Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar krobak a odo moc vám dekuju za rady. Jsme uplný začatečník takze trochu jantar :-D Dneska jsem zmeril EC vstup je 1,83 a výstup 3,94 EC :-( což podle ruzných navodu co jste mi poslali odkaz mi vychazí že je prehnojení :-( melo by byt EC pri vstupu i výstupu cca stejne? PH jsem srazil na 5,7
Ale nechapu jak to kdyz mam krmeni advancenutriens koko grow A,B a vodoojuice a vse jsem daval podle jejich tabulek výrbce. Nevim co tedka jestli je prolit cistou vodou upravenym PH? Jsem smutný :-D kdyby jste meli nejakou dobrou radu budu moc rad
to je divné, 1,83 na vstupe? To je voda z vodovodu? Alebo s hnojivom? Ak ti vyteká z coco 3,94 - to je dosť - skús pár dní prelievať iba pH upravenou vodou. Pravdepodobne vysokým pH sa stali živiny neprístupnými pre rastliny a sa to nahromadilo v tom substráte.
Nemáš náhodou nejaký coco mix? Je to určite čistý cocos? Ako si ho napufroval? Uveď Ec vody, čo používaš na miešanie živného roztoku.
JJ je to voda z vodovodu odstata v barelu týden a pak namixuju s hnojivi co jsem psal nahore. Kokos je od Plagronu cocos brix substrate 100% coco. Byl v kostkách a v obyc vode jsem to nadelal. Než pouziju hnojiva tak EC vody je 0,14 a po přidani hnojiv se mi to zvíší na EC 1,83. Zkusím dneska dat zalivku pouze vody s upravenym PH. Doufám že to pomůže jsem z toho bezradny. Každopádně moc děkuju za pomoc a za každou další radu.
Spalene hnojivom,jedine čo sa da robiť je vyčíhat to v skorom štádiu a najlepšie je vybrať to aj z koreňmi von zo zeme a koreňe poriadne prepláchnut a dať novú zeminu.
Zdar vsem. Potreboval bych trochu poradit. Tohle mi delaji listy, a už si nevim rady. Precetl jsem toho ranec a vsechno udelal ale nic nepomaha :-( Je to v kokosu, zalivka co druhý den na každou kolem 1l a vždy neco protece. 3x zálivka byla cista voda s ph 5,6 a teplotou 22stupnu protoze jsem mel za to ze je to prehnojene podle vseho co jsem cetl. A kdyz jsem to proleval cistou vodou vzdycky je EC vystupu kolem 3 :-( a pri tom EC vstupu vody bylo 0,15. Nevíte co s tím? Díky moc za pomoc
SASEK pravdepodobne prehnojené, spálené a presoleny substrát. Ako a čím hnojíš? Nemůže viac z toho vytekať, než tam toho naleješ, pokiaľ to je čistý cocos. Skus pomaly prelievať s upravenou vodou, kým to trochu nezleze.
ODO hnojím to advancenutriens koko grow A,B a vodoojuice. Sanozrejmě tedka 3 zalivky byli bez vseho cista voda jen upravene PH. Takže stále zalivat jen vodou? Díky
Ahoj, prosím o pomoc. Nevíte někdo, čím to může být? Do nedávna byla normální, krásná kytička a během cca týdne se z ní stalo toto jsem z toho nešťastný, snažím se, aby měly vše co potřebují. Je v light mixu, hnojim biogrow, světlo 200 w CFL red,teplota přes den 22 - 25, přes noc 18 - 20. Jsem dlouholetý outdoorista, in jedu poprvé, nikdy jsem se s něčím takovým nesetkal. Ph a Ec neměřím
Mam podezření na přelití nebo přehnojení, co vy na to? Nemohla by být příčina vzdálenost lampy? Mam cfl 200w ref a držím jí cca 5 - 10 cm nad vrcholky. Nejdříve to bylo pouze na jedné kytí, ale dnes jsem podobné náznaky našel i na druhé listy stočené nahoru - podélně, listy jsou takové hrubší, cípky listů jakoby nepřirozeně vykrojené. Ta nejvíc zasažená rostlinka celkove