Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Souhlas s vlčkem, když takhle vychytáváš substrát, hnojení je skoro zbytečný. Mám ty samé ingredience jako panjahoda (viz v této souvislosti taky trýd Kuchtěje Nesmrtelného) a když jsem zkoušel už v květu malinko "vosolit" wuxalem a obm (0,1%konc.), špičky listů šli do hněda. Tak jsem se na hnojení vys*al a je to vpoho.
panjahoda> Právě, byl už druhej týden co jsem to "přepísk", takže teď už jen po kapkách a i to jen do jednoho kýble, páč ten druhej jsem preventivně začal flushovat. Totiž podle "papírovejch přepokladů" jsem měl být už za půlkou květení, ale ten no name, co je v něm vypadá tak na pár dní
Hnojivo klíďo-píďo dávej, to je jasný. Stejně si to každej musí vocheckovat sám.. Zdař!
nazdárek lidi sem tu mezi váma first jak to vidíte s keramzitem u hydra dá se pouzívat vícekrát? kolikrát ? jak a cim cistit
koupil sem novou metal halidku od venture lightings 400w a dal ji na predradnik kerej sem pouzival pro sodikovky, zatim bezela tak 20 min a trochu blikala japato?
inak superbud sem taky poridil tak sem zvedavej jak to dopadne
keramzit kazdopadne pouzit vicekrat muzes na cisteni krom jineho muzes pouzit
peroxid vodiku 30%(pomer si nepamatuju z hlavy ale doplnim jestli chces)
kolikrat se da pouzit by musel zodpovedet nejakej odbornik pres bublaky
kde se keramzit pouziva nejcasteji krom ebb&flow ale 2-3krat pravdepodobne.
A s tou vybojkou si nejsem jistej na nektery sodikovy predraniky de a na nektery ne.ja osobne tomu elektro zapojeni moc nehovim takze pokud se k tomu tady nikdo nevyjadri doporucoval bych ti zajit do nejblizsiho growshopu(kde by meli mit i ten peroxid na cisteni) a zeptat se tam.
hidro:ten peroxid se davkuje 50ml/10l vody na procisteni systemu
ale nezapomen to pak poradne projet cistou vodou nez zasadis novy rostliny.
metabolic:to fakt netusim- ve chcankam si nejedu ja radci npk hnojiva
pan Jahoda:
zkus firmu Plagron mam s ni viunikajici zkusenosti tedy\:
Root 1,2
tj. kořenové stimulátory vynikající na rozjezd a na přesazování...
zálivka
AlgaGrow
růstové hnojivo zajištující přísun základních prvků NPK během růstové fáze rostlin 4 ml na l
Phyt-|Amin
růstové a květové hormony, postřčik 1 za 5 dní je možné květiny doslova vykoupat v lázni...stříkat hlavnmě dospodu listů před nocí...
AlgaBloom 5 ml na l
květové hnojivo 1 až 2 týdně zálivka 4-5 ml na l tyden pred kvetem zacit
Green sensation
na vyplneni palicek od 5 tydne kvetu zalivka
Fish Emulsion neni od Plagronu
mrtve rybicky plne fosforu...
Enza Forte
enzymy zajistujici cisteni hliny...
1 za 14 dni samotna zalivka
SuperBud neni od Plagronu
prepina kvetinu na kvet...cementuje palice
k dostani v growshopech
Good Luck Boy
lidicky, ja teda koupil Bi-algeen S90, zatím mi kyticky vyrostly docela slusne, na to ze ho aplikuju asi 4 dny -2x denne. Mno, ja na trzce koupil i s tim bi-algeenem jedno tekuty hnojivo -Vegaflor. Prvky sou v nem zastoupeny zhruba (o desetinky %) stejne a to: 6-6-6. Dávám ho postrikem, k cemuz je samozrejme urcenej. Mno, strikam ho i s Bi-algeenem 2xdenne. Mysite ze je to moc?? chtel sem se jeste zeptat jesi treba nemuzu pridat jeste do zalivky kristalon, ale to uz by misim bylo fakt trochu moc.. Mam 4 velky kytky a ty jedou pekne, ale 1 malou a te hnednou listky. Zalival sem je kristalonem, v trochu veci konc. nez v navodu -asi je to tim ze?? Mno skuste mi poradit, pac me se taky zda ze toho dusiku v kristalonu je trochu moc..
ja jsem koupil Plargon Start-up a doufam ze to povali dobre. Krystalon jsem taky mel ale pry to prekyseluje pudu a ze nic moc,..doufam ze me Plargon nezklame.
Mate s nim nejake zkusenosti?? ja jsem mel jenom cellmax ale ten je moooc drahej.,..
Sorry,že se ptám na kraviny,ale nevíte jestli je dobrý hnojivo agro cs pro palmy a zelené rostliny nikde se tu o něm nezmiňují.
Zajímá mě jestli se hodí na růst nebo na květ,popřípadě jaké s nim máte zkušenosti.
složení: celkový dusík9%
dusičnanový dusík4%
amonný dusík4,5%
fosforečnan P2O5 4%
draslík5%
stanovené limity v mg/kg hnojiva:Cd 1, Pb 10, Hg1,0 As 10 Cr 50