Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak vcera jsem v ramci jednoho bleskoveho projektu vymejsleli, co udelat s tim bordelem v Mexickem zalivu ... na nic jsme neprisli, zatleskali jsme si a sli se ozrat
Původní příspěvek od KaB tak vcera jsem v ramci jednoho bleskoveho projektu vymejsleli, co udelat s tim bordelem v Mexickem zalivu ... na nic jsme neprisli, zatleskali jsme si a sli se ozrat
nejlepsi co sem vymyslel ja je nepoustet tam novinare a delat ze se to nikdy nestalo, heheheh
ale nebudte z toho tak zniceny... ropy je prece furt dost...
nejlepsi co sem vymyslel ja je nepoustet tam novinare a delat ze se to nikdy nestalo, heheheh
ale nebudte z toho tak zniceny... ropy je prece furt dost...
PANEBOŽE, jak takhle vůbec může někdo přemýšlet? Ropy je přece furt dost. NO TY VOLE! Já bych to nazvala studenej psí čumák !!! Unikátní pestrost fauny a flory v háji, nebo si myslíš že připluje Noemova archa nebo cO? Ony jsou tam ty chráněný oblasti jen tak lážo plážo! A on řekne, nebojte, ...ropy je přece furt dost. Egrhrhrh
Chválím tě země má, tvůj žár i mráz, tvá tráva zelená, dál vábí nás
zdar. tak já dělám interier/nábytek/průmyslový design. hulení v práci jsem zrušil už před časem, musím si taky sem tam něco zapamatovat. ale nejlepší věci většinou vymyslím po večerech, po brčku peace
PANEBOŽE, jak takhle vůbec může někdo přemýšlet? Ropy je přece furt dost. NO TY VOLE! Já bych to nazvala studenej psí čumák !!! Unikátní pestrost fauny a flory v háji, nebo si myslíš že připluje Noemova archa nebo cO? Ony jsou tam ty chráněný oblasti jen tak lážo plážo! A on řekne, nebojte, ...ropy je přece furt dost. Egrhrhrh
hele kolikrat tam musim udelat hehehehe aby bylo jasny ze je to for?
navic je to hlaska z nakyho dilu simpsnu...
no tak ja som zachranar a kedze pracujem z ludmi a vacsinou som pod vplyvom stresujucich faktorov tak si nemozem dovolit kuurit v praci. ale po sichte je to fakt bomba
Nevim jestli je to zrovna povolání....jsem zasloužilá matka na MD, ale chystám se rozjet podnikání v pěstování ovoce v biokvalitě....pohodička, záhonky okopávat zhulená klidně můžu
Zd.tak já su vyučený kuchař,ale to už nedělám,dělal jsem jednu dobu svářeče a ted poslední necelé 3 roky lakoše..momentálně týden sem bez práce..jinak v práci jsem hulil jen výjimečně-nějak se mi pak nechtělo dělat to co sem měl dělat
Původní příspěvek od Barush Nevim jestli je to zrovna povolání....jsem zasloužilá matka na MD, ale chystám se rozjet podnikání v pěstování ovoce v biokvalitě....pohodička, záhonky okopávat zhulená klidně můžu
jojo, to si sebe taky dovedu představit u tohodle řemesla .. podojíš kozu, vykopeš ředkvičku, a víc nepotřebuješ
Přihodím do mlýnku. Jsem student elektrotechnické fakulty v Praze, obor softwarového inženýrství, hraju v kapelce na elektrickou kytaru (sólovka ), čerstvý grower a do školy jsem hulil jen na střední, protože když už jdu do školy, tak se něco naučit
Po vice nez 10.letech jsem skoncil jako ridic kamionu a sel delat neco,kde si muzu zahulit kdy chci a nikdo me nejebe za usi...Takze ted s kamosem stavebni prace.Obklady,dlazby,vymeny oken atd.Prace celkem pohoda a hlavne muzu konecne zacit s pestitelskymi pokusy jako ten Micurin.)
Já sem na gymplu, zachvíli maturuju a potom snad na Aplikovanou informatiku..
Bývávalo ale teď už do školy nehulim.
Přivydělával sem si jako údržbář parku, uklízeč, prodavač parfémů a teď sem instruktor snb a ski.
Když učim tak většinou nehulim ale nekdy se zhulim a hned potom mi příde klient, ale dávám si to pohodička práce, permice zadara. Kdybyste to chtěl někdo skusit tak se ozvěte..
//edit 18.12.2012 - Momentálně VŠE.. Jde to podle plánu
Zdarec, já sem makal rok a půl v Irsku v hotelu. Na trávu sem tam narazil tak 3x za celou dobu, denní chléb byl hášek, který nebyl asi měsíc k sehnání když chytly nějakou loď z Afriky :-D Ušetřil sem si hovno, ale výlet, zážitky a zkušenosti k nezaplacení. Pak sem se vrátil a dělal pár dní v elektru kdy sem dal výpověd během cígopauzy. Přešel sem do jiného elektra a vydržel tam půl roku do Vánoc, kdy sem sám udělal obrat za prosinec 1,2M a chtěl zvednout plat, ukázali mi dveře a já šel :-D Pak sem zakotvil do firmy s hydraulikou kde sem předělával nějaké dokumenty, ale pracovní prostředí k ničemu, tak sem po 3 měsících opět odešel. Teď jsem už přes 3 roky správce sítě v jedné větší firmě a co se pohody týče, jsem spokojený, ale ne uspokojený :-D Tak se dívám vtříc světlým zítřkům, dělám s bratrem na nějakých projektech(já grafik, on programátor) a doufám, že během roku, dvou budu moct dát výpověď a makat konečně sám na sebe. V práci nehulím, furt někdo otravuje a sedím v chodbě s celým vedením společnosti. Hulení čest! :-D