Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar Grow fans!
Teď po nehodě,se dávám dohromady,takže dělám svoje věci grafiku,maluju a vytvářím možné i nemožné.
Jinak je mým chleba zdrojem restaurování památek.
Dřív jsem si v práci bafnul,ale měli jste to vidět.Zůstal jsem viset na detailu,pak jsem si poodstoupil ,no a v tom celku sakrble,práce jakoby netkntá.
Další věc je,když jsem se dal s někým do řeči.Probra jsem to horem pádem.Z naší Sluneční soustavy až někam k Proxima Centauri a přítomný čuměl s hubou otevřenou...
Chce to mít rozum, jinak by to s "normály"nešlo vyjít.
Ale jako kreativní zdroj nápadů je ganja pro mě kámoškou
k pohledání,nejlépe v soukromí a večer.
'om f
Tak byl jsem barmanem coz vubec spatne nebylo..ale hulit slo jedine po praci za barem fakt ne . No a ted pracuju jako grower a quality control jedne firmy co dodava do Tesec a wilkinsonu KYTICKY.Takze vskutku parada a tady uz to jde i v praci okolo mne hlavne `jini `slovane kterym stejne nerozumim takze bez problemu.. V zimne si covek (kdyz to jde) zaleze do skleniku pro seminka tam se pohodlne usadi a vnima tu vlhkost a teplo `otevrenyma ocima i usima`. Jo ted sem spokojenej.Taktez vhodno poznamenat ze sem kousek nad londynem a fotky co sem nebo sme vypestily videt nemuzete pac sem se za cely roky nebyl schopnej k takovym pocinum `odhodlat `. Jsem strasne liny,cim to asi bude
Grow in peace
Lipeeno
kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno
Původní příspěvek od liisTekk čau já sem student vysoké školy do školy se v žádném případě nezmašťuji, ani by mě nebavilo si zkouřený stále něco psát a jenom sedět..
na vejšce jsme pálili při přednáškách pod lavicí.... možná i proto jsem ji nedodělal
jinak v současný době děvka pro všechno s převahou logistiky ve výpovědní lhůtě
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Ucim na jedny vysoky skole v Pze, vedu informaticky kurzy. V praci se hulit da, ale uplne nevyhledavam pak zhulenej stat pred uprenejma zrakama studentu a neco smysluplnyho vykladat...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
toz ja makam na cnc freze,delame vetsinou tak 100tunove kusy na hotovni rozmery,casti lysu,lodni klikove hridele a naky dalsi picoviny.vitkovice tezka mechanika a je tam 40% LIDI co huli jak prasata a ja taky
Původní příspěvek od 4C3 Ucim na jedny vysoky skole v Pze, vedu informaticky kurzy. V praci se hulit da, ale uplne nevyhledavam pak zhulenej stat pred uprenejma zrakama studentu a neco smysluplnyho vykladat...
jsem elektrotechnik-robotik ( elektro údržba servis programování nové výroby na plně automatizované lisovací lince .
K tomu provádím revize el.spot. V práci hulím jen občas ke konci odpolední nebo na noční ( nejsou v práci kancelářský ) ale když na to příjde vyhulim se i na ranní a je to v poho ......ale spíš si dám až doma pořádnej bong
Sice to není žádný zaměstnání, ale student molekulární biologie zní docela dobře, ne? K tomu se příležitostně živím hraním na basu a krom toho občas brigádnicky pomáhám invalidům. Ale to už jsem prozradil až příliš...
Dělám do brzd .supplier quality development, Jebu naše subdodavatele za nekvalitu a to dělám proto, aby jste se vy hovadka nezabili na silnici. V práci hulim, (s rozumem), páč jinak bych se z toho asi zbláznil. Furt po mě něco nekdo chce. A to rusky, nemecky,anglicky a občas i česky.
Ještě, že na to někdo přišel... jako na to, že tyhle kytky se daj kouřit.
Objektivně - v práci hulim rád, ale jsou chvíle a dny, kdy to prostě nejde , což je škoda
still iNLove
N.G.c. - North Growers club
support Artmatic brothaz