Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak ostrihano kyti vypada jak koste xD akurat mi jeste dela starost jedna vec tedka jsem si vsim jak jsem ji strihal ze normalne mela 7 listu ale na vrchu rasi pouze 5 listu tak nwm cim to je jediny co me napada je stres.
ahoj kluci mam problem s listy rostliny pomalu zacinaji zloutnout a nevim co stim nikdy se mi to nestalo jedu biobizz all mix a vše potrebne od bio a po prepnuti tyden se zacaly zhorsovat.
Původní příspěvek od bioguli ahoj kluci mam problem s listy rostliny pomalu zacinaji zloutnout a nevim co stim nikdy se mi to nestalo jedu biobizz all mix a vše potrebne od bio a po prepnuti tyden se zacaly zhorsovat.
INFO O SUBSTRÁTU : All-Mix byl vyvinut jako půda pro výsev při ekologickém pěstování. Skládá se z 20% sphagnum rašeliny, 35% zahradní rašeliny, 10% vysoce kvalitního organického Worm-humus, 30% perlitu a 5% Pre-Mix.
Bohatě by ti stačila počádná černozem z lesa :-P . Asi tomu dáváš hodně hnojiva nebo to přelíváš vodou ..
Vydíš že ti to dělá od středu ke kraji listu a né naopak - "asi" to moc hnojíš
Původní příspěvek od bioguli ahoj kluci mam problem s listy rostliny pomalu zacinaji zloutnout a nevim co stim nikdy se mi to nestalo jedu biobizz all mix a vše potrebne od bio a po prepnuti tyden se zacaly zhorsovat.
zdar - to vypada na prepaleni hnojivy. Udelala se ti mensi chloroza takze to ted chvili nehnoj a melo by to byt ok.
Původní příspěvek od Anonym11 Dobrej den,mám menší problém.Na dvoch z troch kytek se mi začali delat dírky v listech,nejprve to bylo jen u vrcholech ale začalo se to šíŕit aj ku spodu kytky.Pestuji prvý raz letos a nevím co stím.Pridávam fotky.
Zdarec,taky jsem měl takový problém..podívej se na příspěvek č.889
Cus bus farmari. Mam problem s kvitim. Asi se mozna budu opakovat s otazkou ale nevite proc se mi listy kroutej a krabatej smerem dolu. do toho este tak nak divne zloutnou spis jako by bledli. pordi nekdo? mam skloubenej system airo s aquou. teploty v noci kolem 25 a prez den 35 a vlhkost mezi 35-50% PH 5.8-6 a EC 0.8-1 rostou 4 dny po presazeni z riskovnice. hnojeno jen AH-enzimy, root stim,grow/bloom excelerator a minimum zakladnich hnojek. Vic fotek mam v galerii.
Původní příspěvek od Lotos Cus bus farmari. Mam problem s kvitim. Asi se mozna budu opakovat s otazkou ale nevite proc se mi listy kroutej a krabatej smerem dolu. do toho este tak nak divne zloutnou spis jako by bledli. pordi nekdo? mam skloubenej system airo s aquou. teploty v noci kolem 25 a prez den 35 a vlhkost mezi 35-50% PH 5.8-6 a EC 0.8-1 rostou 4 dny po presazeni z riskovnice. hnojeno jen AH-enzimy, root stim,grow/bloom excelerator a minimum zakladnich hnojek. Vic fotek mam v galerii.
Vysoká teplota, a nízká vlhkost.
Nedodržení dvou základních parametru, pro mladé kytky dost zásadních.
Ahoj Groweri, procital jsem si tenhle thread a presto se chci na neco zeptat.
Venku pestuju klona, jmeno neznam.Mam problem se zloutnutim a hnednutim listu.Tak nejak jsem vydedukoval, ze by se mohlo jednat o spatne nastaveny pH.Takze sem se zameril na tento problem.Doma mame tvrdou vodu (7,4+), tak ji nechavam odstat a davam do ni citronku.Tento roztok ma kolem 6,0+-.Z kvetinace vyteka voda cca 7,1, po zaliti timto roztokem.Mam ho michat kyselejsi?Treba kolem 5,0-5,3?
Muzu prolit kvetinac nekolikrat timto roztokem, abych docili rychlejsiho snizeni pH?
Neudela takoveto proliti rostlinam (korenum) nic?Mam to udelat spis za teplyho a slunecnyho pocasi?
Substrat mam od Agra, takze je mozny, ze je zasaditejsi.
Zde jsou odkazy na fota.Nevim, jak je sem dat:
Původní příspěvek od tomas2pet
Vysoká teplota, a nízká vlhkost.
Nedodržení dvou základních parametru, pro mladé kytky dost zásadních.
predtim sem pestoval hlinu s vlhkostiokolo 80% a teplotou 35-55% a rostlo to kupodivu krasne. divny je ze v hydro rizkovnici to vsechno roste krasne. krasna zelena barva a koreny belonky jak snizek. ale v aque a airu vypadaj desne neco jim musi chybet. kdo poradi uz vazne nvm:-( divny na tom je ze stare listy z drivejska nezloutnou. zloutnou jen nove vetve s nove vyrostlima listama. ze by dusik? a nejspis mozna i horcik. co vy na to?
Původní příspěvek od plast1ck to podall: jestli nemate v kraji extra tvrdou vodu, coz je snad jen hradec a okoli tak bych to neresil.. samozrejme odstata lepsi ale nejak extra tomu neublizis..
TO Nero: Presadit! trosku vzdusnejsi substrat, chvili nehnojit, a spatne listy ostrihat. a asi trochu vetsi kvetinac a taky si pohlidej ph. mozna by ji mohl schazet N. (kdyby jsi to nahodou teda presazoval, tak zkontroluj koreny a kdyby se ti na nich neco nezdalo , hod sem foto) jestli to mas naokne kam nekdy hodne pari slunko kdyz je to zality, tak se pak delaj na korenech ruzny řasy a plisne a ne vsechny jim svecej,
Takže sem přesadil do většího a vymněnil substrát koupil sem na orchydeje kterej mněl všechny zakladní živiny něco jako kdyby v tom bylo NPK je tam i nadrolenej polystyren takže je to provzdušněný ale mám problém tá postižená kytka už TO dostala na všechny listy takže kdybych ostříhal ty nemocný tak mi zbyde jenom stonek přikládám foto no nwm co stim
Takže sem přesadil do většího a vymněnil substrát koupil sem na orchydeje kterej mněl všechny zakladní živiny něco jako kdyby v tom bylo NPK je tam i nadrolenej polystyren takže je to provzdušněný ale mám problém tá postižená kytka už TO dostala na všechny listy takže kdybych ostříhal ty nemocný tak mi zbyde jenom stonek přikládám foto no nwm co stim
Přesadit ! Plus lepší substrát a zalívat ! máš to suché !