Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
high: není to pořádně vidět.. možná se tam něco jako blizna rýsuje ale z téhle fotky ti to fakt nereknu na sto péro.. zkus to sfotit ještě jednou a lépe (hlavně ten vršek) a bude to jistější..
Meli by jste pro mne radu ?
Vypada to, ze z mych prvnich 4 kytek jsou (nejmene) 3 samci ...
Genetika: Sensi seed Early Skunk Feminized! (outdoor pestovany indoor)
Stari: 33 dni
Na kvetu: 11ty den
Prostrihano, jedna kytka zastipla, hnojeno Plagroon (ci jak se to pise) enzymy, grow, bloom.
Pripada mi, ze prvni tri kytky jsou samci, u ctvrte nevidim nic. Ctvrta kytka byla ale vzdy naopak o patro vetsi nez ostatni, jako jedinou jsem ji zastipoval, myslel jsem ze kdyz neco bude samec, tak zrovna ta.
Je mozne, aby u feminized seeds byly 3 ze ctyrech samci ?
Da se ze samcu udelat alespon konopna mast?
Meli by jste pro mne radu ?
Vypada to, ze z mych prvnich 4 kytek jsou (nejmene) 3 samci ...
Genetika: Sensi seed Early Skunk Feminized! (outdoor pestovany indoor)
Stari: 33 dni
Na kvetu: 11ty den
Prostrihano, jedna kytka zastipla, hnojeno Plagroon (ci jak se to pise) enzymy, grow, bloom.
Pripada mi, ze prvni tri kytky jsou samci, u ctvrte nevidim nic. Ctvrta kytka byla ale vzdy naopak o patro vetsi nez ostatni, jako jedinou jsem ji zastipoval, myslel jsem ze kdyz neco bude samec, tak zrovna ta.
Je mozne, aby u feminized seeds byly 3 ze ctyrech samci ?
Da se ze samcu udelat alespon konopna mast?
dik,
mejte se
Prvni tri rozhodne samci a ctvrtva mozna taky mi prijde, neni to dobre videt. A rozhodne neni normalni aby z feminizovanejch bylo trictvrte samcu, i ctvrtina je fakt urazka. Posli jim to zpatky
Ahojda zde přináším detailnjí foto.Podle mě je to samec ale opravdu mě to překvapililo.Tato kytka měla 2x více listů než vedlejší samice.no nic klíčím další semena..(myslíte že je to možné stihnout?není pozdě)
High: z toho jeste nejde nic poznat, muze to byt cokoliv, vyfot stejnou cast kytky jako v prispevku 840. stejne detailne a mozna neco pujde poznat, tady z toho nejde poznat lautr nic :c)