Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 48 49 50 51 52 »
Autor
Téma 
Bruce11
Nový Člen

Karma uživatele Bruce11 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 785

odo: no sakra... mas pravdu!!!!, zle som vyratal hnojenie a preto to tak vyzera. Presne to som si myslel, ze to je obsah pestebneho media. Co uz, som debil!!!! vcera som ich zalial iba 2ml/L roztoku, ale stale to vyzera hrozne... este suchsie. Dnes to chcem preplachnut cistou vodou...asi tomu viac tym neublizim, co povies?. Do prdele, stve ma to ze som si to zle zratal, tolko starosti o tom a teraz to ide dolu vodou.... Diky moc za prispevky odo, moc si to vazim. nemam s kym o tom pokecat. (istota)...
Tie hnojky za to nemozu, asi su super, to len ja som to SUPER posral... mea culpa.
Vstupne EC mam 0,4 ... vcera som mal 2,4EC hnojek.... to je asi brutal coo... :-(((

Old Post 17-12-2019 v 21:56 PM
Bruce11 je offline   Profil uživatele Bruce11   Find more posts by Bruce11   Foto galerie člena Bruce11   Click here to Send Bruce11 a Private Message   Add Bruce11 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 786

jj. 0,4 je už za hranicou , aj keď to tu stále experti hejtujú, že sa to dá. Riedil by som to dažďovkou, v kuse to tu píšem, že vysoké celkové Ec pri vysokom EC na vstupe spůsobuje vačšinu problémov v hydre od nedoživenia /v prípade, že je celkové Ec v rámci normy/ až po brutal spálenie.
Myslím, že to bude asi aj dobre zasolené. Preplach můžeš skúsiť odstátou vodou.
Ak máš enzymy, tak to pár x polej iba s enz+vodou, ak nemáš enzymy, tak iba čistou vodou. Namiešaj novú várku hnojenia, deň dopredu, tak ako máš. Pomeraj po odstátí a stabilizovaní - som zvedavý, že čo tam nameriaš...

Old Post 17-12-2019 v 23:15 PM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frantakoberec
Nový Člen

Karma uživatele frantakoberec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 787

Zdravim od začatku mám problém s tímto otrel jsem to nebo otrhal. Vypadalo to v pohodě ted jsem se vratil po 14 dnech a je to na všech listech bohužel mam 3 týden kvet do palic to zatím nejde. Dekuji za jakoukoli radu ? Je to plisen listová ?

Old Post 18-12-2019 v 00:08 AM
frantakoberec je offline   Profil uživatele frantakoberec   Find more posts by frantakoberec   Foto galerie člena frantakoberec   Click here to Send frantakoberec a Private Message   Add frantakoberec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlgap
Stálý Člen

Karma uživatele vlgap - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 788

vypadá to nehezky..to bílé jsou skvrny, nebo pavučinky?

Old Post 18-12-2019 v 08:22 AM
vlgap je offline   Profil uživatele vlgap   Find more posts by vlgap   Foto galerie člena vlgap   Click here to Send vlgap a Private Message   Add vlgap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrowPlace
Stálý Člen

Karma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 789

citace:
Původní příspěvek od frantakoberec
Zdravim od začatku mám problém s tímto otrel jsem to nebo otrhal. Vypadalo to v pohodě ted jsem se vratil po 14 dnech a je to na všech listech bohužel mam 3 týden kvet do palic to zatím nejde. Dekuji za jakoukoli radu ? Je to plisen listová ?

Ahoj, vypadá to jako padli. Postřik karathane by měl pomoct.

Grower sponzor

Old Post 18-12-2019 v 08:26 AM
GrowPlace je offline   Profil uživatele GrowPlace   Find more posts by GrowPlace   Foto galerie člena GrowPlace   Click here to Send GrowPlace a Private Message   Add GrowPlace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrowPlace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frantakoberec
Nový Člen

Karma uživatele frantakoberec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 790

taková pavučinka setřít to jde... co jsem totak tu prochazel tak asi padlí ale taky ne uplne tipicky teda

Old Post 18-12-2019 v 15:08 PM
frantakoberec je offline   Profil uživatele frantakoberec   Find more posts by frantakoberec   Foto galerie člena frantakoberec   Click here to Send frantakoberec a Private Message   Add frantakoberec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psyweed
Stálý Člen

Karma uživatele psyweed - 95% PěstitelskáKarma uživatele psyweed - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 791

padli, plesen, spory mas pravdepodobne po celom boxe uz...rastliny postrek , alebo este lepsie sirne knoty a pustit to s na 2x odstup asi tyzden

Old Post 18-12-2019 v 21:16 PM
psyweed je offline   Profil uživatele psyweed   Find more posts by psyweed   Foto galerie člena psyweed   Click here to Send psyweed a Private Message   Add psyweed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reemer
Nový Člen

Karma uživatele reemer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 792

Ahoj prosím radu , nikdy jsem tohle neřešil a byl bych rád za nějaké konstruktivní nápady.

V novém místě mám box 240x240 bohužel je to platnabox sice fungl nový ale buchví kde ležel. Svítím 3x 600, vlhčím v noci 80 přes den 40 víc mi vytahuje větrák přesto že reguluji. 3x wilma vevnitř, plagron hydro , plus rootstimulator.

ventilace ok držím max 27,

voda z kohoutku

ted k problému už druhé kolo řízky po 3 dnech začnou světlat od stonku směrem ke špičce. zkoušel jsem všechno , hledal rady ale už prostě nevím.

PH 5,5-5,7, ec minulé kolo na řízky 1,4 ted jsem začal 1,2 a když jsem viděl že to světlá znova tak jsem snižil na 1. na fotce to tak nevypadá ale jde to uplně do žluté barvy až to uschne totál. na druhém místě dělám přesně to samé a bylo to vždy ok.

vstupní EC z kohoutku 0,38, měřák kalibrován, voda teplota 20,8, plagron čerstvý měsíc starý v teple, jedu to v keramzitu.

výbojky duální, předřadníky magnetické, noční teplota 20, zajímavé je že to dělají nové výhonky a třeba to vůbec nedělají řízky v rohách kam svítí míň světla , zálivky jsou stejný wilma 20x 6,5l, 10x 6,5l a aero na 12 ks.

větrání v místnosti horší výměna cerstvého vzduchu ano to uznávám ale vyvětrá se , vnítřní ventilátor velký, zvlhčovač taky dobrý, odtah přes velký filtr potrubí 165mm

Old Post 19-12-2019 v 14:16 PM
reemer je offline   Profil uživatele reemer   Find more posts by reemer   Foto galerie člena reemer   Click here to Send reemer a Private Message   Add reemer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lemonade
Stálý Člen

Karma uživatele Lemonade - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 793

Plantabox

Old Post 19-12-2019 v 18:14 PM
Lemonade je offline   Profil uživatele Lemonade   Find more posts by Lemonade   Foto galerie člena Lemonade   Click here to Send Lemonade a Private Message   Add Lemonade to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 794

Podĺa mňa to je nedoživené, blok príjmu živin - vysoké ec na vstupe, tým pádom pri celkovom Ec 1.2 je tam nedostatok živin. Ak pridáš na celkovom Ec, tak hrozí zase spálenie. Doporučujem vodu z vodovodu zriediť dažďovkou na cca Ec 0,1-0,2 a z tejto vody pripraviť živný roztok. PH drž okolo 5,8-5,9

To pH Ti nelieta? Určité druhy keramzitu sú určené len na dekoračné využitie - dvíhajú pH. Skús na to kvapnúť pár kvapiek pH MINUS, alebo kyselinu. Pokiaľ to bude šumieť, tak to vyhoď!

Old Post 19-12-2019 v 20:17 PM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bruce11
Nový Člen

Příspěvek č. 795

odo: no pocital som lepsie to hnojenie podla tej kalkulacky... moze byt ze som tam lial kazdy den pre 4 baby 13,7ml a mal som tam davat 1,14ml??... mohol by sa takyto proser prejavit az po 7 tyzdnoch ? nespalil by som to v omnoho kratsej dobe..?
popisem ako som postupoval pri vypocte: v kalkulacke som zadal ako Reservoir/Mixing Container Size: 2Litre, lebo budem zalievat 2 litre zalievky dokopy pre 4 kusy... vysledka hodnota ukazuje ze 8ml - 1week (a vzdy rovnaka hodnota pre 2,3, atd week), takze ak tomu dobre rozumiem, 8ml je hodnota na cely tyzden, takze by som to mal delit siedmymi aby som dostal hodnotu za den, takze mi vlastne vychadza 1,14ml do 2litrov zalievky kazdy den. Prosim ta, ratam to spravne? alebo miesam jablka z hruskami.... :-( diky moc... Som z toho trochu rozcarovany, doteraz isli uplne paradne.... Ak by boli take prehnojovane stale, tak by to bolo uz asi skor vidiet.. nie?...Predvcerom som to prelial kazdu 3litrami cistej odstatej vody, ph 6, dva dni to schlo a dneska som tam dal hnojky na ph6 a ec 1,6, islo tam toho strasne malo, uz ani neviem kolko ml. Uz zacinaju 8-tyzden, neni to uz nahodou dozrievanie..? je to dneska 50dni od prepnutia.... Ale tie konce hornych listov su hrozne uschnute a uplne na prach... :-(( fnuk fnuk.... Dik moc za info...

Old Post 21-12-2019 v 19:52 PM
Bruce11 je offline   Profil uživatele Bruce11   Find more posts by Bruce11   Foto galerie člena Bruce11   Click here to Send Bruce11 a Private Message   Add Bruce11 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bruce11
Nový Člen

Příspěvek č. 796

odo: bohuzial nemam moznost zohnat dazdovu vodu, mozno by nebola zla destilka, ale teraz sa mi neda ist do obchodu... najskor zajtra. (EC na vstupe 0,37-0,4)

Old Post 21-12-2019 v 19:54 PM
crazyn
Stálý Člen

Karma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 797

reemer , to palis na tak mladé prcky plnou palbu ?

Old Post 21-12-2019 v 20:28 PM
crazyn je offline   Profil uživatele crazyn   Find more posts by crazyn   Foto galerie člena crazyn   Click here to Send crazyn a Private Message   Add crazyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reemer
Nový Člen

Karma uživatele reemer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 798

ano, měřákem dosahuji 15000 lux protože je lampa nejvýš co to jde , postupně snižuju dolů. Problém ale byl asi opravdu plantabox , již jsem ho zrušil a koupil black orchid. Díky za rady. Jeslti mám koupit dualy 250W a než to vyroste tak jet pod nima tak klidně poraďte díky

Old Post 22-12-2019 v 15:49 PM
reemer je offline   Profil uživatele reemer   Find more posts by reemer   Foto galerie člena reemer   Click here to Send reemer a Private Message   Add reemer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bruce11
Nový Člen

Příspěvek č. 799

odo: ahoj, pripajam dnesne fotky... vyzera to strasne vyschnute, Inak pozeral som trichomy, pripajam fotky.. ja myslim ze to uz je hotove! trichomy si uz cast mliecnych aj jantarovych.... hlavne mi ide o ten zly stav, vysycha to, je to vidiet aj na paliciach... chcem to dat asi zajtra dole... co povies... alebo uz radsej dnes..? dik za radu...

Old Post 22-12-2019 v 20:03 PM
Bruce11
Nový Člen

Příspěvek č. 800

pripajam dalsie foto---- diky ludia za info...

Old Post 22-12-2019 v 20:07 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 48 49 50 51 52 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás