Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
up bude ..ale co se mě nestalo zas mám Pc v pr.... chytl jsem do něho vir
(Virus Protector) Pěkná srač.....tak teď momentálně jedu na starším pc a u něho jsou all usb porty odpálený hned jak bude Pc po opravě dodám foto .
Jinak přeji ti ať se ti to pěkně cukruje
Hoj, tak to je na pytel :-/ k tomu navodu:zkus tohle, já sem tam dost věcí sehnal. diplodocs.com ještě se mrknu doma až přijdu z práce ale nevim jestli to je ta samá značka a nebo jdi do krámu a vyfoť si to ;-) jinak u mě se to začíná cukrovat pěkně a taky mám vše white modely aby byla bílá bílá :-D
Tak pánové a dámy.... Dnes je to 60tý den na květu dnes slunce vyšlo
naposledy Zítra jim dám tmu 24hodin a kosa ... zatím Pc není ještě funkční ale o fotečky nepřídete dnes je nafotím a samozřejmě i kosu
A až bude vše nafocené zajdu kámošovi a ten mě fotečky pošle na email a dám je sem.Ser.... mě ten můj počítač jinak bych je dal sem dřív ale není penízek na zbyt Takže pěstu zdar a dobrému pěstu obzvlášť ...
to gravedigger : díky za ten manuálek