Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud by se někdo chtěl zbavit semínek od Tao seeds, které se často dávají free k objednávkám, tak mi napiště přes PM. Nějak se dohodnem
Ano vím,že modely od Tao v podstatě nezhulují. Právě proto je poptávám. Myslím,že je škoda, aby někomu leželi v šuplíku s vědomím,že je určitě sázet nebude.
Naposledy upravil Šmoulí Prd 24-08-2018 v 08:19 AM
Zdravím, Máte doma někdo přebytečný předřadník pro 400W HPS? Výměnou nabízím libovolný výběr zboží z mého inzerátu, samozřejmě v podobné cenové relaci.
Daruju elektronicky predradnik LUMATEK 250w, ktery mi prestal fungovat po ani ne roce pouzivani a spalila se tam nejaka soucatska, nejsem schopny elektrikar abych prisel na to co presne se tam znicilo...
prijde mi skoda to vyhazovat a tim padem to zde nabizim nejakemu sikovnemu elektrikari, co to vyuzije..
Původní příspěvek od schutzesan Daruju elektronicky predradnik LUMATEK 250w, ktery mi prestal fungovat po ani ne roce pouzivani a spalila se tam nejaka soucatska, nejsem schopny elektrikar abych prisel na to co presne se tam znicilo...
prijde mi skoda to vyhazovat a tim padem to zde nabizim nejakemu sikovnemu elektrikari, co to vyuzije..
jedine osobne v praze...
Nedávno se mi stalo to samé, odešel mi lumatek pro čtyřkilo a po otevření sem zjistil, že celá deska i všechny součástky jsou zality v takovým černým plastu takže se k ničemu nedostaneš a opravit ho tím pádem nejde.