Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem tam kde jsem byla. Ta moje první fotka je teda samice nebo hemáč? Já jenom jestli vytrhnout nebo nechat.
U tý druhý kytky zkusim udělat lepší fotku. Včera jsem si všimla, že už to něco začíná tvořit.
Původní příspěvek od superhrn Tak jsem tam kde jsem byla. Ta moje první fotka je teda samice nebo hemáč? Já jenom jestli vytrhnout nebo nechat.
U tý druhý kytky zkusim udělat lepší fotku. Včera jsem si všimla, že už to něco začíná tvořit.
Holka, nehul tolik, napsal sem to jasne, prispevek c. 896 je hermac.
U te druhe to je spatne poznat, rekl bych, ze je to samec, chvilku jeste pockej. Bud tam hodi chloupky, nebo kulky, jak na fotce s hermacem, ale bez chloupku. Podivej se na link co ti posilal kolega vys, porovnej si to, snaz se trochu sama.
Protože mi slečna superhrn vlezla do dotazu, dotazuji se ještě jednou.
Dá už se rozpoznat pohlaví?
Je to foceno včera, jsou to 3 kytky.
Podle mých chatrných poznatků to vypadá na samice.
Vyklíčeno cca koncem dubna , sázeno do rašelinových tablet, přesazeno do půdy koncem května. PH půdy 6,8, hnojeno přírodně (travní mulč, výluh kopřiv, vaječné skořápky..).
Protože mi slečna superhrn vlezla do dotazu, dotazuji se ještě jednou.
Vyklíčeno cca koncem dubna , sázeno do rašelinových tablet, přesazeno do půdy koncem května. PH půdy 6,8, hnojeno přírodně (travní mulč, výluh kopřiv, vaječné skořápky..).
Protože se sem nepřipojím jinak než přes proxy, nedaří se mi uploadovat fotky do příspěvku, tak prosím mrkněte do galerie.
Původní příspěvek od aejk Protože mi slečna superhrn vlezla do dotazu, dotazuji se ještě jednou.
Protože se sem nepřipojím jinak než přes proxy, nedaří se mi uploadovat fotky do příspěvku, tak prosím mrkněte do galerie.
Děkuji za rady. :-)
Cau, cau, ted sem na ty fotky koukal, jeste je cas, u te jedne bych rekl, ze je to samec. Podivej se take na link, co posilal kolega vyse, je to tam zachycene jeste pred kvetem, porovnej to.
Jj, koukal jsem, ale moje preflowers jsou ještě asi nerozeznatelné. Už mám pár sklizní za sebou, ale letos mám nějak málo kytek, tak mi záleží na každé.
Celler, protože mi ween napsal, že je to samice a ty hermáč, proto se divim a píšu, že nevim na čem jsem.
Internet jsem projížděla a koukala na hodně fotek a pak teprve šla sem. Takže to není, že se nesnažim. Šla jsem ke zkušeným a jak píšu, jsem začátečník.
Původní příspěvek od aejk Tak jsem to vyfotil ještě jednou a pořádně a seřadil do jednoho obrázku i pro lepší přehled. Má velký problém s uploadem obrázků.
Tak prosím posuďte pohlaví kytek 1 - 3.
Díky!!
Trojka vypadá že samice, jednička nevim, dej tomu čas.