Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejkurioznější místo kde jste hulili!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 48 49 50 51 52 »
Autor
Téma 
DanekRider
Stálý Člen

Karma uživatele DanekRider - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 785

citace:
Původní příspěvek od matata

Celkově když si ubalím brčko ,tak si ho dávám moc rád na nějakym netradičnim místě...i stav po něm se mi zdá mnohem dejmetomu mystičtější respektive procítěnější než když si dám někde na lavičce na sídlišti...když mám dost času tak se seberu a jedu si dát někam na výlet ,třeba na kole nebo stopem ...
Snad ste pochopili co sem tím chtěl říct,zrovna sem se vrátil z noční procházky a perseidy pořád padaj !

Přesně, poslední dobou si ulítávám na stožárech osvětlení železnic,je to taková ocelová konstrukce jako vysoké napětí,vede tam žebřík a na vrchu (asi tak 15m) je plošinka,úžasný výhled na Havířov a okolí až po Beskydy,a adrenalin z té výšky...prostě sranda jak má být :-p

Jsem narkoman,fetuju marihuánu.

Old Post 21-08-2009 v 15:31 PM
DanekRider je offline   Profil uživatele DanekRider   Find more posts by DanekRider   Foto galerie člena DanekRider   Click here to Send DanekRider a Private Message   Add DanekRider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DanekRider
Stálý Člen

Karma uživatele DanekRider - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 786

citace:
Původní příspěvek od matata

Celkově když si ubalím brčko ,tak si ho dávám moc rád na nějakym netradičnim místě...i stav po něm se mi zdá mnohem dejmetomu mystičtější respektive procítěnější než když si dám někde na lavičce na sídlišti...když mám dost času tak se seberu a jedu si dát někam na výlet ,třeba na kole nebo stopem ...
Snad ste pochopili co sem tím chtěl říct,zrovna sem se vrátil z noční procházky a perseidy pořád padaj !

Přesně, poslední dobou si ulítávám na stožárech osvětlení železnic,je to taková ocelová konstrukce jako vysoké napětí,vede tam žebřík a na vrchu (asi tak 15m) je plošinka,úžasný výhled na Havířov a okolí až po Beskydy,a adrenalin z té výšky...prostě sranda jak má být :-p

Jsem narkoman,fetuju marihuánu.

Old Post 21-08-2009 v 15:31 PM
DanekRider je offline   Profil uživatele DanekRider   Find more posts by DanekRider   Foto galerie člena DanekRider   Click here to Send DanekRider a Private Message   Add DanekRider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kouba
Stálý Člen

Karma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 787

v arealu jedne firmy která vyrábí rozbušky a ruzné detonační prostředky. akorád problém byl v tom že tam byl všude přísný zakaz používání otevřeného ohně. tak jsem se skoval za nějakou budku vypalil larvu ,nic neřešil, přehlížel vystražné cedule ... pak jsem se totálně vypalený pochlubil známemu a ten mě násldně informoval že ta budka slouží jako sklad na trhaviny a bylo jí tam kolem dvou tun C4.

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=510015#post510015

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=508588#post508588

Old Post 21-08-2009 v 16:14 PM
kouba je offline   Profil uživatele kouba   Find more posts by kouba   Foto galerie člena kouba   Click here to Send kouba a Private Message   Add kouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nero
Stálý Člen

Karma uživatele nero - 11% PěstitelskáKarma uživatele nero - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 788

Hi all WoW má další místo pod molem včera dneska ráno sem se vrátil no ubalil sem blunt ( nářez ) hurá do vody pod molo docela sranda bylo to vedvou nej bylo potáhnout předat potopit a pod vodou pouštět veselí bublinky pak sme vylezli a koukali jak se na hladině válí dým zkuste to

Old Post 21-08-2009 v 16:39 PM
nero je offline   Profil uživatele nero   Find more posts by nero   Foto galerie člena nero   Click here to Send nero a Private Message   Add nero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 789

citace:
Původní příspěvek od kouba
v arealu jedne firmy která vyrábí rozbušky a ruzné detonační prostředky. akorád problém byl v tom že tam byl všude přísný zakaz používání otevřeného ohně. tak jsem se skoval za nějakou budku vypalil larvu ,nic neřešil, přehlížel vystražné cedule ... pak jsem se totálně vypalený pochlubil známemu a ten mě násldně informoval že ta budka slouží jako sklad na trhaviny a bylo jí tam kolem dvou tun C4.

nevim jak konkretne C4 ale treba semtex se po zapaleni seskvari jak polistiren. neskodne.
a C4 u nas? cekal bych spis perunit nebo neco podobnyho...

Old Post 21-08-2009 v 23:10 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pluto662
Stálý Člen

Karma uživatele pluto662 - 78% PěstitelskáKarma uživatele pluto662 - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 790

v hospode ( krcme )
na polovnickom posede.... nezapomenutelny zazitok, chodievame tam v poslednom case dost casto,

Vzdy je lepsie opotrebovat sa ako zhrdzaviet

Old Post 30-08-2009 v 13:21 PM
pluto662 je offline   Profil uživatele pluto662   Find more posts by pluto662   Foto galerie člena pluto662   Click here to Send pluto662 a Private Message   Add pluto662 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mcmanus
Stálý Člen

Karma uživatele mcmanus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 791

ve vězení

Old Post 14-09-2009 v 09:19 AM
mcmanus je offline   Profil uživatele mcmanus   Find more posts by mcmanus   Foto galerie člena mcmanus   Click here to Send mcmanus a Private Message   Add mcmanus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 792

Na potápějící se plachetnici.................
(no byla to spíš menší plachetnice pro několik lidí)

Old Post 23-11-2009 v 10:59 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
durexman
DNB and SEXXX

Karma uživatele durexman - 100% PěstitelskáKarma uživatele durexman - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 793

London eye(doporucuji ) and Houses of Parliament ... dale pyramidy v Gize (jednim slovem: nadhera) hmm ae nejkurioznejsi bude asi s kamaradem v NEW popelnici na plast

Vítejte ve světě Durex!

Old Post 24-11-2009 v 18:29 PM
durexman je offline   Profil uživatele durexman   Find more posts by durexman   Foto galerie člena durexman   Click here to Send durexman a Private Message   Add durexman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spejsek
Stálý Člen

Karma uživatele Spejsek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 794

Jednou sme vylezli po takovym dlouhym zebriku na nakou strechu a tam s tim panoramatem bylo vazne dobry hulit. Ale tak cesta pak dolů to bylo dost vostrý no

-"Muž v černém kráčel pouští, a pistolník mu byl v patách"
-"Tak jdi, jsou i jiné světy než tento"
-"Všehno je devatenáct"

Stephen King - Temná věž

--- Všechny cesty slouží Paprsku ---

Old Post 24-11-2009 v 19:44 PM
Spejsek je offline   Profil uživatele Spejsek   Find more posts by Spejsek   Foto galerie člena Spejsek   Click here to Send Spejsek a Private Message   Add Spejsek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Seky
Zahrádkář

Karma uživatele Seky - 56% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 795

Asi na televiznim vysilaci

Master SCROG System
Sekyho Outdoor
Dokumenty a drogy
Úžitkové, léčivé a exotické rostliny
Bazoš

Old Post 31-01-2010 v 16:17 PM
Seky je offline   Profil uživatele Seky   Find more posts by Seky   Foto galerie člena Seky   Click here to Send Seky a Private Message   Add Seky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Seky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acheron
Stálý Člen

Karma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 796

tak dnes som to odpalil na svahu po dlhich rokoch som znova stal na lyziach a rovno vypaleny

Old Post 31-01-2010 v 17:02 PM
acheron je offline   Profil uživatele acheron   Find more posts by acheron   Foto galerie člena acheron   Click here to Send acheron a Private Message   Add acheron to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acheron! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brumla
Nový Člen

Karma uživatele brumla - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 797

:-D my dneska hulili v takove te budce, co je nahore na konci vleku, kotvy, kde pilni vlekari kontrolujou esy nekdo nespadl nebo se nesekla kotva.. tak sme to tam vlekarovi trosku zadymili z chillamu :-D

a predevcirem na vrcholku Travneho to je hora u nas v Beskydech pred nejbrutalnejsim freeridem

hehe sem trosku odbocil.. inac na radnici v Ostrave( cca 70m vez ), vysoko v horach na lanovkach . .

jinak moc kurioznich jich neni, spise klidne vyhlidky, pohodlne parciky, pripadne domovy me a mych kamaradu. ale urcite byly nake drsne jen ta pamet..

keep the peace smoke the herb

Old Post 31-01-2010 v 18:18 PM
brumla je offline   Profil uživatele brumla   Find more posts by brumla   Foto galerie člena brumla   Click here to Send brumla a Private Message   Add brumla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hulda22
Stálý Člen

Karma uživatele Hulda22 - 90% PěstitelskáKarma uživatele Hulda22 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 798

Nej vic haluz misto kde jsem hulil bylo v rychliku na prahu na zachode kdyz stal v stanici a o 5 min dil jsem muselokecavat pruvodčiho ze jsem to nebyl ja a okecal jsem ho

Travička sušena toje moje pohulení
Druhy kolo 70w 5Ks Master Kush nej co mi vyrostlo
Hulduv Balkon 2012
Hulduv Balkon 2014

Old Post 01-02-2010 v 07:50 AM
Hulda22 je offline   Profil uživatele Hulda22   Find more posts by Hulda22   Foto galerie člena Hulda22   Click here to Send Hulda22 a Private Message   Add Hulda22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
durexman
DNB and SEXXX

Karma uživatele durexman - 100% PěstitelskáKarma uživatele durexman - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 799

ve vane pri horke koupeli + relaxacni sul

Vítejte ve světě Durex!

Old Post 01-02-2010 v 19:14 PM
durexman je offline   Profil uživatele durexman   Find more posts by durexman   Foto galerie člena durexman   Click here to Send durexman a Private Message   Add durexman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acheron
Stálý Člen

Karma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 800

tak , akurat sme vliezli s kamosom do snehoveho bunkru u nas na ulici...sakra tak husty dym asi ako v How High (muze se karbon dioxin promenit na kyslik ? .... )

Old Post 01-02-2010 v 23:00 PM
acheron je offline   Profil uživatele acheron   Find more posts by acheron   Foto galerie člena acheron   Click here to Send acheron a Private Message   Add acheron to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acheron! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 48 49 50 51 52 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás