Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to trochu zvláštní. Ph metr jsem umyl v destilce a usušil. Pak jsem jsem tu destilku ve které jsem umýval ph metr nahradil čistou destilkou a hodnota stejná a to 5.5. Jinak s tou nestabilností se divím, když všude píšou, že má mít ph neutrální.
Je to trochu zvláštní. Ph metr jsem umyl v destilce a usušil. Pak jsem jsem tu destilku ve které jsem umýval ph metr nahradil čistou destilkou a hodnota stejná a to 5.5. Jinak s tou nestabilností se divím, když všude píšou, že má mít ph neutrální.
No nechci se do toho nejak misit ,houby tomu rozumim,ale kdyz sem ho kupoval ,tak byl suchej jak pepr. Tohle si pletes mozna s kombi metrem jak ma tu sondu, ta by mela byt uchovavana v roztoku tusim. Ale obyc ph a ec metr me teda vyschnul nekolikrat a meri uz rok oboji tak jak ma.
ZdaR chci se zeptat stalo se nekomu ze mel novy ph metr a kdyz ho chtel zkalibrovat tak mu ph metr po priblizeni k roztoku neukazoval nic a po oddaleni od kelimku cca 30 cm zacal ukazovat nejake hodnoty ? sondu jsem oplachnul destilkou