Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Alcatex : nene, je to článek o tom jejich řádu Ordo Lumen Templi a všichni tu snad aspoň tušíme, jaký cíle měli všechny podobné templářské spolky (JXD to tam hezky popisuje). Kromě Dana je tam třeba ještě Komorous, no potěš koště... Jinak, před nečasem podrobil JXD Dana rozhovoru, ale nedivme se, že o trávě tam nepadlo ani slovo (já bych se taky bál).
to Oltever:Jsou tomu pokud se dobre pamatuju dwa roky a bylo to diky tomu ze kamaradowo otec proti jejich teamu hraje casto fotbal atak. proste jsou to kamosi...wěř newěř newadí....
to virgil , ten soad mi tu reve vkuse , do hudby nieco tuším , s kamaratom sme vydali zopar totalne nezavislych umelcov , dokoppy naklad nieco nad 10000 , tiež užasní , ale toto ma fakt šokuje a myslim , že aj susedov
vymenovalo sa tu strasne vela velmi dobrych kapiel ktore produkuju naaaater hudbu. Nevsimol som si napriklad ze by niekto spomenul meno Richard Muller. Dokonca aj Michael Jakson nema zlu hudbu, len ma blbu povest. Alebo stare casy Chaozzu nooo, to boly casi. PSH a Indy&Wich to neumiera! Kontrafakt ma tiez dobre skladby, pre mnohych su velmi kontroverzny. Asian dub fundation, to je tiez super veciska. mohli by sme pokracovat az do rana. necham priestor aj pre dalsich..... ↓↓↓
Já si nejvíc ulítávám na trošku starších záležitostech, styly hlavně bigbít, rock nebo někdy i punk, vobčas i jiný styly, akorát fakt nemusím hip-hop, deejay, nebo nějakou elekron.muziku typu nine inch neils nebo jak se to píše a nejvíc nesnáším popík ve stylu backstreetboys nebo jak se ti kokoti píšou.
A přímo z mých oblíbených kapel a interpretů: Iggy Pop, Beatles, Ramones, Bob Dylan, Radiohead, The Shocking Blue, Placebo a hafo dalčích