Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nebo taky sem si to tak seděl před místní trafikou po hydrophonii.. sedím sedím, čekám na kámoše, až si objedná co potřebuje..nejak sem vytuhl a chtěl sem se poškrábat na nose .. zkusím pravou ruku .. nejde zvednout !! levá nejde taky zvednout !! chytla mě schýza protože sem si byl stoprocentně jistej, že sem si dával ruce na klín..zkusím znova levá pravá zase nejde .. uplně sem tam vyšiloval a přitom sem se nemohl pohnout pak přišel kámoš zpátky řekl "jdeme" a já vesele vytáhl ruce z kapes a šel za ním ..
Když u nás byl bratranec, naplánovali jsme si výlet k rybníku a proložit to pár šlukama. Pohoda, na kopci sme to zapíchli a dali sme dýmku. A pak druhou a ješte jednu a nakonec poslední. Úplně odvaření sme si újížděli na Tatraách co kolem projížďely a taky na letadlech a tak...
Bratranec a já sme se smáli hafo moc (já si myslel že je opice a on že sem papoušek). Potom se to nějak zvrtlo a mě bylo jak na blití.
Tak sem mu řekl, že se jenom tak natáhnu a nehorázně sem sebou z lavičky řízl do trávy. Točila se mi řepa. Zavřel sem oči a pak to přišlo:
Haluz jako prase. . .
Uviděl sem takovou nekonečnou šedou pláň a tam byly jenom dvě vjecy - Nejakej černoušek s takovým tím sluchátkem s mikrákem za uchem a něco jako pumpa na benál. Ta pumpa úplně blikala červenýma světlama a majáčkama. A ten malej nigga začal hučet: Bacha, bouchne to!
Tak sem se vyděsil, až sem otevřel oči, otočil se na bok, a vyvrhnul švestkový knedlíky!!! Bratranec na mě koukal úplně zděšeně a pořád se mě ptal, jestli sem v pohodě. Já ze sebe vyklopil akorát:"Tak tohle nebylo zrovna nejpříjemnější..."
Hej lidi,brutal halda...Sedíme v Kostce na lavičkách (místo ve F-M) no a tam přejde přes choník ježek..Normálka.Týpci se zasmáli ¨, ale mě to nedalo...Ted jsem viděl jak ježek skáče na mého kámoše a já ježka nedokážu zabít,protože ty jeho bodliny se silně zarážely do rukou...V momentě, kdy ježek mi zabil kámoše byla chvíle,kdy ho dokážu zabít....Vyvraždil všechny,KROMĚ MĚ...Pak jsem se vrátil do reality a byl zase zpátky v Kostce
Asi pred rokem a pul sme byli s partou na plese, pochvili sme se tam uz dost nudili, tak sme se rozhodli ze pudem ven a dame speka. Meli to tam udelany tak, ze kdyz chtel nekdo odejit ze salu, dali mu takovej listecek a kdyz sel zpatky, tak jim ho zase vratil (aby se poznalo ze uz tam byl predtim a ze platil vstup). Tak sme vylezli ven, dostali sme kazdej ten listecek a ja si rikam: "Jak se znam, po tom speku urcite zapomenu, kam sem si ten listecek dala...dam si ho do podrprdy, a to snad nezapomenu." Tak sem to udala, venku sme zahulili, pohoda, deme zpatky dovnitr. A jak sme zase prochazeli kolem tech chlapku co hlidali u dveri, ja sem k nim natahla ruku a chtela sem ten listecek, ktery davaj kdyz se de ven. A oni se zacali smat a rikali, ze jim mam dat ten listecek ja, protoze du dovnitr. No a ja sem se na par sekund zasekla, pak sem se k nim otocila zady, vytahla listecek z podprsenky, dala jim ho a sla dovnitr
No a na tom samym plese asi po pul hodine pozorovani tancujicich se naklonim ke kamosovi a rikam mu: "Koukej, Mates tancuje s nakou holkou!"
A on: "No a co?"
A ja: "Teda kecam, chtela sem rict s nakym klukem!"
Kamos: "Kde?"
Ja: "Tamhle!"
Kamos: "Ty vole, to neni Mates, to je naka holka!"
- a ja sem si fakt spletla kamose Matese s nakou slecnou
Elis :-i
"Today is the first day of the rest of your life..."
Jednou sme taky byli na party, vracime se z venku z rauchpause, a ja rikam kamosce ze si pudem sednout k nasemu stolu. Tak sem prisla ke stolu, normalka si k nemu sedla, pohoda. Otocim se a vidim kamosku, jak tam stoji a uplne se reze smichy. Tak si este jednou dobre prohlidnu lidi, ktery sedej u toho stolu, a dojde mi, ze je vubec neznam! Tak sem se zvedla a utikala pryc, pak me kamoska odvedla ke spravnemu stolu.
Elis :-i
"Today is the first day of the rest of your life..."
Šli jsme s kámoškou na brko k rybníku sedly na lavičku odpálily a čumime na teplárenskej komín naproti jak se z něj valí pára. Ještě jsme to ani nedohulili když čumim na tu páru a vidim v ní řadící páku s ukřižovaným Ježíšem tak to říkákm kámošce a vona vidí to samý tak na to koukáme a jak se ta pára měnila tak jsme viděli všechno možný ale vždycky voba to samý. Seděli jsme tam fakt partu času a koumali ty vobrazce. Hodně hustá haluz dycky když si na to vzpomenem tak se dobře pobavíme.
Asi nejvetši bylo to když kamoš mi dal krasni šidu tak ja cestou domu jsem si ji dal a v tom ako sem si ji dal na jednem miste v lese kam chodim kourit že bum o strom a potom o lavičku proste mega flash z mega šidy a potom sem slyšel nekdy divne zvuky ale kratke a na chvilu fizla prede mnou.halux.
Keď nemyslíš na dobré ani zlé aká je tvoje pôvodná tvár.
no,zrovna ted v utery prisel pro me thc-brather v 18:00,jesli nejdu na majales na pivko?ja,ze jdu.stejne jsem doma jenom zevloval.dosli jsme do parku kde se konal majales a hned ze kamos skoci pro pivka,tam u stanku do neho zacal prudit nejaky ulizany hovado.tak jsme se na neho vysrali a sli za dalsima typkama.s nema jsme kecali tak pul hodky a ze pujdem zacutat hakys.mezi cutanim,u kteryho jsme zkisli asi 3 hodky,padlo dalsich 5 pivek,ale pekne parilo slunko,tak vite co to svama udela.po tech 3 hodinach cutani prisel typek,at jdem s nim na sklo(no name)-tech padlo asi 5-6.no proste jsem byl v pohode zfouklej.asi kolem devaty jsme vyrazili zaplatit kamosuv dluh z kalby.v tom klubicku jsme potkali kamose a ten nam nabyl sklo bilou vdovickou.ja jsem to rozjizdel a to jsem si jen tak trochu potahl a v plicich,pokud mi tam nejaky zbyli po tom prdu,jsem mel jak v hirosime a nagasaki.proste brutalni vybuch.to jsme sli hned hrat fotbalek a tak za 5 minut jsem se nemohl udrzet na nohou a ti hraci se mi tam jen tak houpali ze strany na stranu jako opicky na lijanach.dali jsme dve hry a ze pujdem domu,ale me trklo jeste v hlavicce,ze zhulim jeste kamose v praci.nez jsem se tam doplazil,tak ubehlo asi 45 minut a domu tak pul hodinky,ale tu cestu si vubec nepamatuju,jenom jak jsem kecal s kamosem.pristi rano jem mel normalne na osm,ale telo nejak rezignovalo na konec jsem vstal az 8:36 a tojsem vubec nevedel co je za den.tak tohle je muj posledni brutalni zazitek po huleni,tak dlouhej kour a peace
to ja mam kamosche a ten byl jednou na chate a rozdelaval ohen v kamnech. kdyz se tham zacal šiřit kouř tak tam všichni naběhli a fotili ho jak roztápí v troubě !!!!!!!!!!!
prostě si spletl dvířka....
konec
Včera brutální kouře..Stojíme u stánku s pivkem a párkama- takový ty běžný stánky, kámosh jako že ten si na to troufne, to říct, to koupí, já a rene si povídáme opodál, vtom nás v rozhovoru přeruší on, koukáme na něj, on nakloněnej do toho stánku a říká tý ženský uplně na sračky: ,,31.4.1986"..
Nebo jsem leželi pak na travě a najednou že si uděláme ohníček..Na letný, chápete to, mi tam jak kokoti sbírali suchý listy opadaný ze stromu-t je jasný, že asi nevyrostli ze zeme a pak jsme tam fajrovali..celkem slušný..Zakončil to kámosh, kterej prej jako frajer vylee na strom,a le když mi taky..tak my rikame že nejdriv on abychom vedeli jak na to..Sam vylel uplne fuck az nahoru apak nemoh dolu..a my jsme tam hulili další brko a smáli se mu..
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
... tak ... spicek jsem dohulil.. davam si cajik
pomalinku se smraka.. rozsvicujou se sem tam nejaky okna na siluetach domu naproti ::
dole jezdi tramvaje, posloucham laurenta garniera, do toho se misi zvuky projizdejicich aut...
sedim a rikam si, ze se mi nejak divne dejcha.. tak to chvili zkoumam, pozoruju to a asi jo.. jako bych mel sevrenej hrudnik.. a zda se mi, ze mi neni dobre..
asi bych nemel hulit... mozna bych ani nemel psat takovyhle prispevky..
nejak me to vysiluje
Včera sme měli mít v blaníku přednášku vo drogách tak sme se šli nahlásit a vypadly do františkáský zahrady (U rokáče) a hulíme a normálně tam rostla mezi těma keřema travka!!! Tak du vytrhnu i s kořenama, že si ji zasadim -(jo a byly sme vyhulený jak hovada)-
a pak přišel kámoš kámoše a pak benga, sebrali nám vobčanky tak sem tu kytku strčil za kalhoty pod mikinu a voni volali na centrálu a něco ověřovali já sem tam s kámošel blil ňáký teorie o KGB kámoš se tlemil jak debil a já byl strachy posranej páč voni nám ty vobč. sebrali a ani nepípli a zapsali si náše ména a pak vodvedli toho typa co tam přišel -kámoš říká že prej něco vykrad takhle sem byl strachy posranej naposledy v1. třídě dyž mě chytli jak šmelim. No a pak sem zjistil vod kámoše, že na tý přednášce říkali, že dyž u vás najdou jakýkoli množství hulení tak vás vykopnou ze školy -to byla kurva klika, že nás neprohledali!!
p.s.
Doteďka sem nepochopil estli to byla šťára nebo co -ale vyplatila se jim!!
Zdravím vás všechny,
včera jsem přijel z jedné dobré akce a řekl jsem si že o tento zážitek se s vámi musím podělit.
Jeli jsme na cyklisták se školou - od pondělí do pátku. Denně jsem s někým ze třídy zahulil a byla pohoda... ale ve čtvrtek to bylo asi nejlepší...
...celý den v klídku - jezdilo se na kolech, hráli se nějaké hry a tak no a k večeru jsme s kámošema sbírali dřevo a chrastí na večerní táborák, potom jsme šli na večeři - tam nám řekli že bude ten večer noční hra no tak jsme po večeři dali trošku slabší brčko (já jsem z něho nebyl nějak moc - jen chvilkově no, ale kámoši byli trochu dýl) šel jsem se převlíct zašel jsem pro holky a šli jsme k ohni... tam jsem rozdělával oheň to byla docela sranda (jo u toho ohně už byli skoro všichni - no učitelé tam nebyli a ještě nějací lidi od nás...) Pekly se párky a tak - no a pak se šlo na noční hru (spočívalo to v tom hledat 5 světel v lese ve správném pořadí...) no a po této noční hře následovalo to nejlepší z tohoto večera - s mojí nejlepší kámoškou jsme si spolu dali po cestě zpět k ohni hodně dobré hulčo (dali jsme si jedno sklo) šli jsme ještě s jednou kámoškou (šli jsme ve 3 ona ale nehulí...) no a jak jsme hulili to sklo tak nás došli ještě 2 kámošky a ty si dali taky ještě prda (sklo bylo fakt festovně nabito ) no ty původní dvě šly na chatku pro víno a my 3 jsme ješte na betonovém hřišti šitovali to sklo - asi půl hodiny...he he... No a pak jsme šli za nima k ohni a to byl teprve ten správný mazec. Seděl jsem vedle své nejlepší kámošky a ptám se jí jak ji je a ona na to že je to jako ve vesmírné lodi a my plujem vesmírem - no když jsem se tak na to díval tak mi to tak připadalo - takže jsme pluli oba dva...
Byl to fakt super stav... škoda že začlo za chvíli pršet... ale nevadilo to protože tenhle stav jsem si s ní ještě potom vychutnal u nás na pokoji - dokud je učitelka nevyhodila spát (asi o půl 1 ráno).
Byl to jeden z mých nej zážitků takže díky že jsem vám to mohl říct a díky že jste to (možná) četli...