Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 49 50 51 52 53 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
MEDICINEMAN
Stálý Člen

Karma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 801

http://grower.cz/forum/showthread....8014#post368014

ze by nedostatek zeleza?

no show

Old Post 22-08-2008 v 00:00 AM
MEDICINEMAN je offline   Profil uživatele MEDICINEMAN   Find more posts by MEDICINEMAN   Foto galerie člena MEDICINEMAN   Click here to Send MEDICINEMAN a Private Message   Add MEDICINEMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 802

MEDICINEMAN jojo nedostatek železa.

Old Post 22-08-2008 v 00:17 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
verci
Stálý Člen

Karma uživatele verci - 0% Pěstitelská

Zdraví Plíseň?? Příspěvek č. 803

Zdarky :-)
Nevíte co by s tim řízkem mohlo být? Dělal mi je kámoš namočil v clonexu a dal do rockwoolu??? Problém s vlhkostí?? Mám je ve skleníčku. Dik za rady

smoke it

Old Post 22-08-2008 v 15:25 PM
verci je offline   Profil uživatele verci   Find more posts by verci   Foto galerie člena verci   Click here to Send verci a Private Message   Add verci to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
suri
Stálý Člen

Karma uživatele suri - 88% PěstitelskáKarma uživatele suri - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 804

No po prve podla man si to nechal zajst riadne daleko no .....Teda aky cas uz to trva alebo si bol niekde na dovolene alebo preco to zaslo az tam kde to je ted......Idem na to na 2 varianty....Podla toho co vidim na tych foto by som povedal ze je to Nedostatok Fe ale nie preto ze by si ho tam nemal ale vysoke Ph v pode co nacnacuje ostatna farba listov ktora je tuho zelena ako pri prebitku N alebo P popripade to moze byt nadbitok Ca blokuje jeho vstrebavanie....Je tam jednoducha rada ....tvrdis ze si ani moc nehnojil no ....tak ak sa ty da odmeraj Ph ak nie tak preventivne by som nasadil hasene vapno a doporucujem preliak tu kyticku cistov vodou ale aspon 10 15 l urcite ....Uskodit uz to tym kytkam aj tak asi nemoze....A potom je tu ta Chloroza co je vlastne tiez len zamaskovani nadbytok alebo vysoke PH---a mocc Ca....Tak si to prestuduj a o nieco sa pokus ale hlaven to urob co najskor.....

Old Post 22-08-2008 v 15:31 PM
suri je offline   Profil uživatele suri   Find more posts by suri   Foto galerie člena suri   Click here to Send suri a Private Message   Add suri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Creator
Stálý Člen

Karma uživatele Creator - 93% PěstitelskáKarma uživatele Creator - 93% PěstitelskáKarma uživatele Creator - 93% PěstitelskáKarma uživatele Creator - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 805

http://grower.cz/forum/showthread.p...ht=%2Bklonovani
- podla tohto to vzdy vide

- mal si ten rockwool namoceny den predtym v odstatej vode ?a ta stonka sa mi zda zbytocne dlha,

Some people tell me that I need help...Some people can fuck off and go to hell.
[list]

Old Post 22-08-2008 v 15:34 PM
Creator je offline   Profil uživatele Creator   Find more posts by Creator   Foto galerie člena Creator   Click here to Send Creator a Private Message   Add Creator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
suri
Stálý Člen

Příspěvek č. 806

No to bude asok tim ze v tom klenicku ams asi aj dost teplo momentalne co novym rizkom neprospieva prave nejlepie velmi sa s nich odparuje voda a visichaju nakolko ich sacia schopnot bez korenov je minimalna.Radsej to udelaj znova a daj si ich niekde do tieny a hladku k sebe a potom daj pozoir ako to strihas a ci sa to nebabres spinavimi rokami bo je to nachilne na plesen a ten substrat musi byt stale vhky ale okolna teplota urcite nie takka vyskova ako v skleniku.....

Old Post 22-08-2008 v 15:36 PM
suri je offline   Profil uživatele suri   Find more posts by suri   Foto galerie člena suri   Click here to Send suri a Private Message   Add suri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
suri
Stálý Člen

Příspěvek č. 807

No tak tam to mas pekne popisane A ta teplota citujem "duležita je take teplota ktera by se měla pohybovat kolem 21°C"koniec citacie urcite v skleniku nie je tak ked zapecie slnieko je aj 40 a vic a to urcite nie je pre male kloni vobec dobreee

Old Post 22-08-2008 v 15:38 PM
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 808

...ty jo to je teda masakr...o tech hnedej flecich jsem psal kdyz jsem nevidel ty fotky /...mel jsem na mysli 'padli', coz tohle ale rozhodne neni../...me to prijde, jako kdyz ty kytky dostali najednou nejakou prdu od korenu nebo tak...tohle nevypada, jako by jim dlouhodobe neco schazelo...nezacal si jinak hnojit..?..nebo nehnojili jezedaci nekde vedle..?..nevylil si kolem nejaky svinstvo, treba vodu se saponatem..?

Old Post 22-08-2008 v 15:47 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
miraHASH
Nový Člen

Karma uživatele miraHASH - 77% Pěstitelská

Obecné Pomozte mi prosím s nemocí kytky Příspěvek č. 809

Pomzte mi prosim se zjistenim problemu u mych kytek co mam venku na chate. Jedna z nich zacala nejak osychat od koncu listu. Ostatni jsou v pohode. Jsou zasazeny v substratu Roayliti mix a jednou za cas je zeleju s hnojivem Plagron Alga-Grow.Nikdy jsem to snim ale neprehnal. Mozna pomuzou fotky jinak muzu zdelit jeste nejaky info

Naposledy upravil miraHASH 24-08-2008 v 09:18 AM

Old Post 23-08-2008 v 19:35 PM
miraHASH je offline   Profil uživatele miraHASH   Find more posts by miraHASH   Foto galerie člena miraHASH   Click here to Send miraHASH a Private Message   Add miraHASH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zenga
Stálý Člen

Karma uživatele Zenga - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zenga - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 810

prehnojeno-spaleny konecky listu

zenguv out 08 zenguv out 09-EG,WS

Don't drink and drive,just smoke and fly

Old Post 24-08-2008 v 11:12 AM
Zenga je offline   Profil uživatele Zenga   Find more posts by Zenga   Foto galerie člena Zenga   Click here to Send Zenga a Private Message   Add Zenga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MEDICINEMAN
Stálý Člen

Karma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 811

To bude naka plisen, koukam, ze to jeste ani nekvete, tak bych ostrihal vsechny zasazeny listy a postrikal kuprikolem z lokalniho zahradnictvi..

no show

Old Post 24-08-2008 v 11:42 AM
MEDICINEMAN je offline   Profil uživatele MEDICINEMAN   Find more posts by MEDICINEMAN   Foto galerie člena MEDICINEMAN   Click here to Send MEDICINEMAN a Private Message   Add MEDICINEMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
miraHASH
Nový Člen

Příspěvek č. 812

prehnojeny snad ne. Na to davam pozor ale presto jsem i pred 14dni proplachnul hlinu a porad to sam.
Plisen nevim v tom se neviznam ale za pokus to urcite stoji. Zatim nekvete no :-) , asi kvuli tomu.
Ja bych to zrovna tipoval na nedostatek fosforu. ted jsem to nasel na Nemoci Rostlin a Problémy » Překlad MyNameStichova threadu o chorobách, škůdcích a problémech s pH nahore ve foru a tam pisou ze si to prave lidi pletou casto s plisni tak nevim.
Zkuste trebas porovnat, ja bych rek ze to je to same jako na tech obrazkach

Old Post 24-08-2008 v 14:09 PM
miraHASH je offline   Profil uživatele miraHASH   Find more posts by miraHASH   Foto galerie člena miraHASH   Click here to Send miraHASH a Private Message   Add miraHASH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
suri
Stálý Člen

Příspěvek č. 813

Prehnojene.....
Dolezite ingo ktore vzdy musis dat je ci to je vo volenj pode alebo nie...Ako som tak pozeral tak to mas v nejakych kvetinacoch no.....A to si nemusel nikdy z hnojivom prehnat a aj tak sa tam kumulovalo a kumoulovalo ...A je to prehnojene tym stilom ze tam mas vysoke Ph ktore brani Mg Zn a Fe vstupu do kytky ---Ja osoben by som odmeral Ph ak nemas digitalny merac tak potom lakmusovi papierik tiez pomoze----Ak je to nad 7,5 tak nasadit vapno a prelait vodou ale velmi vela aspon 10 15 l urcite ...a tie listi co su plalena sa uz nezlepsia sleduj tie co rastu nove ci to je aj na nich potom napic co a ak....Plesen to nie je lebo to nezacina na koncoch listov ktore hnet uschinaju :::::Aspon tolko moja skromna skusenost......Gl a nech to rastie.....

Old Post 24-08-2008 v 16:57 PM
miraHASH
Nový Člen

Příspěvek č. 814

v kvetinacich to je no pac mi tam delal docela paseku krtek......
Kvetinace jsou ale deravy jak cednik aby ta voda prave protekla.Pred asi 3 tydny uz jsem hlinu proplachoval a po tydnu se to nezlepsilo tak jsem menil vsechnu hlinu. 14 dni a porad stejne.... :-(
Ph jsem uz meril sice nic moc presnost s akvarijnim testem ale bylo tam 6 tak uz nevim ale prijde mi to jak nedostatek fosforu, vam ne?
S tim akvarijnim testem nic moc no. Digitalni jsou drahy. Co myslite tuten http://www.aukro.cz/item424835626_p...metr_3_v_1.html
bude fungovat v pohode?

Naposledy upravil miraHASH 24-08-2008 v 19:02 PM

Old Post 24-08-2008 v 18:27 PM
xaralis
Stálý Člen

Karma uživatele xaralis - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 815

No jako prehnojeny mi to nepripada. Ostrihej ty postizeny konce, postrikej to tim kuprikolem, jak ti tady radil MEDICINEMAN. Pak sleduj jestli to bude dal pokracovat.

Rozhodne problem s PH si myslim, ze to bejt nemuze. Pises ze to mas v royalty mixu, ten ma od vyroby PH srovnany, zalejvas to vodou s PH 6 coz je taky ok.

Mne to spis taky prijde jako nejakej nutricni nedostatek, dost mozna prave ten fosfor, nicmene zase kdyby to bylo nedostatkem fosforu, tak bys pravdepodobne u tech kytek mel i fialovy rapiky...

Prozatim bych to teda postrikal proti ty plisni a pak se uvidi...

Old Post 24-08-2008 v 21:05 PM
xaralis je offline   Profil uživatele xaralis   Find more posts by xaralis   Foto galerie člena xaralis   Click here to Send xaralis a Private Message   Add xaralis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
miraHASH
Nový Člen

Příspěvek č. 816

OK zajedu tam v utery to postrikat a o vykendu se pak uvidi...
fialovy rapiky to nema je to jen takhle na listech dokud cely nezeschnou a nespadnou...
muzu to tedy pohnojit?
a co ten PH tester( odkaz vise)byl by v poho? akvarijni test nic moc :-(

Naposledy upravil miraHASH 24-08-2008 v 21:59 PM

Old Post 24-08-2008 v 21:23 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 49 50 51 52 53 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás