Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tedka o vikendu sme byli na Stodolni slavit kamosovy 18..
-kámoš v 5 ráno před vchodem do baráku: "To je neblahý vchod"
-jiný synek mi něco říkal,ale vůbec sem ho neposlouchal..jenom mi uvízlo v hlavě to že říkal že mu "vibruje mícha"
-po 300 metrovém rychlém běhu :"Dáme cígo na rozdýchání"
-kámoš poukazoval na nějaký gang a říkal:"Ty ani nemusíš mít žádný problém,a oni ti ho vyřeší"
ja: "ja bych mrdal az bych brecel"
kamos: "a ja bych zase brecel az bych mrdal"
Jednou kdyz sme se nadherne zkourili v hospode na zahradce, vykouk k nam kamos (nehulici) od vedlejsiho stolu rikajic: "Co ste to zase fetujete?" pak sebral ze stolu papirky divajic se na ne jako by to byl zdroj nasi zlepsene nalady. Pak je este chvilku pozoroval - ala to uz sem spad z lavicky a smnejice se valel na zemi.
Taky sem si parkrat zkousel zapisovat nejaky hlasky a nebo aspon temata vyhulenejch dialogu: kdyz sem si to jednou zpetne procital narazil sem na: "Chodej brambory do pekla?" fakt uz nevim o cem sme se tenkrat mohly bavit
Jednou sme se pekne vypalili a borci meli jeste nekam jet pro sodikovku. Jeden povida: Ty vole, mne se nkam nechce, Buh vi jestli tu vybojku jeste ma.... Druhej: Jak Buh vi? Snad Ras Tafari vi, ne? A prvni: Hm, to bude pravda........ ten ma vsecky vybojky vocheckovaný...
onehd asme s bandou ve znacne podrousenem stavu vymysleli:
Ma-li ti byt jeste hur,
tak se radsi vice skur
A pak sme se asi hodinu sekli na te pisni ze sezame otevri se... MANA MANA... (kdo by nevedel tak tahle... mrknete na to a dejte si k tomu neco a smichy umrete.. http://www.youtube.com/watch?v=07gfXxixftY )
A pak sme se asi hodinu sekli na te pisni ze sezame otevri se... MANA MANA... (kdo by nevedel tak tahle... mrknete na to a dejte si k tomu neco a smichy umrete.. http://www.youtube.com/watch?v=07gfXxixftY )
joo mana mana je nejvetsi mazec, tohle a este loituma jsou moooc velky vyndavky
Původní příspěvek od .l. 2Kaspy: Hasismarija sem zaslechl nedavno ve vitkove v kempu nebyl si tam nahodou taky? nekomu tam taky rikali kaspy.... kdyztak pm
bohužel ne asi hoodně velká shoda náhod....nikdy jsem tam nebyl.
Me včera rozesmál kámoš,který ode mě odcházel v těžce potroušeném stavu..Byla noc a jeho čekala tak 2km cesta pěšky domů..říkal mi,že hrozně obdivoval ty nálepky na cestě..Byly velké a kulaté a když přišel blíž zjistil,že je tam dalo město podle nápisů.. no jo..On koumal kanály a vůůůbec mu nepřišlo že jsou to kanálynení to hláška,ale jak mi to říkal tak sem nemohl:-D