Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sory ze ti to tu zasirame blbostama ...ale dr skunk mne to spis pride ze zacali nadavat prvy ty dva ...sakum povidal len ze to su kostata ...ale napisal to normalne..nadaval az potom ked mu zavcali pisat do blbu a magoru ...ale henten bandita to trosku neunesel a zacal to prehanat ....asi komplex alebo nejake decko..ja bych to jak urazku a povysovani nebral sam tam napisal ze tim stylem jel pred tim a moc stoho nebylo ..MIR
Ja som to nezačal chceck moj prispevok tam sa vše dozviš, niekto kto nechce kritizovat ale kritizuje a porovnava hrach s melounama, seru už na nej je to pitomec. Dik za body Ať se daří (ne všetkym) ......
Sami ste kokoti ty vaše smetaky si řekne ve finale co stech koštat bude jinač me možete vyfajčit aj s pravopisem
A mne ide nekdo psat že ak sa mám spravať ? jebe vám!?
To je hezky že maj cez 2 metry ale jinač takove koštata dve vetve a hotovo ve finale tam bude hovno tim ti nechci kritizovat ja to jel tak 3 roky po sobe podobnym stylem a jak u teho nemužeš byt denne zalivat pořadne ne dojit a zalet to 2 litrama vody)2 do tydne moje kytky taky tak vypadali ale tak když to človek dela z radosti tak zase extra vynosi nepotřebuje.
Hotový veštitel, který asi ví co bude zítra, že prdum,
Tak co SERŽANTE ??????
Naposledy upravil el_BANDITO 12-08-2021 v 15:41 PM
2 el_BANDITO:udelal jsem si cas a vsecko procetl,zkratka:
sakumprdum ti normalne napsal kritiku,bez urazek.(jestli se chces zlepsit a nekam se posouvat tak bys prave kritiku mel vyhledavat).
ty jsi mu pak zacal nadavat,pote jsi svuj hejt zatahl i do jeho vlakna....
Takze vsichni co dostali TB to maj zaslouzene,viz pravidla fora.....
2 sakumprdum:na pozadani ti to tu muzu uklidit....
A/S
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..