Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kdysi na houbách jako odpověď na " neseďte tu a poďte ven..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
my když se zhulíme tak máme takového experta na ty hlášky...... kdyš jsme byly fakt zhuleý a pořádně tak kámoš řikal.....''kua hoši já vidim mžikama žlutě'' po pár minutách'' tyvole já vidim něco žlutě'' potom tyvole kluci já vidim žlutě.... v tu chvíly jsem fakt nemohl... smál jsem se jak ani neim co....pak se poblib a říkal že vidí žlutý blitky... a že celej brní.... a skáče..... a pojmenoval to SKÁKAVO ŽLUTÝ SVĚT.....nebo jednoujsme zkoušely háčkovat...to bylo '' hulíme holand ....hlava hledá halucinace....hoši hovado hajzle a pak se to začalo matlat do hromady.... to byl fakt kotel... to byl Hpetře Hnečum..Hnebo Hdostaneš Hdo Huby!! a furt taky pičoviny...
možná to nejsou hlášky a ani to nezni vtipně ale byl to fakt mazec...
a jedna hláška co je umístěna na u tlačítek pro přecházení na semaforech v centru tady u nás: "tlačítko pro slepce"
si jen řikám, kterej slepej si to přečte, pro nás vidící to působí jako zákaz
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.