Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
asi pred 2mi rokmi...:
ozraty sedime s kamaratom bok po boku a blveme..A kamarat: fuuha..citim v ustach ten kebap co sme pred tym zrali...................a mam nanho znova chut....
moj kamoš kukol to video kde tipek robil haš čuchl gres o sito a povedal_:
tak toto by som nazval haštarty
tarty - tretý
predvčerom kamoš doniesol niečo z cz a druhý mu hovorý toľko gangi a tak malo času...
Ja sem jednou prisel domu vypalenej jak cedecko a matka se zrovna divala na nejakej porad o drogach. Sedl sem si ke stolu, zacal se cpat a divat na TV. Matka to taky sledovala a povida: "Kdybyste si meli neco pichat nebo kourit, tak bych vas asi zabila.....".
Jeli jsme takhle s kamosem v noci domu s kompem a LCDckem podpazi a do tramvaje pristoupili dva prislusnici romske mensiny a zacali do nas kerovat, ze pry co to nesem a my ze stary pocitac a jeden z nich rika "Nekecej, to stoji nejmin 40 tisic my jsme AUTOMECHANICI my se vyzname."
Od te doby jsou automechanici nas vzor a ideal cloveka, kazdy by chtel byt jako oni...
Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.
Sedim si na lavičke v parku s kamošom a klatime špeka pride taky starši občan 60-65 mohol mať (asi zacitil dobrú naladu) a pyta sa:
clapci co to kurice ,,DUHAN"
my že americká a kamoš sa skašlal a ten stary hovorí:
,,Naco kuriš keď neznaš dymic"(dymiť) on že nech mu dame šluka.
My hneť jasnačka keď chce_? dal si pava a hovorí ja také už kuril ale
mocnejšie hovoril že nam zhuta že ,,dvaraz triraz pocahneš a potom uvidiš".
nakoniec sme mysleli že je nejaký poliš tak sme sa stratili. *-)
Tu psichiatriu by ste museli zažiť bola to haluška
DrSkunk: Já mám s důchodcema jinej zážitek - včera jsem přecházel ulici, a uprostřed ní stála důchodkyně. Původně to vypadalo, že čeká až projede auto, ale zůstala stát, i když už dávno projelo. A když jsem jí míjel, začala na mě kuřecím hláskem křičet: "Spěchej, spěchej!" To jsem jako taky nepobral.
ju me byl ted kamos a muj pes se jmenuje jackina a po chvili co rekl ze jde domu,prisel a rika ty vole tam na zahrade je nejaka divna jackina:-)
a byl tam pes brachy kamarada.ja myslel ze smichy umru