Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Celkově když si ubalím brčko ,tak si ho dávám moc rád na nějakym netradičnim místě...i stav po něm se mi zdá mnohem dejmetomu mystičtější respektive procítěnější než když si dám někde na lavičce na sídlišti...když mám dost času tak se seberu a jedu si dát někam na výlet ,třeba na kole nebo stopem ...
Snad ste pochopili co sem tím chtěl říct,zrovna sem se vrátil z noční procházky a perseidy pořád padaj !
Přesně, poslední dobou si ulítávám na stožárech osvětlení železnic,je to taková ocelová konstrukce jako vysoké napětí,vede tam žebřík a na vrchu (asi tak 15m) je plošinka,úžasný výhled na Havířov a okolí až po Beskydy,a adrenalin z té výšky...prostě sranda jak má být :-p
Celkově když si ubalím brčko ,tak si ho dávám moc rád na nějakym netradičnim místě...i stav po něm se mi zdá mnohem dejmetomu mystičtější respektive procítěnější než když si dám někde na lavičce na sídlišti...když mám dost času tak se seberu a jedu si dát někam na výlet ,třeba na kole nebo stopem ...
Snad ste pochopili co sem tím chtěl říct,zrovna sem se vrátil z noční procházky a perseidy pořád padaj !
Přesně, poslední dobou si ulítávám na stožárech osvětlení železnic,je to taková ocelová konstrukce jako vysoké napětí,vede tam žebřík a na vrchu (asi tak 15m) je plošinka,úžasný výhled na Havířov a okolí až po Beskydy,a adrenalin z té výšky...prostě sranda jak má být :-p
v arealu jedne firmy která vyrábí rozbušky a ruzné detonační prostředky. akorád problém byl v tom že tam byl všude přísný zakaz používání otevřeného ohně. tak jsem se skoval za nějakou budku vypalil larvu ,nic neřešil, přehlížel vystražné cedule ... pak jsem se totálně vypalený pochlubil známemu a ten mě násldně informoval že ta budka slouží jako sklad na trhaviny a bylo jí tam kolem dvou tun C4.
Hi all WoW má další místo pod molem včera dneska ráno sem se vrátil no ubalil sem blunt ( nářez ) hurá do vody pod molo docela sranda bylo to vedvou nej bylo potáhnout předat potopit a pod vodou pouštět veselí bublinky pak sme vylezli a koukali jak se na hladině válí dým zkuste to
Původní příspěvek od kouba v arealu jedne firmy která vyrábí rozbušky a ruzné detonační prostředky. akorád problém byl v tom že tam byl všude přísný zakaz používání otevřeného ohně. tak jsem se skoval za nějakou budku vypalil larvu ,nic neřešil, přehlížel vystražné cedule ... pak jsem se totálně vypalený pochlubil známemu a ten mě násldně informoval že ta budka slouží jako sklad na trhaviny a bylo jí tam kolem dvou tun C4.
nevim jak konkretne C4 ale treba semtex se po zapaleni seskvari jak polistiren. neskodne.
a C4 u nas? cekal bych spis perunit nebo neco podobnyho...
London eye(doporucuji ) and Houses of Parliament ... dale pyramidy v Gize (jednim slovem: nadhera) hmm ae nejkurioznejsi bude asi s kamaradem v NEW popelnici na plast
Jednou sme vylezli po takovym dlouhym zebriku na nakou strechu a tam s tim panoramatem bylo vazne dobry hulit. Ale tak cesta pak dolů to bylo dost vostrý no
-"Muž v černém kráčel pouští, a pistolník mu byl v patách"
-"Tak jdi, jsou i jiné světy než tento"
-"Všehno je devatenáct"
:-D my dneska hulili v takove te budce, co je nahore na konci vleku, kotvy, kde pilni vlekari kontrolujou esy nekdo nespadl nebo se nesekla kotva.. tak sme to tam vlekarovi trosku zadymili z chillamu :-D
a predevcirem na vrcholku Travneho to je hora u nas v Beskydech pred nejbrutalnejsim freeridem
hehe sem trosku odbocil.. inac na radnici v Ostrave( cca 70m vez ), vysoko v horach na lanovkach . .
jinak moc kurioznich jich neni, spise klidne vyhlidky, pohodlne parciky, pripadne domovy me a mych kamaradu. ale urcite byly nake drsne jen ta pamet..
Nej vic haluz misto kde jsem hulil bylo v rychliku na prahu na zachode kdyz stal v stanici a o 5 min dil jsem muselokecavat pruvodčiho ze jsem to nebyl ja a okecal jsem ho
tak , akurat sme vliezli s kamosom do snehoveho bunkru u nas na ulici...sakra tak husty dym asi ako v How High (muze se karbon dioxin promenit na kyslik ? .... )