Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já koupil takovou tu obálku, co má vevnitř takowy ty igelitovy bubliny, dal sem dovnitř 70 dolarů, poslal sem to doporučeně na seedsdirect.to a za 8 dní sem měl doma power plant (feminized) + 15 semen skunku #1 (70% klíčivost) grátis... POHODA celkem mě rozesmálo, že v tom obalu vod cédéčka bylo fakt CD a na něm bylo napsaný: NEW WORLD MUSIC FOR RELAXATION OF MIND... CDčko bylo prázdný, už sem si na něj něco vypálil, hehe...
Jo a pro srovnaní, nemam čas to přepočítávat, ale od dutch passion přímo to stojí 77 euro a od seeds direct 65 dolarů...
Podle mě je to absolutní blbost, že by se vracely semínka z celnice, ale dneska se dějou různý vjecy...
Tak semínkám zdar a ať uš vám to roste tak jako mě
Tak ja som mal tiez kurioznu prihodicku s rakuskym colnikom. Minuli rok som bol nakupit vo Viedni a kupil som toho trochu viac asi tak za 20 papierov. Na ceste na slovensko mi povedal colnik aby som mu ukazal batoh kde som mal volne polozene semena v sacku tak ako som ich kupil. Pocital som s tym ze ked tam bushdoctor v pohode funguje na hraniciach nemoze byt tiez problem. Tak si to colnik zobral pozrel a s usmevom mi to vratil no mne do smiechu vobec nebolo. Chcem vsak povedat ze pred tym ako som isiel nakupovat som si pozrel trestny zakon a tam to bolo definovane tak ze dovoz konopnych semien do slovenskej republiky nie je zakazany. Na slovenskej strane ma vsak uz nekontrolovali tak neviem ako by to dopadlo. Tak ked budete nieco chciet doviezt tak si zistite ci to nie je zakazane dovazat. Neviem ako u vas ale u nas podla zakona by mala colnica odpovedat na otazky tykajuce sa dovozu a vyvozu.
Kdyz jsem prohlizel u bushdoctor seed banky tak jsou tam dost velke cenove rozdily.To me privedlo na otazku zda jsou ty seminka dobre - to jest kvalita,klicivost atd...Nemam moc penez tak asi objednani si u Sensi Seed neprichazi k uvahu,ale naopak kvalita zarucena ze? Co takhle banka ''Seeds'' maj to tam levnejsi...tak tady smeruje moje otazka - Mate stou to bankou skusenost???
Osobní zkušenost nemám,ale jestli je to ta banka co prodává semena po 5ks tak podle informací od prodavače ve vídeňským growshopu je to shit-koupil jsem si tedy semena od Nirvana seeds a KC Brains a nelituji.
Zdravím groweri, my tam už chodíme pravidelne na jar už 3 roky. Máme to ako výlet, veď to nie je ďaleko predsa. A ešte je to priamo v centre viedne a je to potom na istotu. A tento rok som k tomu pridal aj objednanie od Dutch passion....Cream Sodica n.2. Ale ináč my stále kupujeme od Dutch passion a Nirvana.
Zdar , jak se obědnává z Bushdoctor.at ?sem skoušel si něco poslat a nevim jak mě to furt ukazovalo číslo učtu a na to bych potřeboval Nevidovej učet ne? já nemám ani jeden učet , tak bych potřeboval dy by mě to přišlo poštou na zaplacení , poradí te jak to mám udělat??
Caute.
Stala sa mi taka vec ze som si objednal semena z bushdoctoru. Konkretne bubble gum-th seeds. Az po objednani som dostal spetnu RP od jedneho clena odialto(ma zlatu karmu). Tak som dal na jeho rady a napisal som im naspet mail ze rusim objednavku. Tyzden presiel a ziadna odpoved. A dnes rano po 8.dnoch mi prisiel mail od nich ze bohuzial neskoro. Tak zoberem psa idem vencit a v postovej schranke ma uz cakal dobierkovy papier. teraz newiem co. po rade clena tie semena prste necem. A este podotykam ze som semena objednaval jeden den o 23.00 a hned na druhy den rano okolo 7.30 som pisal mail so zrusenim.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''