Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 50 51 52 53 54 »
Autor
Téma 
jaydee
Stálý Člen

Karma uživatele jaydee - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 817

kokso HIPIK.. nemozem )))))

Old Post 23-02-2004 v 16:04 PM
jaydee je offline   Profil uživatele jaydee   Find more posts by jaydee   Foto galerie člena jaydee   Click here to Send jaydee a Private Message   Add jaydee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Purino
Nový Člen

Karma uživatele Purino - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 818

Huuuco je vostry nazdar lidicky... To me se kamosem s kterym pestuju, cadim atd. vsak to znate stalo na vojne von ze pojede na vikend domu a ze ja tam zustanu tak prijel se Zilem (takovej nechutne velkej nakladak rusky vyroby (jooo v prekladu je to LABUT)) a ze nez pojede ze zacadime dali jsme spicka nic velkyho to nebylo a ze ja pak odjedu se Zilem, ale ouha cesta (tak 50m k Zilu) trvala asi hodku ale ona byla zima a ani jeden z nas se nemohl na rovine rozjet ani dopredu ani dozadu takovy bylo naledi my se tam rehtaly dobre 2 hodiny nez prisel velitel zacal buzerovat a my na nej jen blbe cumeli fakt vostry a pak odesel a my se zare tlemili no uplne sileny ) Kamos pak nestihl vlak a ja jsem pak nejak odjel ani nevim jak jenom jsem se probudil asi ve tri rano na pokoji a nevedel jsem co se delo ) A tohle se odehralo asi v poledne a ja si z celyho odpoledne tak nejak potom uz nic nepamatuju ) Ale bylo to fakt wostry... Asi jako tedka sedim v praci a uz asi dve hodiny pisu tohle...

Old Post 24-02-2004 v 15:19 PM
Purino je offline   Profil uživatele Purino   Find more posts by Purino   Foto galerie člena Purino   Click here to Send Purino a Private Message   Add Purino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistered
Host

Příspěvek č. 819

Tak já taky přidám. Neděle večer, jedem vod nás, já a další 3 lidičky, všichni na hadry a najednou za náma modrý majáčky. Tak zastaavim, 2 mladý esembáci, doklady, vystupte si, řikám si a kurva a najednou z nich vypadlo že mi nesvítěj zadní světla. A ten mladší hned na mě Chcete pokutu? a já že nééé, proč taky. Tak si mě jenom zapsali a vodjeli. To se mi tak ulevilo, že se to všecko tak hezky vyřešilo.

Old Post 26-02-2004 v 09:47 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 820

tak to s tema policajtama je krasny, ale..ale..)my jsme s holkama se fotili s bleskem, nejdriv ja je a jedna holka pak nas, takze vsechny holky byly vyfoceny a pak to zaclo..jen ejste poznamka, ze jsem se fotili s bleskem, ono nas to nejak vozarilo a ja rikam..hej holky, vidite pre ocima ten barevnej ctverecek?Oni, no jasny, a ted je tady a tady, a dalsi se pripdala, a ja rikam..je..kurva, ted se ten ctverecek meni ve fialovej a ostatni ty vole, no jo a jedna holka mi rika a ted je v tom ctverecku cervený kolecko a vsichni no jo..vona to neni zadna veda, proste ten blesk umi svy, ale my tam asi deset minut rozebiraly kde co vidime a rukama sme nad sebou hazeli kde mame to svy kolecko a ctverecek a ja nam to pluje po zdich a lidi celkem cumely..proste, holky se zabavej..a staci k tomu foták..

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 06-03-2004 v 15:27 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 821

ZMonica: Jó, to s foťákem můžu dosvědčit, opravdu si to zkuste, je to zajímavý.
Ve třech jsme jednou dávali peška u rybníka v noci, pak jsme si stoupli blízko k sobě "do kolečka", foťák držel jeden z nás ve výšce pasu a všichni tři jsme si šlehli bleskem, v tý tmě je to fakt bomba, zandavá výborně. Museli jsme to opakovat vícekrát, i ty fotky byly zajímavý...

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 15-03-2004 v 11:13 AM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Nápad .... Příspěvek č. 822

Kdybych měl mluvit o fakt nejbrutálnějšim zážitku,musel bych se přeníst o necelejch 5 let zpátky,to mi bylo nějakejch šestnáct.Zhruba v týhle době jsem s tim začínal,ale mý začátky byly střídmý a de facto sem kromě lehčí euforie nikdy nic nepocitoval..),ale to bych odbíhal.Ten den přišel asi po půl roce od mýho prvního kontaktu s THC.Byly podzimní prázdniny a nás s kámošema napadlo že si uděláme vejlet do Liberce(fakt dobrej nápad,žejo:-).Jeli sme asi čtyři plus kámoš se svojí tehdejší holkou,ale ten jel po vlastní ose a s nima i nějaký holky,který sme wubec neznali....No přijeli sme do LBC prolezli vobchody(duchaplnej vejlet),pak přišel návrch začadit si a my se usadili v parčíku před OD Tesco(kdysi Ještěd) a mezi jalovci a ostatní květenou jsme začali ládovat fajfku-bylo toho vcelku dost ,potažmo když z těch cca 9 lidí,tehdy čadilo tak maximálně pjet a ostatní jen pozorovali v očekávání věcí příštích.A ty také po nějaký době nastaly.V tý době,přiznám se ,sem si kupoval nee obyčejný cigára,ale bídíska(hehe:-)),takový ty eukalyptový ztočený listy) a ty sem si dával docela festovně,nevim ,možná,že v kombinaci s THC měl počet deseti vykouřenejch listů jisté vedlejší účinky na to co se posléze stalo...dýmka vesele kolovala-pro mně novinka,předtim sem vždycky jenom jointoval-a zdálo se,že nálada přechází do dobrého rozmaru.Ovšem po chvíli se mi začalo zdát,že mi nějak těžknou nohy,nějak sem je nomoh ovládat a navíc se mi dost hustě začala motat škeble,jako kdybych předtim vyváděl na Matějský,ale zatim sem se to snažil zakamuflovat,páč jsme všichni ještě seděli v klídku na lavičkách.Problém nastal,když se dal pokyn k hromadnému přesunu kamsi pryč.Snažil sem se něčím oponovat,ale slova se mi jaksi ztrácela v prostoru a ve vlastních uších mi zněla jako jakési "uuugrhueehe".No co,vicouc,že ostatní sbalili své nádobíčko a kamsi odchází sem také vstal.A hned sem si zase sednul.Osattnim se začalo zdát moje chování jaksi divné,načež mi sdělili,at nezdržuju a jdu.V tý chvíli sem měl ale naprosto jiný starosti něž výpravu za párkem v rohliku na náměstí.V hlavě mi totiž doost hustě hučelo,navíc se mi tak nějak subjektivně zdálo,že mam tep jak kdybych kopal rozhodující pencli ve finále MS a ke všemu se přidaly i velmi "působivé" barevné zrakové vjemy-naprosto sem totiž přestal vnímat okolí a rozlišovat osoby a objekty kolem sebe.Před sebou sem měl jen jakési červené cosi a lidi kolem se mi zdáli rozmazaný,max. jako při pohledu infračervenym snímačem.Fakt sem nemoch,myslel sem,že nastala poslední hodina páně,tohle byl fakt konec.Kámoši pak tvrdili,že sem v tuhle chvíli měnil barvy na obličeji jak chameleon,což jim když si ještě vzpomenu ochotně věřim.Prostě a jednduše,vubec sem nevnímal co se děje kolem a při pokusu o krok vpřed sem jen napoprvý hustě zavrávoral a při druhym sem sebou šlehnul na zem jak pytel brambor.Při pohledu na to válející se stvoření už i ostatní poznali,že tu fakt něco nehraje a uklidili mně zpátky na lavičku,na který sem ale neseděl spíš ležel...Ještě ke všemu kolem projeli flojdi,to si pamatuju a pak mi to bylo několikrát připomínáno,ale naštěstí pro mně ,ale i pro celou bandu jsme byli maskovaní křovinami libereckého parčíku,jinak vážně newim,co by se stalo.Ten muj stav naprostý fyzické a psychické katarze trval ještě tak deset,patnáct minut,možná půl hodky.Newim,asi do mně lili sodovku nebo mně někdo párkrát proplesknul,ale po čase červený závoj před očima mírně opadl a já už mohl jakž takž vnímat cestu,takže sem hrdině zaskřehotal,že už je to v pohodě a dem se teda někam nažrat.Ušli sme asi třista metrů a zahučeli někam do bistra,přesně netušim.Ostatní si objednávali ty svý hranolky ajá se je chystal následovat.Už sem stál frontu,když v tu zase...svět se mi zase párkrát pootočil,mlha před očima,v hlavě jako v továrně,ani newim jak sem se vymotal z toho bistra,ale určitě to musel bejt pro normální lidi pohled vskutku impozantní.Vrávorajícim krokem sem se po deseti až patnácti minutách doplazil na protější chodník,kde sem si sed na obrubník a zhluboka dejchal.Po chvilce za mnou přišel kámoš a něco do mně hustil,já jen kejval a snažil se mu odpovídat.Za chvíli se vrátili už i ostatní,jenom holky se rozhodly,že si prošmejdí svoje krámky a na čas nás opustili.My zbylí sme si sedli na náměstí na kašnu,páč jakákoliv činnost vyžadující fyzickou aktivitu pro mně byla nemyslitená a zhruba tři hodiny čuměli na kolemjdoucí lidi.Po umytí hlavy v osvěžující vodě kašny se mi začala vracet původní barva,takže lidé si mně již nepletli s nepovedenou imitací rákosníčka či chodící reklamu na film Mars útočí....Jaksme tam tak seděli a čuměli a kecali,tag ze mně po těch třech hodinách předešlej stav z velký části vyprchal,potom se vrátili i děvčata a my šli kecnout do nějaký čajovny.To prostředí na mně ,newim proč mělo nějakej blahodárnej účinnek a během několika hodin byly pryč všechny předchozí stavy agonie,bohužel zde došlo k trapnému incidentu,nebot majitelce se nelíbil náš nadměrný hluk a při mym dotazu jestli tu nemaj i něco tvrdšího než mátovej čaj byla dokonce nevrlá a jemně nám naznačila abysme vypadlli,že tohle tady newedou.Taksme šli,...vezmu to už hopem,páč zas tak zásadní věci se už ten den neudály.Hospoda "Pohádka" v Liberci,4 pifka za dvě hodky(totální zhulenost a opilost během několika hodin,hmm.),odjezd holek,kterým se společnost nás primitivů už zjevně přestávala zamlouvat,poté odchod na nádraží a tam,věřte nebo ne...další THC seance,tentokrát obyčejnej špek i s mojí účastí(přes značnou skeptičnost ostatních,což se ani nediwim po mym ranním extempore),odjezd domů,pozdní příchod domů...No ještě ted,když si na to jaksem tehdá dopolledne v tom parku vypadal někdo vzpomene,tak to doprovázej slavy smíchu,ale fakt vám nekecam,tehdá v tu osudnou chvíli to bylo fakt peklo..:-).No nějak sem se rozepsla,snad sem nezabral moc místa ...no to je fukk.Dobrrou noc...:-)

Old Post 15-03-2004 v 20:56 PM
koupala
Stálý Člen

Karma uživatele koupala - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 823

Loni v létě jsme si ja a mi 2 kamosi vzali volno v praci a jeli jsme

Old Post 15-03-2004 v 20:58 PM
koupala je offline   Profil uživatele koupala   Find more posts by koupala   Foto galerie člena koupala   Click here to Send koupala a Private Message   Add koupala to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koupala
Stálý Člen

Příspěvek č. 824

(sorry,pokracuju) se trosku zrelaxovat k prehrade.Pocasi paradni,vedro jak prase,no ale po case se obloha zacala zatahovat,prihnaly se mraky,vypadalo to na bourku.Zacli jsme nadavat,ale hovno platne,za chvili slejvak,tak jsme se my tri narvali do stanu pro dva a vtech podminkach jsme poprve ochutnali zastipek z me kvetinky.Nic moc jsem si od ni nesliboval,ale holka prekvapila.Stan se naplnil dymem,neslo skoro videt.Jeden kamos se zacal trepat smichem a vyrazel ze sebe "co to je,co to je" Druhy se valel po zemi a tvrdil nam,ze jsme v necim tele (znate ten film Vnitrni vesmir,kde narvou typka do ponorky ci ceho,pak ho zmensi a poslou nekomu do krevniho obehu.No a kamos v tom stanu si pripadal taky jako v te ponorce,zvlast kdyz na stenu stanu prselo,ten zvuk)Me bylo dost neprijemne,bolelo me bricho z toho smichu,ale fakt moc.
No dal uz to neslo,vylezli jsme ven,porad lilo,silena bourka,hromy blesky a tak.Napadlo nas jit si tom bordelu zaplavat.Na Adama jsme nabehli do vody,vlny jak prase ,vitr, blesky a uprostred toho my tri vyhulenci.Paradni zazitek.Blbe bylo,ze nedaleko sedeli pred hospodou pod strechou rekreanti a pozorovali nas.Pak do toho jeste prijel kamosuv tatik,taky se asi podivil,ale jinak to byla krasa!

Naposledy upravil koupala 16-03-2004 v 15:06 PM

Old Post 15-03-2004 v 21:20 PM
koupala je offline   Profil uživatele koupala   Find more posts by koupala   Foto galerie člena koupala   Click here to Send koupala a Private Message   Add koupala to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koupala
Stálý Člen

letni dovolena u vody Příspěvek č. 825

Taky jsme jednou (druhy den) si sli pujcit lodku a vyjeli jsme doprosted prehrady.Slunce prijemne hralo,melo takovou tu hezkou barvu,bylo uz k polednimu. Kolem nikdo,jen klid a mir,priroda a my.A taky nake palicky tam s nama byly.Tak jsme je zhulili.Nadhera.Silene stavy.Akurat kamos mel stihy kdyz vedle splouchla ryba tak se schoulil na dno lodi,ze chce na breh,nebo ho pry ten sumec stahne dolu .Me byla taky docela neprijemna predstava te masy vody kolem a pode mnou.Trochu pozdeji jsme se vraceli,ale zaboha jsem to nemohl uveslovat.Cim vic jsem to zkousel,tim vic jsem se rezal a tim min jsem mel sily na veslovani.No asi hodinu jsme se stridali u vesel a pohli se dohromady asi o deset metru nebo kolik.Ale nakonec jsme to dokazali.

...tolik koupala

Naposledy upravil koupala 16-03-2004 v 15:11 PM

Old Post 15-03-2004 v 21:34 PM
devnul
Stálý Člen

Karma uživatele devnul - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 826

Isiel som tak domov skureny jak prasa. A zistil som ze som isiel do skoly. Jak sa mi to mohlo stat.

Old Post 16-03-2004 v 07:07 AM
devnul je offline   Profil uživatele devnul   Find more posts by devnul   Foto galerie člena devnul   Click here to Send devnul a Private Message   Add devnul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 827

Host-tohle si asi uz neprecte,,--ale prwesto k tomu neco napisu, tak takovyhle stavky sjem mivala na zacatku myho huliciho obdobi..no jo, neprijemnost..

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 16-03-2004 v 17:26 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kowonator
Stálý Člen

Karma uživatele kowonator - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 828

Minuly tyzden som zadrel asi pri 80km/h moju Skodovicu. Poviem vam, ze to bola fakt haluz.

Old Post 18-03-2004 v 12:52 PM
kowonator je offline   Profil uživatele kowonator   Find more posts by kowonator   Foto galerie člena kowonator   Click here to Send kowonator a Private Message   Add kowonator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 829

Ha. me se stalo ze sme se s kamosem zkourili a rozhodli sme se jit na autobus...jenze sme sli do metra (proste nevim proc ale sli sme, jeste na eskalatorech sme si povidali) tam nas chytli revizori a my si az v tu chvili uvedomili ze sme chteli na bus. dobra demence potvrzena 4 stovkama

Old Post 18-03-2004 v 16:26 PM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Purino
Nový Člen

Karma uživatele Purino - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 830

Haaaaaaaaa kdyz jsme u tech zadrenejch veci.... vcera jsem se vycadil a zadrel jsem motorku kurva zadni kolo ve smyku asi v sedmdesati ja z ni slez no haluzzz jak prase vubec jsem nechapal co se deje.... A kamos co stal kousek od toho jenom blbe cucel a nechapal... ))))))))))

Old Post 19-03-2004 v 06:35 AM
Purino je offline   Profil uživatele Purino   Find more posts by Purino   Foto galerie člena Purino   Click here to Send Purino a Private Message   Add Purino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Palec dolů brutal Příspěvek č. 831

sem měl min. úterý - jsem ztrimoval úrodu a uspořádal takovou malinkou harvest party pro pár kámošů - palčky jsem naservíroval v obrovskej míse, koupil nějaký PETky a (to sem neměl dělat K-Ruma) - docela dlouho děsná prdel, jeden špekoun za druhym - pak přišla krize - 2 hoďky prohlížení porcelánu zevnitř, blička jako svině - hlava rozmrdaná - sem nemoh dojít ani do postele - ráno zjistim, že sem ještě pokéroval koberec - v práci peklo....
trošičku moc brutal na mě....

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 21-03-2004 v 16:49 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Obecné Haluz jak sviňa Příspěvek č. 832

Jednou jsem hulil ve sklepě a měl jsem trhanej pohyb. Fakt hutný.
A pak přijela máma a měla opičí ksicht.

Old Post 24-03-2004 v 13:09 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 50 51 52 53 54 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás