Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vcera sem si dost vypaleny ve skole furt presedaval z jednoho mista na druhe,protoze tam furt byla strasna zima...pak sme hrali se sousedem kostky a ucitelka na nas rvala ze sme ozrali
mj. cca hodiny pred tim minulym prispevkem to sme pak sli odpalit o volne pred informatikou megalniho spidlu, no a jak to skoncilo....sak ctete vyse...
múj nejbrutálnější zažon se špekem.
Jednou dem s kámošem na brčko a řikame si že nás to neskouří, Sednem kecáme votpaluju špek a f tom ten kámoš řiká típni to a já vo co de? von skáknu domu pro didžaridu a budem si posílat mega šotyng lifting. tak pro ní doběch znovu votpal. poslal mi takovího zabijáka že mě to úplně položilo.
posíláme si. Pak jen tak sedíme a řikáme že to fakt nic nedalo a tu jako rána z nebes začly s me se voba tag gebit(asi hodinu já fakt nevim) že sem nemoch dejchat fakt hukot ale vot tý doby hulim častěji přes didžaridu je to fakt nářez
taková ta (bambusová nebo i jiná) trubka na kterou se hraje vydává to strašne hustej zvuk. Prostě hudební nástroj cca1m dlouhej s tou délkou je to jedno záleží na tobě jak dlouhou si koupíš.
Moje nejbrutálnější zážitky po huleni jsou, když omdlívám na ulici, v klubu nebo tramvaji apod. Je to během 10-15 min pryč, ale těch deset minut se cejtíte jak nejhorší a nejšpinavější smažka. Nejhorší na tom je, že vaše vědomí je naprosto střízlivý, vo to hůř se příjmá ten fakt, co si asi o mne lidi myslej
Stalo se mi to celkem asi 4-5. Asi to má něco s vysokým/nízkým tlakem?
•°o.O-zet-O.o°•
Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier
s kamosem na lyzaku (6dni brutalniho huleni) sme asi 4 den jen chodili, pamatuju si jen mista ale vubec ne jak sme se tam dostali, tak sme proste chodili a kdyz uz se o necem bavili tak "kde to kurva sme?", na to sme se ptali i vsech okolo, i 13ti letych holek co tam byli snama chudinky nestihaly z takovych hroznych fetaku
hold sme proste pulku dne ani nevedeli kde to vlasten sme, co tu delame a co se proste deje
2:carlos*spc
noo jednoduše dáš si do huby špeka ten druhej ti podří didgaridu a zacpe ten druhej konec. Až tam uvidí že ten kouř už de trochu ven, tak mu řekne ty přestaneš šotovat vidnáš špek z huby ten druhej si to dá k dřšce a pomalu saje(kvuli efektu)a ty mu tam z hluboka a prudce foukneš ten druhej se složí(jenom někdo) a to samí furt do kola já ty já ty....
zdravm vsechny hulice,mam takovej zivotni pribeh,ktery zna jenom par vyvolenejch,ale chci se i s vami o to podelit.
delam u jedne firmy a ke konci roku si jezdi ti nej zamestnanci pro odmenu za skvelou praci co odvadi.tak letos o vanocich si me taky pozvali...,bydlim na morave a pro odmenu jsem si musel dojet do prahy vlakem.cela cesta v pohode,ale v chocni pristoupil ke mne do kupecka nejakej typek-proste opruz,ale on najednou se me pta jestli mi nebude vadit kdyz si umota brcko,ja ze ne?!
tak jsme zacadili,ale nemohl jsem vedet,ze to byl skanour z holandu,proste jsme se z toho zrychtovali jak prasata.no nakonec jsme dojeli az do prahy a pak v metru na me cuceli vsichni jak na kokota a ja v pohode palil sklo.nakonec jsem dojel na firmu tam jsme chvilku posedeli,pojedli(no,aspon jsem to zkousel).pak zacal rozdavat odmeny reditel v mistnosti 7*3m,kde bylo asi dvacet lidi a ja mezi nema.vsichni stari dedove.no jeste ze to nezjistili.fakt brutalni zivtotni pribeh.
TAK DLOUHEJ KOUR A POHODA JAZZ.PEACE
Můj nejdrsnější zážitek se mi stal minulý týden v sobotu.
Byl jsem v čajovně a dal jsem si vodárnu s přáteli. Když jsme ji skouřili tak řekli, že musí domů a šli. Asi po dvou hodinách se vrátil jeden z nich s nějakým jeho kámošem a že má nějaké hulo. Tak jsem řek že fajn a bo nebyli papíry, tak jsme si dali přez sklo.
Dal jsem si jednoho prda (předtím jsem skoro měsic a půl nehulil) a brutálně jsem se rozkašlal. Aby to nebylo málo, tak mi kouř uvízl v krku a já se ho nemohl zbavit. Viplival jsem hjo až za patnáct minut a řekl jsme si že v poho. Za chvíli mi nastoupil 2D stav. Tj. Věc na kterou se dívám, vidím dokonale a všechno ostatnjí jede za tím jako film...
To mi trvalo asi dvě hoďky, do toho jsme hodili další vodárnu a nějaký čaj.
Jako podle mne asi dost psycho- 2D....
No tak my sme jeli s kamosema autem ze sklizne,mirne zhuleny a bracho bil vožralej ,a kufr plny matrose ! Jedeme si jedeme a najednou chlupati !!!!!! Zapíchli sme káru a fízl pri vokne :
- fízl : ridičský prúkaz
-brácho ( ze zadu ) : dete dopíci !
- fízl :s kým to tady mluvíte ,vystupte si !!!
-tak sme si vsychni vystoupili ( vsychni krom bracha sme uz bili podelany ale von ne protoze byl nalitej !!! )
- brácho : o co vám de ?
-fízl mrknul na druhýho fízla a pak se otocil a zeptal se : neches se trochu poprechazet a rict mi neco ?
-bracho : o cem by sme si my dva mohli povídat ?? zebi o tvé inteligenci ?
-a ted prisel momentek na ktory nikdy nezapomenu : fizl se otocil na druhyho a ten mu hlavou kývnul aby sel do káry ! Fízl nasedl a odesel !!!!
Tak tenhle pŘíbeh my veřit nemusíte ale opravdu se stal !Nevím proc fízlové odesli , já si myslim ze se zrejmne zlekli ale to je dost nepravdepodobny !