Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Foto z 35. dne, byl jsem dva dny mimo a uvidime jestli jedno nezaliti s nimi neco neudela. pH jsem upravil na 5.8, zda se, ze to je opravdu lepsi pro ten kokos! Vlhkost uz vesmes stale drzim pod 40%, z cehoz mam velikou radost:-) peace
INFO, Ta velika uplne vpravo hned prvni co nejde cela videt, je ta, ktera je uprostred nejvyssi na fotu z 28. dne. Dal jsem ji na kraj, je to s temi poskozenymi listy.
Kyti mame v 43. dni kvetu a voni neskutecne!! Vse v normalu (teplota, vlhkost), jen me trosku zlobi par zlutejsich uschlych listu, ale to je tak vse. Zatim jsem stale bez jakychkoliv parazitu v kokosu nebo ve vzduchu, resp. mam tam 4-5 lepovych desek a nic na nich.
Foto je z dneska, takze 43. den 12/12
Nejake nazory nebo rady co s temi listy? Ja se snazil o vse, ale nic nepomaha. Peace
ČaU ty listy to nic není kytky už máš kousek od sklizně tak ty stromy vyřírají vše z listů a přesouvá se to všechno do palic což si myslím je vidět na těch mikrofónech ;D . Ale hlídej si plísen palic u těch sucháčků,jo když vyfotíš ty suché listy a dáš to sem nic nepokazíš.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Mas recht, taky bych rekl hlavne fosfor a jestli hnojis jen zakladem A+B a k tomu ten bloombastic, tak bych se ani nedivil.
Jinak palice mas teda k popukani. Narez. Moc to teda jako nebula nevypada, ale nadhera.
On by ten bloombastic mohl stacit, ale musel bys byt v tehle fazi na nejakych 8-15 ml/L jestli v rychlosti blbe nepocitam. Pochybuju, ze tohle mnozstvi kytkam lejes. To by se ti hodne prodrazilo.
Původní příspěvek od benjichaouat On by ten bloombastic mohl stacit, ale musel bys byt v tehle fazi na nejakych 8-15 ml/L jestli v rychlosti blbe nepocitam. Pochybuju, ze tohle mnozstvi kytkam lejes. To by se ti hodne prodrazilo.
Sorry, blbe jsem si to prevedl. 0,8-1,5ml/L , coz je v pohode. jestli jim tohle lejes, tak neni problem a prekontroluj si PH a EC vytoku.
PH dáváš dobré ještě bych ho stáhnul na 5,6,ale změř ph na výtoku jestli není moc vysoké a pokud ano tak ph zálivky o to snížíš.Ec u Coco není třeba extra řešit pokud hnoje neliješ od oka jinak do coco se dává nejvyšší ec ze všech médií ve kterých se pěstuje.
Pokoukej se zde po vláknech kde se vysktuje nedostatek prvků a to hlavně fosforu což podle mého kytkám chybí. Jak leješ jim hnoje podle nějaké tabulky od Atami?pPřípadně dopiš kolik jim leješ v této fázi?
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.