Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cocos, 5 den květ, ( stále hnojim růstovým poměrem ) ec vstupní vody 0.15, hnojim ec 2.15 ( výtok 0.7 ) ph dávám 5.9 , bylo mi razeno před prepnutim ze málo ec, od té doby zvyšují 1,8 - 1,9 - 2.0 - 2.1 - 2.15 , holky jsou v nádherné kondici přesto mě trápí par takových listu, z 20 holek tak 3-4 zhruba po jednom listu, nějaké rady a nápady ?
Pýtam sa preto, lebo sa to objavilo aj mne. Pokiaľ to nie je nejaký škodca, tak to môže byť z toho postreku. Mne sa to totiž objavilo po preventívnom postreku Bioolom.
Ofuk máš zapnutý?
Chcelo by to kuknúť pod mikroskopom. Snáď sa ešte niekto vyjadrí
nene objevilo se to před postřikem ale díky za rady ... co jsem hledal na netu tak nejspíš to vypadá na svilušky . Nejlepší postřik a rady jak se jich efektivně zbavit ?
Jo ofuk je přes světlo nonstop , na noc se spíná co hodinu na 5min .
No nazdar! Bál som sa, že to napíšeš! Skús niekoľkokrát s odstupom streknut Biool! Ten je akože ekobio. Máš to ešte krpaté, takže sa to dá zvládnuť v pohode.
Asi by som počas tmy ofukoval intenzívnejšie. Je tam nižšia teplota a zároveň stúpa vlhkosť! Ja mám ofuk nonstop a vetranie sa spína počas tmy každú hodinu na 10 min.
Čus , dneska jsem to zase prohlížel díval jsem ze spod na listy ( přes lupu i mikroskop ) a žádné potvory jsem tam nenašel .
Takže otázka pořad stejná čím to s*kra je ??!!
Čau tak abych to uzavřel bylo to nakonec špatnou vodou . Voda byla stará ze sudu ( nejspíš tam byly baktérie či rasy ) . Po nasazení odstáté vody z vodovodu s upraveným ph se kytky zpravily .
Zdarec pánové jedu od semena a jsem na 3 týdnu růstu. Ec mi Vyskočilo někde kolem 2 a nepodařilo se mi ti srazit čistou vodou tak jsem od čerpal roztok a nalil čistou vodu. Nic.energie tohle mi Vyskočilo na některých listech. Může to být Spálený od hnojek?
Díky za radu