezisera Gyorgy Palfi. Videl som rapid linky na forach, film je v madarcine ale daju sa k tomu najst aj titulky. Vacsiu haluuuuz som davno nevidel, uz som to videl asi 5x. Hudbu k filmu robil sam maestro Amon Tobin!!!
Psychedelický filmy neznám, ale můžu doporučit jiný filmy...
Requiem for a dream - paráda, jeden z nejlepších filmů, co jsem viděl. Human Traffic- v pohodě .
Trainspotting - skvělý!
Jinak filmy, co se mi líbí nejvíc po vizuální stránce, jsou od Burtona a Jean-Pierre Jeuneta (Amelie, Delikatesy,...)