Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nedávno sem o přestávce zdžulil dva kámoše a pka je nahnal na českej jazyk (oni nepalej vic jak jednou za mesíc)
začla hodina a jeden z nich (první lavice u katedry ) dostane ukol přečíst nějakej článek....tak chvýli beznadějně kouká do učebnice pak se smutně koukne na učitelku a řekne " já pani učitelko vůbec netušim co ste pomě chtěla ani co po mě chete teť" a to ho měla vždycky za nejchytřejšího
PRVNÍ OUT-rok 2014
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72779
No, jednou jsme tak zašli do nejmenovaného doupěte, neznal jsem to tam ale kámoš co jsem tam s nim byl znal prostředí skvěle.
Sedělo tam v poklidu u stolů několik skupinek lidí, když ale jakási půvabná punková slečna(jo to ještě nebyl punk účes modní popík jako dnes, ach jo) začla balit, tak v tu chvíli se všichni jak na povel sesedli k jejímu stolu, a začali taky balit (svůj materiál, ne tu slečnu i když by to teda zasluhovala) , z hovoru bylo jasné že se všichni dobře znají, najednou tam začlo kolovat asi 15 brček, ale někdo to podával po směru hodinových ručiček, někdo proti směru, jinýmu se zase v ruce sešlo několik kousků tak to šlukoval jak vlk v telefonní budce (jen počkej zajíci).
Přišlo mi to zábavné pozorování a ta slečna se najednou zvedla a jako slovanská kněžna s plameny v očích zaburácela (nevím jestli to bylo proroctví nebo příkaz).
Už nějaký čas zpátky, tak víc jak 14 let :-), v doupěti zvaném Styx u Palmovky v Praze.
Nevím jestli to ještě funguje, ale jeden čas to byl fajn podnik.