Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ty jo cece letos taky frcim s rodice na dovolenou a resim presne stejnou vec... co sem byl v chorvatsku (sice sem nic neprevazel.. to sem snad jeste ani nehulil ale na hranicich sme nikdy nevystupovali z auta, zadny psi nic takovýho.. na nekterejch celnicich nechteli ajni pas...
a loni k nasim bratrum slovakum to bylo v pohode.. vez sem si prepravku nadrcenyho hulca normal v kapse a vklidu...
myslim ze neni ceho se bat..
v lete az pofrcim do chorvatska tak to prepravka jisti...
peace
Nevim, ale kámošovej bratr co vozí z NL,tak řikal vysát z toho saklu vzduch, a do kafe.Dáš si to do tý dózy, a myslim že cajk...Vezeš babičce trochen dobrého kafíčka, no.A nebo do šampónu, co?
Nevim jak v letadle, ale když teď jedeš třeba z výš zmiňovanýho Holandska, tak to prej ení problém. Kámoši byli předloni v Amstru a prej žádná křeč. Nakoupili brka, dali je jen do kapes a báglů a prej vůbec nic - že hranice přejedeš naprosto v cajku... jde asi o to, esli narazíš na celníka svini nebo ne...
Naozaj neviem,ci sa tu tento thread uz objavil,alebo nie-pokial ano,prosim niektoreho z moderatorov,aby toto moje potom vymazal.Diky. No ide asi toto: Akurat som prispieval do fora o amsterodame a ma napadlo,ze by kazdy kto ma skusenosti a typy ako dostat hulco cez hranice...mohol sem napisat tie svoje .Este raz sa ospravedlnujem,ak uz taketo forum existuje....tu je teda este raz par mojich rad:
1. Mne sa osvedcilo zasadne to davat do niekolkych saklov a potom oblepit paskou,tak aby to skratka nesmrdelo.No a potom som to dal normalne do masla (rama,alebo tak) ...samozrejme tak,aby to nebolo vidiet.Colnici by nemali mat pravo sa ti hrabat v jedle.
2. Existuju specialne nato vyrobene plechovky,ktore sa napr. v amstri daju kupit...vyzeraju ako normalna plechovka s fantou,alebo pivom,alebo cocacolou....tiez maju aj taku vahu a vo vnutri je normalne voda,takze to vypada fakt doveryhodne.Figel je v tom,ze taka plechovka ma srobovacie vieko a dnu je priestor na...to co potrebujete previest...
...casom este doplnim par typov....skuste aj vy nejake dat.
No v pohodě je to dát do bošáku no a pak třeba do nutely, nebo si udělat balený cígy (to je trochu blbý). Nebo si koupíte flák masa a jednoduše uděláte kapsu no a pak to stačí jen naplnit
Řekněte mi esli sem moc paranoidní, ale vzhledem k tomu, že tyhle stránky může číst kdekdo, tak mi nepřipadá moc moudrý prozrazovat tajemství kam to schováváme...
Jo a ma nekdo odzkouseny prevoz travy letadlem? Jedunu k mori a tak sem premyslel jesltli si neco vzit s sebou, ale jestli to neni mic riskantni...PEACE