Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jen ta jedna nejmensi ma povadle listky a zrovna nej vzorek tak se bojim trochem teplota vlhkost vse ok hnojim bizem daval sem jim poprve tak jestly ne malo od seminka sou stare 9 dni
Původní příspěvek od ZMIJE jen ta jedna nejmensi ma povadle listky a zrovna nej vzorek tak se bojim trochem teplota vlhkost vse ok hnojim bizem daval sem jim poprve tak jestly ne malo od seminka sou stare 9 dni
jestli je zaléváš všechny stejně, ta malá je tedy přelitá, protože tím jak je malá, nevypije tu vodu tak rychle jako ty větší a tím pádem ji přeléváš..
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Zdravim mam kyticky asi 25 dnu v rustu a zacali se mi na listech delat fleky a jsou lehce sklopene.Nevím jestli je to prehnojene nebo spalene od lampy????Svetlo je 600w cca 40 cm od kytek .Pestuju v kokosu a mam hnojiva od Atami vcetne doplnku.Poradí nekdo pls?
Původní příspěvek od karlvonbanhof zdarek groweri,mám takovej problémek,bo spíš sem měl.... box 120*120*200cm,přítah větráček malej průměr 150 + 2 krát přítah pasiv + 2 větráky průměr 150 na ofuk...odtah 340m3/h. světlo 600w(květ),telota noc 18st a den 28st,vlhkost noc 45% a den 30%max....skončil sem ve 2 týdnu květu,bo mi to napadla nějaká plíseň,co vypadala jako prachová plísen,taky podobná padlí,taky to mohla bejt moučná plísen,..no nevím měl sem tam 15kytí a všechny se mě nasráč vosypaly,začaly spodky a valilo to hore,nejdřív sem to voštípal co se dalo,větráčky sem měl nastavený na to aby ofukovaly spíše spodek kytky,postříkal sem je i proti houbovým plísním,tak 14 dní to zůstalo stejný a potom to vzalo za svý a bylo hotovo,tak sem je detnul....nevím esli to nebylo ventilací bo vlhkostí,protože v růstu žádný problém.....
třeba estli to nebylo tím,že to mám v místnosti kde se moc netopí a vlhkost je tam kolem 70%,občas nějaká plísen na stěnách,bo je to spíš v takovým sklípku.....tak nevim....přemejšlel sem pořídit si klima...nevim,poradte pleas....díky
mel jsem to same,taky pod 600,a neco podobneho jako sklipek s velkou vlhkosti...reseni?Vetsi pritah cerstveho vzduchu a postrik?nejdriv jsem zkusil bio fungi C-nepomohlo.pak jsem normalne kopil obycejny postrik proti plisnim na rajcata a bylo...nejake modely to odnesly docela dost,ale sklizen se zachranila...
pestu zdar
Původní příspěvek od karlvonbanhof zdarek groweri,mám takovej problémek,bo spíš sem měl.... box 120*120*200cm,přítah větráček malej průměr 150 + 2 krát přítah pasiv + 2 větráky průměr 150 na ofuk...odtah 340m3/h. světlo 600w(květ),telota noc 18st a den 28st,vlhkost noc 45% a den 30%max....skončil sem ve 2 týdnu květu,bo mi to napadla nějaká plíseň,co vypadala jako prachová plísen,taky podobná padlí,taky to mohla bejt moučná plísen,..no nevím měl sem tam 15kytí a všechny se mě nasráč vosypaly,začaly spodky a valilo to hore,nejdřív sem to voštípal co se dalo,větráčky sem měl nastavený na to aby ofukovaly spíše spodek kytky,postříkal sem je i proti houbovým plísním,tak 14 dní to zůstalo stejný a potom to vzalo za svý a bylo hotovo,tak sem je detnul....nevím esli to nebylo ventilací bo vlhkostí,protože v růstu žádný problém.....
třeba estli to nebylo tím,že to mám v místnosti kde se moc netopí a vlhkost je tam kolem 70%,občas nějaká plísen na stěnách,bo je to spíš v takovým sklípku.....tak nevim....přemejšlel sem pořídit si klima...nevim,poradte pleas....díky
Hm,padlí..Tam jde asi v noci vlhkost hodně nahoru,což..?
Nic nezkazíš preventivním ošetřením Previcurem při přesazování do substrátu,a pak ještě stříknout před přepnutím..Ale základní problém bude asi ta vlhkost a stěny,na kterých lecos vegetuje a kyti jsou pak snadnej terč..Odvlhčit,odplísnit a odhoubovat room,asi jediná dlouhodobá pomoc..
chorcheleske jakým pripravkem si to postrikal?? ja mam taky tento problem , kytky mam 4 tydny v kvetu, udelal jsem postrik bioolem ,ale nepomohlo to, tak nevim jestli to ma cenu jeste necim striknut nebo to vytrhat coz se me moc nechce. :-(
Původní příspěvek od hardiron A takto vypadají některý listy, myslím, že je to plíseň , co myslíte vy??
já jsem pro plíseň, listy mají krásnou kresbu a barvu
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
ahoj.
asi tři týdny zpět se mi začaly listy takto kroutit. myslel jsem, že je to malým květníkem, tak jsem je pro jistotu přesadil, ale raději se tu ještě poradím.
někde jsem tu ten problém před časem vyděl, ale teď jsem to nenašel.
je to bigbadxxl 14dni v květu.
za odpověď všem děkuju