Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 49 50 51 52 53 »
Autor
Téma 
kusher
Stálý Člen

Karma uživatele kusher - 45% PěstitelskáKarma uživatele kusher - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 801

vcera sem si dost vypaleny ve skole furt presedaval z jednoho mista na druhe,protoze tam furt byla strasna zima...pak sme hrali se sousedem kostky a ucitelka na nas rvala ze sme ozrali

Old Post 12-02-2004 v 13:42 PM
kusher je offline   Profil uživatele kusher   Find more posts by kusher   Foto galerie člena kusher   Click here to Send kusher a Private Message   Add kusher to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kusher
Stálý Člen

Karma uživatele kusher - 45% PěstitelskáKarma uživatele kusher - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 802

mj. cca hodiny pred tim minulym prispevkem to sme pak sli odpalit o volne pred informatikou megalniho spidlu, no a jak to skoncilo....sak ctete vyse...

Old Post 12-02-2004 v 13:44 PM
kusher je offline   Profil uživatele kusher   Find more posts by kusher   Foto galerie člena kusher   Click here to Send kusher a Private Message   Add kusher to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kusher
Stálý Člen

Příspěvek č. 803

2 hodiny...numlock was turned off...

Old Post 12-02-2004 v 13:46 PM
Shadoow
Stínomyl obecný

Karma uživatele Shadoow - 25% PěstitelskáKarma uživatele Shadoow - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 804

múj nejbrutálnější zažon se špekem.
Jednou dem s kámošem na brčko a řikame si že nás to neskouří, Sednem kecáme votpaluju špek a f tom ten kámoš řiká típni to a já vo co de? von skáknu domu pro didžaridu a budem si posílat mega šotyng lifting. tak pro ní doběch znovu votpal. poslal mi takovího zabijáka že mě to úplně položilo.
posíláme si. Pak jen tak sedíme a řikáme že to fakt nic nedalo a tu jako rána z nebes začly s me se voba tag gebit(asi hodinu já fakt nevim) že sem nemoch dejchat fakt hukot ale vot tý doby hulim častěji přes didžaridu je to fakt nářez

Fuck off disko!!! FREE tekkno!!!

Old Post 13-02-2004 v 19:25 PM
Shadoow je offline   Profil uživatele Shadoow   Find more posts by Shadoow   Foto galerie člena Shadoow   Click here to Send Shadoow a Private Message   Add Shadoow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Robie
Stálý Člen

Karma uživatele Robie - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 805

a co to je didžarida?

Old Post 13-02-2004 v 19:45 PM
Robie je offline   Profil uživatele Robie   Find more posts by Robie   Foto galerie člena Robie   Click here to Send Robie a Private Message   Add Robie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadoow
Stínomyl obecný

Karma uživatele Shadoow - 25% PěstitelskáKarma uživatele Shadoow - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 806

taková ta (bambusová nebo i jiná) trubka na kterou se hraje vydává to strašne hustej zvuk. Prostě hudební nástroj cca1m dlouhej s tou délkou je to jedno záleží na tobě jak dlouhou si koupíš.

Old Post 13-02-2004 v 20:06 PM
Shadoow je offline   Profil uživatele Shadoow   Find more posts by Shadoow   Foto galerie člena Shadoow   Click here to Send Shadoow a Private Message   Add Shadoow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZEta
Grower Medovláska

Karma uživatele ZEta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 807

Moje nejbrutálnější zážitky po huleni jsou, když omdlívám na ulici, v klubu nebo tramvaji apod. Je to během 10-15 min pryč, ale těch deset minut se cejtíte jak nejhorší a nejšpinavější smažka. Nejhorší na tom je, že vaše vědomí je naprosto střízlivý, vo to hůř se příjmá ten fakt, co si asi o mne lidi myslej
Stalo se mi to celkem asi 4-5. Asi to má něco s vysokým/nízkým tlakem?

•°o.O-zet-O.o°•

Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier

Old Post 16-02-2004 v 09:07 AM
ZEta je offline   Profil uživatele ZEta   Find more posts by ZEta   Foto galerie člena ZEta   Click here to Send ZEta a Private Message   Add ZEta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Registredanonym
Stálý Člen

Karma uživatele Registredanonym - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 808

s kamosem na lyzaku (6dni brutalniho huleni) sme asi 4 den jen chodili, pamatuju si jen mista ale vubec ne jak sme se tam dostali, tak sme proste chodili a kdyz uz se o necem bavili tak "kde to kurva sme?", na to sme se ptali i vsech okolo, i 13ti letych holek co tam byli snama chudinky nestihaly z takovych hroznych fetaku
hold sme proste pulku dne ani nevedeli kde to vlasten sme, co tu delame a co se proste deje

Old Post 16-02-2004 v 13:33 PM
Registredanonym je offline   Profil uživatele Registredanonym   Find more posts by Registredanonym   Foto galerie člena Registredanonym   Click here to Send Registredanonym a Private Message   Add Registredanonym to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos*spc
Nový Člen

Karma uživatele carlos*spc - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 809

to by som chcel vediet ,ako ste cez tu didzeridu hulili.skus mi to popisat blizsie.
diki

who is the real terorist?

Old Post 16-02-2004 v 14:30 PM
carlos*spc je offline   Profil uživatele carlos*spc   Find more posts by carlos*spc   Foto galerie člena carlos*spc   Click here to Send carlos*spc a Private Message   Add carlos*spc to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos*spc! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadoow
Stínomyl obecný

Příspěvek č. 810

2:carlos*spc
noo jednoduše dáš si do huby špeka ten druhej ti podří didgaridu a zacpe ten druhej konec. Až tam uvidí že ten kouř už de trochu ven, tak mu řekne ty přestaneš šotovat vidnáš špek z huby ten druhej si to dá k dřšce a pomalu saje(kvuli efektu)a ty mu tam z hluboka a prudce foukneš ten druhej se složí(jenom někdo) a to samí furt do kola já ty já ty....

Old Post 16-02-2004 v 14:44 PM
swen
Stálý Člen

Karma uživatele swen - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 811

zdravm vsechny hulice,mam takovej zivotni pribeh,ktery zna jenom par vyvolenejch,ale chci se i s vami o to podelit.
delam u jedne firmy a ke konci roku si jezdi ti nej zamestnanci pro odmenu za skvelou praci co odvadi.tak letos o vanocich si me taky pozvali...,bydlim na morave a pro odmenu jsem si musel dojet do prahy vlakem.cela cesta v pohode,ale v chocni pristoupil ke mne do kupecka nejakej typek-proste opruz,ale on najednou se me pta jestli mi nebude vadit kdyz si umota brcko,ja ze ne?!
tak jsme zacadili,ale nemohl jsem vedet,ze to byl skanour z holandu,proste jsme se z toho zrychtovali jak prasata.no nakonec jsme dojeli az do prahy a pak v metru na me cuceli vsichni jak na kokota a ja v pohode palil sklo.nakonec jsem dojel na firmu tam jsme chvilku posedeli,pojedli(no,aspon jsem to zkousel).pak zacal rozdavat odmeny reditel v mistnosti 7*3m,kde bylo asi dvacet lidi a ja mezi nema.vsichni stari dedove.no jeste ze to nezjistili.fakt brutalni zivtotni pribeh.
TAK DLOUHEJ KOUR A POHODA JAZZ.PEACE

Old Post 19-02-2004 v 01:58 AM
swen je offline   Profil uživatele swen   Find more posts by swen   Foto galerie člena swen   Click here to Send swen a Private Message   Add swen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadoow
Stínomyl obecný

Příspěvek č. 812

to já měl dneska zásek jag hovado púl hodiny sem si čučel na nos a divil sem se co to mám za pahejl na hlavě fagt psycho

Old Post 20-02-2004 v 18:12 PM
alaska
Nový Člen

Karma uživatele alaska - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 813

Můj nejdrsnější zážitek se mi stal minulý týden v sobotu.
Byl jsem v čajovně a dal jsem si vodárnu s přáteli. Když jsme ji skouřili tak řekli, že musí domů a šli. Asi po dvou hodinách se vrátil jeden z nich s nějakým jeho kámošem a že má nějaké hulo. Tak jsem řek že fajn a bo nebyli papíry, tak jsme si dali přez sklo.
Dal jsem si jednoho prda (předtím jsem skoro měsic a půl nehulil) a brutálně jsem se rozkašlal. Aby to nebylo málo, tak mi kouř uvízl v krku a já se ho nemohl zbavit. Viplival jsem hjo až za patnáct minut a řekl jsme si že v poho. Za chvíli mi nastoupil 2D stav. Tj. Věc na kterou se dívám, vidím dokonale a všechno ostatnjí jede za tím jako film...
To mi trvalo asi dvě hoďky, do toho jsme hodili další vodárnu a nějaký čaj.
Jako podle mne asi dost psycho- 2D....

Old Post 20-02-2004 v 19:20 PM
alaska je offline   Profil uživatele alaska   Find more posts by alaska   Foto galerie člena alaska   Click here to Send alaska a Private Message   Add alaska to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johny trava
Host

fízels Příspěvek č. 814

No tak my sme jeli s kamosema autem ze sklizne,mirne zhuleny a bracho bil vožralej ,a kufr plny matrose ! Jedeme si jedeme a najednou chlupati !!!!!! Zapíchli sme káru a fízl pri vokne :
- fízl : ridičský prúkaz
-brácho ( ze zadu ) : dete dopíci !
- fízl :s kým to tady mluvíte ,vystupte si !!!
-tak sme si vsychni vystoupili ( vsychni krom bracha sme uz bili podelany ale von ne protoze byl nalitej !!! )
- brácho : o co vám de ?
-fízl mrknul na druhýho fízla a pak se otocil a zeptal se : neches se trochu poprechazet a rict mi neco ?
-bracho : o cem by sme si my dva mohli povídat ?? zebi o tvé inteligenci ?
-a ted prisel momentek na ktory nikdy nezapomenu : fizl se otocil na druhyho a ten mu hlavou kývnul aby sel do káry ! Fízl nasedl a odesel !!!!
Tak tenhle pŘíbeh my veřit nemusíte ale opravdu se stal !Nevím proc fízlové odesli , já si myslim ze se zrejmne zlekli ale to je dost nepravdepodobny !

Unbeliveable !!!!!

Old Post 21-02-2004 v 17:11 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eli
Stálý Člen

Karma uživatele Eli - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 815

Zahulil som Orange Bud a myslel som si ze mi rastie NOHA!

Old Post 22-02-2004 v 15:56 PM
Eli je offline   Profil uživatele Eli   Find more posts by Eli   Foto galerie člena Eli   Click here to Send Eli a Private Message   Add Eli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 816

to Hipik: Fakt dobrý rozesmání v pracovním procesu, díky.

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 23-02-2004 v 14:51 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 49 50 51 52 53 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás