Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sedeli sme v patek u piva a taky obživlo nějaké zlo...Bavili sme se o naší pubertě a co sme všecko někdy i nepochopitelně vymysleli a učinili.a v tom kámoš :"Hej,já sem ji asi ještě neměl "...to bych potom jeho "pubertu" nechtěl zažít :-D
jeli sme v aute a na cestě byl trošku maras typu drobný namrzlý deštík...kámoš se ptal co to je?a já na to .."to je pokyš.. :-)".nějak sem skloubil sněhovou pokrývku z kyškou :-P
je to dobrejch 5 let kdy kámoš po pár prdech ze skéra s prsty na zápěstí a úděsem ve vočích bleskurychle prohlásil: mě netepe tepna!! samo výbuch smíchu všech zúčatněných...
Kamos se kdysi nechutne (ale fakt nechutne) skoril o obedove pauze a pak sme sli do skoly na nemcinu. meli sme nejvyp*cenejsi kantorku na skole a von tam tak sedel a smal se ji primo do xichtu, oci rudy jak komunista... ona k nemu prikmasala a prej:
"Lado, vy mate nejake cervene oci, nejste nemocny?"
a Lada:
"Ne, to ne, ja... mam akurat alergii na pyl..."
Nutno podotknout ze byl leden a vsude snehu jak cip, po pylu ani pamatky :-D
Když jsem se potkal s týpkem po delší době, tak místo obligátní otázky "jak se máš?" na mě vybalil "co babička, pořát mrtvá?" To jsem skoro smíchy upadl..
-Agent Eugen Dusik
-Kate kile jedno coco
-Vynecham vas zo svojho repertoaara
-fuj shit hamba
-stacilo kulturnej vlozky tamponovej
-to je smutne ze uz nevies, ja som vedel a uz neviem
-ja som zvarac, a ci krtko ? [shrumy ]
Realita je plná pesimizmu, preto žijem mimo nej ...