Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je možné že už máš trošku zasolenou půdu.Jak kytí nějakou dobu nepřijímaj živiny tak se usazují v hlíně...párkrát bych to prolil čistou vodou (tak 2x s upraveným ph a třeba hořkou solí 2/3 jak píšeš) a pak tam dát zase mrdu květáku + 1ml alga grow...já to dávam 8:1 (květový:růstový) Jinak už nevím co s tim můžeš mít.Leda vedra...ty my taky dělaj pěknou paseku...
blueberry F2,venku,substrát na pelargonie,dělá to jediná kytka...vypadá to nejcíc asi na mangan ?! muze mi to nekdo potvrdit...nedostatek zpusobuje vysoke ph (nemeril jsem ale substrat na pelargonie je spis kyseli 5,5-6,2) nebo hodně železa...nenašel jsem nikde co by to mohlo byt..jinak listy vypadají normálně a zdravě..akorát maj jinou barvu (je to jenom na vrcholcích,chvíli po tom co sem je přesadil ven)
Nedej zaniknout přísloví "zlatý český ručičky", vstaň z tý židle a přenes ten nápad z hlavy do fyzický podoby! Máš na to!
" Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem " Platon 427 B.C.
Moji WW bohuzel zloutnou listy a vubec nevim z ceho.sice ji napadly trochu svilusky ale tim to nebude.Prelite to nemuze byt a prehnojene taky ne.Uvazuji o nedostatku N ,nebo je mozne ze kdyz sem to zalival behem dne ze sem ji mohl spalit ale voda byla vzdy vlaha tak snad ne.poradte nekdo pls.
Pls help nwm co mi dela kyti krouti se ji listy nahoru dolu zloutnou delaj fleky hnedy a je to jak mor jde to od spoda kytky na horu uz jsem pres 50% hl. listu osmikal.
Původní příspěvek od Jaguar blueberry F2,venku,substrát na pelargonie,dělá to jediná kytka...vypadá to nejcíc asi na mangan ?! muze mi to nekdo potvrdit...nedostatek zpusobuje vysoke ph (nemeril jsem ale substrat na pelargonie je spis kyseli 5,5-6,2) nebo hodně železa...nenašel jsem nikde co by to mohlo byt..jinak listy vypadají normálně a zdravě..akorát maj jinou barvu (je to jenom na vrcholcích,chvíli po tom co sem je přesadil ven)
No to se mi taky na par kytkach ted venku stalo , je to tim ze kořeny narazili v pude na nejakou sračku a ta ma uplně jiné pH , jelikož ten vršek chcipne tak ho ufikni a zkus to přesadit jinam , pripadne do díry v zemi dej lepsi substrát.
citace:
Původní příspěvek od jahaha Moji WW bohuzel zloutnou listy a vubec nevim z ceho.sice ji napadly trochu svilusky ale tim to nebude.Prelite to nemuze byt a prehnojene taky ne.Uvazuji o nedostatku N ,nebo je mozne ze kdyz sem to zalival behem dne ze sem ji mohl spalit ale voda byla vzdy vlaha tak snad ne.poradte nekdo pls.
U tebe to vypada na problem s pH , proto je zablokovanej přisun dusiku , změr si pH jaky maš a jaky ti vytejka . Doporučuji proplachnout to čistou vodou s enzymama , aspon 3x objem kvetniku .
citace:
Původní příspěvek od Podall Pls help nwm co mi dela kyti krouti se ji listy nahoru dolu zloutnou delaj fleky hnedy a je to jak mor jde to od spoda kytky na horu uz jsem pres 50% hl. listu osmikal.
Co maš za substrát ? Podle me je neco s kořenama proplachni to čistou vodou s enzymama jestli maš , aspon 3nasobek obsahu kvetniku tam prolejt a mělo by to přestat .
citace:
Původní příspěvek od MDe_ Zdravím .. mám tady na pár listech černé tečky .. mám se bát nebo to sou např : jen bobky od berušky nebo něco podobného ?
Je to dira nebo neco na tom listu je , popřipade hejbe se to , chtelo by to bližši foto , takhle tam jsou videt jen tečky
Je to dira nebo neco na tom listu je , popřipade hejbe se to , chtelo by to bližši foto , takhle tam jsou videt jen tečky
Hlava
Právě že se to nehýbe .. vypadá to jakoby (si někde měl pavoučí výkal - pokud si to už vyděl) .. Je to na 4řech listech a nikde jinde .. Dnes je již pozdě zítra sem hodím detail nebo ti písnu PM .. zatím díky
Právě že se to nehýbe .. vypadá to jakoby (si někde měl pavoučí výkal - pokud si to už vyděl) .. Je to na 4řech listech a nikde jinde .. Dnes je již pozdě zítra sem hodím detail nebo ti písnu PM .. zatím díky
Tak jestli se to dal neobjevuje tak bych to neřešil , cau
pouzil jsem hlinu pro palmy a zelene rostliny ale vty to bylo bez problemu ale pak jsem jeste pouzil nejakou starsi hlinu ani nwm co byla zac ale kyti potrebovala presadit tak jsem presadil :-) ale tedka si chci koupit plagron Terra grow tak doufam ze volim dobre. a stacilo by to proplachnout normal vodou z kohoutku??? ptz to mam v 30l kyblu a nwm kde bych nechal odstat tolik vody.
Zdravím komunitu,potřeboval bych pomoct s jednou kytkou začali jí povadat listy a postupně usychat kytka dostává to co dostávají ostatní a ty sou v pořádku kytky sou zatim za oknem zálivku dostávaj vždycky když maj vyschlou hlínu takže tak jednou za 2 dny hnojim nějakejma značkovejma sračkama na růst PH ani EC neměřim přikládám fotky ...JE TO DOST AKUTNÍ KAŽDEJ DEN VYPADÁ HŮŘ A HŮŘ
to podall: jestli nemate v kraji extra tvrdou vodu, coz je snad jen hradec a okoli tak bych to neresil.. samozrejme odstata lepsi ale nejak extra tomu neublizis..
TO Nero: Presadit! trosku vzdusnejsi substrat, chvili nehnojit, a spatne listy ostrihat. a asi trochu vetsi kvetinac a taky si pohlidej ph. mozna by ji mohl schazet N. (kdyby jsi to nahodou teda presazoval, tak zkontroluj koreny a kdyby se ti na nich neco nezdalo , hod sem foto) jestli to mas naokne kam nekdy hodne pari slunko kdyz je to zality, tak se pak delaj na korenech ruzny řasy a plisne a ne vsechny jim svecej,
Jak již si četl .. z 1 pohledu každý vydí že jí máš moc zalitou a je požád ve vlhku .. .. + ty špatné ostřihej i ty velké až se ti dá do kupy .. zbytečně ti bude kytka dávat živiny i do těch velkých když tet potřebuješ aby se vzpamatovala ... stejně ty spodní ti upadnou samy po nějaké době .. (ALE POZOR) nestříhej to hned u stonku kousek nech tak z 1 Cm až to upadne samo .. HLAVNĚ TO NETRHEJ ..