Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cuss, poskladal som si svietidlo na ziarivky 2x18W. Tlmivka je tam jedna 36W a tie zairivky su zapojene seriovo. Len jedine co mi tam chyba je kondnezator. Ono to facha aj bez neho ale pre istotu dokupim. Lenze neviem aku ma mat hodnotu? kolko uF?
Původní příspěvek od Hanizek wasco123: Je to na tlumivce
Ved to ze na tlmivke to nieje. Neje to tlmivka od Philips kde sa uvadza vsetko ale tlmivka nejaka noname (ale je cerstvo kupena, nova). V scheme je nacrtnute iba tlmivka, starter a ziarivka. Ale po znacke alebo hodnote kondenzatora tam neje ani stopa
Zdravím páni kluci.
Mám dotaz ohledně balastu. Na eletriku jsem hodně velké pako a tak jsem požádal kamaráda, který by mi dokázal balast postavit. Jenže potřebuje k tomu schéma. Jelikož jsem po prolezení tohoto threadu zjistil (jak to říct slušně...ehm...) nic. Tak vás prosím žádám o to jestli by sem někdo nemohl hodit odkaz (pokud to tady je, pokdu ne hodit nějaký obrázek) na stavbu balastu pro 250w sodík .... Díky moc.
Pokud by šlo o konkrétní komponenty pro 250W systém:
tlumivka Layrton SAPI 250W
tyristorový zapalovač TRZ 11 100-400W
kompenzační kondenzátor tušímže 32uF
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Pokud by šlo o konkrétní komponenty pro 250W systém:
tlumivka Layrton SAPI 250W
tyristorový zapalovač TRZ 11 100-400W
kompenzační kondenzátor tušímže 32uF
Díky moc šéfe. Přesně toto jsem hledal. Návod i pro uplné dicky
eba60- Tlumivka layrton HIA poskytuje nižší proud (a potažmo je distribuováno nižší startovací napětí, nepletu-li se) než tlumivka SAPI, což ve finále způsobí, že MH tlumivka ti sodík nenastartuje
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Koukam, jsou tady sami elektrikari )) Tak teda zkusebni otazka...no, vlastne si nevim rady.Mam predradnik 400W.Muzu na nej pouzit sodikovku...treba 7OW nebo 150W
Diiiik
Zdarec vsem,
rad bych pozadal esi nekdo nemate nejaky jednoduchy (treba i skokove) schema zapojeni regulace otacek vetraku na 220V. Pripadne nejake snizeni otacek. Ty triaky co prodavakj sou desne mastny ((
Predem diky za info.