Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
určiťě to nebude špatný hnojivo, ale v tomhle složení je dobrý spíš na růst. Bejt tebou bych zkusil Wuxal super, přijatelná cena a má poměrně N-P-K vyrovnaný kolem 8-9NPK. Je dobrý na outdoor!!!
Jinak všeobecně je N důležitej na růst a P na květ! Hodně zdaru v pěstění a čus
Původní příspěvek od Mr.bud.master ja jsem koupil Plargon Start-up a doufam ze to povali dobre. Krystalon jsem taky mel ale pry to prekyseluje pudu a ze nic moc,..doufam ze me Plargon nezklame.
Mate s nim nejake zkusenosti?? ja jsem mel jenom cellmax ale ten je moooc drahej.,..
Plagron te nezklame ale samo musi byt v poradku mraky jinych veci znas to ne?
Původní příspěvek od W3n3K lidicky, ja teda koupil Bi-algeen S90, zatím mi kyticky vyrostly docela slusne, na to ze ho aplikuju asi 4 dny -2x denne. Mno, ja na trzce koupil i s tim bi-algeenem jedno tekuty hnojivo -Vegaflor. Prvky sou v nem zastoupeny zhruba (o desetinky %) stejne a to: 6-6-6. Dávám ho postrikem, k cemuz je samozrejme urcenej. Mno, strikam ho i s Bi-algeenem 2xdenne. Mysite ze je to moc?? chtel sem se jeste zeptat jesi treba nemuzu pridat jeste do zalivky kristalon, ale to uz by misim bylo fakt trochu moc.. Mam 4 velky kytky a ty jedou pekne, ale 1 malou a te hnednou listky. Zalival sem je kristalonem, v trochu veci konc. nez v navodu -asi je to tim ze?? Mno skuste mi poradit, pac me se taky zda ze toho dusiku v kristalonu je trochu moc..
jestli ji hnednou listky od kraje tak mas prekyselenou pudu...prave treba kristalonem na naj se ....prekyseluje a maly kytky tim i spalis..
chcel by som sa opytat, kedze na tento rok mam len dvojicu krystalonov a plod a kvet ma dost malo fosforu ked tak pozeram, co je vlastne tejto faze dost potrebne, neviete mi nahodou poradit ako by som mal pridavat fosfor? ake hnojivo je na to dobre? docital som sa tu nieco o kostnej mucke a superfosfate? ale neviem presne...mam taky dojem ze ten superfosfat sa rozpusta velmi dlho(je v podobe bielych guliciek)...
viem ze existuju dobre resp. ovela lepsie hnojiva na kvet ako krystalon P a K vid papaja, ale ked uz mam toto hnojivo, nechcem davat dalsie peniaze na pomerne drahe a v mojom okoli tazko zohnatelne hnojiva(neratam internet)....takze rad by som rastlinkam doprial pocas kvetu viac P (inak viem co je P a aj K ) existuje nejaka ina cesta ako kupovat nove efektivnejsie hnojiva?
Jen technicka:vsichni tri vyrobci (bio n.,bcuzz,plg.) prodavaj fosfor+ draslik-pro lepsi nakvet a zbytneni kvetu pod nazvem pk 13-14
green sensation samozrejme p a k taky obsahuje ale krom toho jeste
plno jinych vychytavek jako aminokyseliny,vitaminy,hormony,atd.-je to
funkcni ale dost nakladna sranda 100ml okolo 550,-kc.
Jen pro doplneni.
Ja bych si bejt tebou enzo nekde zkusil sehnat to pk13-14 to vychazi okolo 400.-/l(od bcuzzu) to ti vydrzi dlouho.Ale jestli uz do toho nechces investovat tak bohuzal netusim