Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Semena jsem koupil tady, už ani nevim od koho.
Medium Plagron Grow mix, na růst nehnojeno, na květ Plagron Alga bloom, under 125w CFL 18/6, cca 70 dní od vyklíčení, pěstováno na semena, jinak bych na to ani nesvítil a furt koukat na kytky na růstu ... posledních 10 dní pod 400w MH 18/6.
Cream Caramel Auto je chutná silná tráva. Výnos za tu cenu semen taky není špatný Cca. 40-50 g na rostlinu. Bohužel geneticky nestabilní co se týče uniformity fenotypu rostlin.Nicméně i přesto je to dobré kouření které si určitě zaslouží pozornost.Chuť je dle fenotipu jednou chutná po skunk podtonech u další kytky to bylo třeba po jehličí. Paličky bych hodnotil jako klasicky pruměr venek ani sláva ani ostuda .
Top Tao Auto MIX vol.1 - pravděpodobně Big auto.
15.4. - 20.7. pěstováno venku
výška cca 1m, 175g suchého
odolná plísni, vůně těžší ovocná, paličky prorostlé a tvrdé
Top Tao Auto Mix 1 - asi Demon Auto Tao
15.4. - 10.8.
Výška cca 170cm, spíše sativa. Vůně lehká, mírně citronová.
Velice odolná plísni.
Palice prprostlé, tvrdé, masivní.
Usušeno 450g solidních paliček, malý a spodky jsem nestříhal.
S touhle kytkou maximální spokojenost.
Mal som fialové pheno.. da sa povedat že som to nehal skoro len na prírodu.. pestoval som na storome a celkovo moj first grower ..
BB som vobec nehnojil.. takže BIO
Syrup od Budhy z roku 2013.
Rostl si v 20l kýblu v domácím kompostu.Hnojky růst-Plagron alga grow,květ-alga bloom,pk13-14,top max od Biobizzu.
Měl sem 4 kytky a tahle jediná byla fialová.Dorostla něco malo prěz metr a bylo na ní 80 géček fakt luxusního kouře.Vetšina známejch ani neveřila že je to venek.Popis od banky fakt sedí.můžu každýmu jen doporučit.
Moje první pěsteni atofloweru.Skunk one auto banka fair seeds.Hlína baumax hnojeno hoštické hnojivo slepičinec.Polovina kvetna zasazeno do parniku.14 dni pred sklizni jen destova voda a odstata.Já osobně nehulim ,ale kamarád ano.Nedočkavost to dohnala na spodni palicku a ta skoncila v mikrovlnce.Dva prdy a tipnul to.Udivene ziral ze to mikrovlnka nesparila a chut naramne dobra.Zbytek odnesl do prace a kolega to po ochutnani hnedkans rano zapichnul ze musi domu .O 4 hodiny mu volal ze se konecne vzbudil a je stale hotovej.Vynosove nevim ale malo toho neni palicky velice tvrde a hodne aromaticke.