Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zda myslíš obrázek z Dnes v 10:07 AM tak asi sem slepý ! Je suchá jak prase a kdo ví kde si vzal tu půdu .. vkalitní černozem nebo si kup v shopu hlínu už se vším všudy .
Další všc - jak říkáš že hnojíš tak napiš čím a kolik
Zdravim, mam problem, po tom co se ted nahle ochladilo (nevi jestli je to tim) me zacli schnout listy. Barva se nemeni, jen proste rychle schnou. Zacina to od spodnich pater a od konecku listu. Listy jsou suche tak ze se daji rozdrolit. Zda se me ze na pozkozenych listech jsou ridce malinkate zluto-bile tecky (mensi nez 0,5mm). Netusite, cim to?
Horni patara jsou zatim vypadaji naprosto zdrave.
Jeste sem pred dvema dny ustrih dva samce, mam to v kybli a nechal sem tam koreny, tak nevim jestli to nemoho nejak vadit. Dneska sem ty koreny pro jistotu vytah a hlinu trochu prokypril.
Prosim pozmozte, ne bo me to pomre.
Dekuji za napady...
Muzete mi prosim nekdo odpovedet na prispevek c. 926?
Jedna se mi o to, zda muzu snizit pH nekolikanasobnym prolitim pudy odstatou vodou s kyselinou citronovou.Zda to nic neudela korenum a zda koreny neuhniji?
Nebude z toho mit kytka sok?Prolival bych to roztokem s cca 5,0 - 5,5 pH.
Původní příspěvek od Lotos predtim sem pestoval hlinu s vlhkostiokolo 80% a teplotou 35-55% a rostlo to kupodivu krasne. divny je ze v hydro rizkovnici to vsechno roste krasne. krasna zelena barva a koreny belonky jak snizek. ale v aque a airu vypadaj desne neco jim musi chybet. kdo poradi uz vazne nvm:-( divny na tom je ze stare listy z drivejska nezloutnou. zloutnou jen nove vetve s nove vyrostlima listama. ze by dusik? a nejspis mozna i horcik. co vy na to?
Původní příspěvek od Lotos predtim sem pestoval hlinu s vlhkostiokolo 80% a teplotou 35-55% a rostlo to kupodivu krasne. divny je ze v hydro rizkovnici to vsechno roste krasne. krasna zelena barva a koreny belonky jak snizek. ale v aque a airu vypadaj desne neco jim musi chybet. kdo poradi uz vazne nvm:-( divny na tom je ze stare listy z drivejska nezloutnou. zloutnou jen nove vetve s nove vyrostlima listama. ze by dusik? a nejspis mozna i horcik. co vy na to?
No hlavne ta teplota , 35-55??? uz 35 je docela hodne aby to takhle zlikvidovalo kytky ale 55 je zlikviduje hned bude nejakej překlep ne ? VYpada to na stress z horka , naspis jak je to s tou teplotou doopravdy .
citace:
Původní příspěvek od Druppi Ahoj Groweri, procital jsem si tenhle thread a presto se chci na neco zeptat.
Venku pestuju klona, jmeno neznam.Mam problem se zloutnutim a hnednutim listu.Tak nejak jsem vydedukoval, ze by se mohlo jednat o spatne nastaveny pH.Takze sem se zameril na tento problem.Doma mame tvrdou vodu (7,4+), tak ji nechavam odstat a davam do ni citronku.Tento roztok ma kolem 6,0+-.Z kvetinace vyteka voda cca 7,1, po zaliti timto roztokem.Mam ho michat kyselejsi?Treba kolem 5,0-5,3?
Muzu prolit kvetinac nekolikrat timto roztokem, abych docili rychlejsiho snizeni pH?
Neudela takoveto proliti rostlinam (korenum) nic?Mam to udelat spis za teplyho a slunecnyho pocasi?
Substrat mam od Agra, takze je mozny, ze je zasaditejsi.
Zde jsou odkazy na fota.Nevim, jak je sem dat:
Co mas za substrat ?Kdyztak to prolej jen čistou odstátou vodou , 3x objem kvetniku a pockej az to vyschne , korenum to nic neudela , udelej to rano kdyz neni takovy vedro a pak to bude 2-3dny vysychat , cau Hlava
Původní příspěvek od MDe_ Zda myslíš obrázek z Dnes v 10:07 AM tak asi sem slepý ! Je suchá jak prase a kdo ví kde si vzal tu půdu .. vkalitní černozem nebo si kup v shopu hlínu už se vším všudy .
Další všc - jak říkáš že hnojíš tak napiš čím a kolik
Včera sem jí zalejval a dneska ráno taky takže suchá asi nebude ono se to totiž takhle projevuje prsotě najednou ceá takhle zhnědla
dik moc za radu. all mix moc dobre znam proto hnojim az po prepnuti od druheho tydne a jeste davam polovicni davku.proplachl sem to enzimem vcera po24h jim dam vodu a pak uvydime co to udela.vzdy jsem pouzival 3-4l kvetináče a tentokrat jsem to zasadil do 10l kvetniku.zalevam to 2-3dc za 2-3dny podle vlhkosti pudy.vlhkost je 85% tak si myslim ze by to mělo být o.k.dik moc dam vedet jak to bude dál.
Zdravím, potřeboval bych poradit. Delší dobu mi žloutli listy a najednou mi se mi včera začali kroutit a objevovat černé fleky. Mám to najdenou na všech kytkách (i na těch co nebyly vůbec žluté).
Původní příspěvek od Druppi to Hlava: ok diky.Substrat mam od Agra 5,0 - 7,0. Mam to prolit tedy 30l odstaty vody, kdyz to mam v kyblu od barvy (10l)?
Jo to by melo pomoct , ale přiste si do toho substratu namichej trochu pisku , perlitu aby to bylo vzdušnejsi , podivej se do FAQ jsou tam ruzne smesi , cau Hlava
Vyskytla sa mi veľmi zaujímavá skutočnosť o ktorú by som sa chcel podeliť a zistiť či niekto iný ma alebo mal podobný problém. Mám možnosť sledovať rast rastlín na jednom poličku s podmienkami na 99,9 percenta zhodnými. Rastliny sú Early Skunk od SS, Durban Poison od DP, a Vodoo tiez od DP. Jediný rozdiel je v tom že jedni sú hnojené Plagron Alga Grow a druhe BioBizz-Bio-Grow. A tu nastáva problém. U rastlín hnojených BioBizzom začali žltnúť končeky listov. A celkovo rasliny hnojené Plagronom vyzerajú vačšie a zdravšie. Nechcem však tu začať debatu o tom či je alebo nie je niektoré hnojivo lepšie alebo nie. Ide mi len o to či už sa niekto stretol s tým že Bio Biiz BIo Grow proste nedokázal pokryť pri normálnom davkovaný základné potreby živým rastliny. Podla fotiek ktore pridam to vyzera na nedostatok K. Podla letaku ho ma Bio Bizz 6 a Plagron 8 co nie je až taky rozdiel tak kde mohla este nastať chyba?
PS: Viem ze je tu tema na problemy s listami ale nechcel som aby tento postreh zapadol zabudnutia.
PS sry za kvalitu fotiek len mobil. Ale je to myslím si dostatočne vidieť
To Hlava. Nie. To prehnojenie sa mi nezda ide sa presne podla navodu dokonca dostaju hnojivo niekedy az kazdy 10 den, takze tam by nemal byt problem.
to tremor: ja jsem si to myslel, ze to budou nejaky zku... broucci.
tak co nejdriv kup biool ci cokoliv jinyho(nemusi to bejt drahy) a zacni s postrikem
tyhle kurvy dokazou hodne rychle zlikvidovat cely kytky.
Původní příspěvek od suri Vyskytla sa mi veľmi zaujímavá skutočnosť o ktorú by som sa chcel podeliť a zistiť či niekto iný ma alebo mal podobný problém. Mám možnosť sledovať rast rastlín na jednom poličku s podmienkami na 99,9 percenta zhodnými. Rastliny sú Early Skunk od SS, Durban Poison od DP, a Vodoo tiez od DP. Jediný rozdiel je v tom že jedni sú hnojené Plagron Alga Grow a druhe BioBizz-Bio-Grow. A tu nastáva problém. U rastlín hnojených BioBizzom začali žltnúť končeky listov. A celkovo rasliny hnojené Plagronom vyzerajú vačšie a zdravšie. Nechcem však tu začať debatu o tom či je alebo nie je niektoré hnojivo lepšie alebo nie. Ide mi len o to či už sa niekto stretol s tým že Bio Biiz BIo Grow proste nedokázal pokryť pri normálnom davkovaný základné potreby živým rastliny. Podla fotiek ktore pridam to vyzera na nedostatok K. Podla letaku ho ma Bio Bizz 6 a Plagron 8 co nie je až taky rozdiel tak kde mohla este nastať chyba?
PS: Viem ze je tu tema na problemy s listami ale nechcel som aby tento postreh zapadol zabudnutia.
PS sry za kvalitu fotiek len mobil. Ale je to myslím si dostatočne vidieť
No spíše to vypada ze je to přehnojeny , nedals toho tam moc ?