Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Peace groweri chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s hnojením s fitru od jezírka což jsou vlastně jenom odumřelé řasy a rybí trus hnojil jsem tím minulý rok a paráda ! Spíš mě napadá otázka živin které by mohly chybět v tomhle koktejlku.
Zdravim nikde som to nenasla. Mozem sa spytat? Ako je to s predhnojenym substratom ? Je predhnojeny na 6tyzdnov. To znamena ze tych 6 tyzdnov netreba hnojit a potom uz staci kupit hnojivo na kvet ? Alebo mozem hnojit aj pocas tych 6 tyzdnov ? Jak to je ? diky.
zmineralizovaný detrit z akvarka, či filtra je všeobecne dobre prijímaný okraSNýMI RASTLINAMI v bytoch. Ja som zalieval aj vodou po výmene z akvarka. Činská ruža rástla a kvitla, ako divá.... teoreticky môže nastať nedostatok Fe, záleží, že čím sa tie ryby krmia. :-)
citace:
Původní příspěvek od broomstick Peace groweri chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s hnojením s fitru od jezírka což jsou vlastně jenom odumřelé řasy a rybí trus hnojil jsem tím minulý rok a paráda ! Spíš mě napadá otázka živin které by mohly chybět v tomhle koktejlku.
Hnojím jen skvašenýma kuřincama . Na 10 litrů vody (konev) dávám půl litra skvašených kuřinců. Jednou za týden. Kytka je 3m vysoká 2m do šířky a úrody bude plno. Ke konci květu jen proplachovat, čili zalévat jen dešťovkou.
CHTĚL BYCH SE POPTAT NA TO HNOJENÍ DŘEVĚNÝM POPELEM..
ve faq sem vyčetl že se dá hnojit i popelem ale by to měl bejt popel dřevěnej a bez chemického ošetření nebo jak(prostě špalky, větve stromu a ne rozsekanej lakovanej nábytek). co když by to byl popel z kamen kde se topí i uhlím? vesměs to je taky dřevo ne?? nebo co když na zahradě(volnej prostor, žádný žhářství )udělám voheň, vopečem si zimní buřty a schrábnu popel? a kdyžtak jak tim popelem hnojit? namíchat např. dvě kila popela ve 20L vody a zalejvat nebo mužu teď na jaře zapracovat do záhonu a v dubnu záset?? nebo musim hodit na hnojník a za pár let až ?! hnojil sem jen kapalnejma a na jaře dal do hlíny hnůj ale tohle vubec netušim, je to španělská vesnice tak díky za odpověď.
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Původní příspěvek od crazyben jen to bude sraní když je teď zem promrzlá.
to je fakt.. tak když tam ten popel nechám do konce zimy a ono na to ještě beztak nasněží, několikrát zaprší, spadaj trakaře tak se to trochu vstřebá/vsákne a před sázenim může bejt už jen zkypření půdy a prásknu tam kytky ne?
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
jen jeste projdi to forum, zkus hledani atp... teorie je snadna (zrovna popel sem nezkousel nikdy), ale v praxi to muze vypadat jinak aby to treba nehlo s ph atp... taky bys mohl najit i naky pomery popela k hline co uz se nekomu treba osvedcily (abys ho treba nedal moc) a tak...
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Čau snad nikoho neopakuju ale nikde jsem to tu nenašel. Výborný je také trus králičí pokud nekdo chovate třeba i zakrsláky tak mužete využít ;-)
ať to roste..!
Ahoj lidi chci se zeptat máte někdo nějaké zkušenosti s tím dát ke kytce drcené skořápky od vajíček? Můj dotaz se týče toho jaké množství dát a jestli to opravdu rostlinám pomáhá. Děkuji