Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
30/12 (fotky z 6.3)
Takže, opožděně ale přece. Práce je práce. EC 1,25, PH 5,6 (přidáno PH+ na 5,9)
Holky papaj spíš vodu než hnojky ale zdá se mi že i hnojky pomalu papají po tom šoku.
teplota jako obvykle. Je pravdou že rostou jako z vody. Každopádně až bude kosa tak přispěji fotkami s kořenovým sstémem. To jsem nikdy neviděl. Je tak hustý- v životě jsem to neviděl díky hustotě koř. systému už voda v nádrži jen těžko může cirkulovat.
Jinak tedy nezbývá než dodat foto. Pospíchám do práce tak až bude volno rozepíši se
34/12
Ahoj Tak po dlouhé době zase zelené fotky. Odpustil jsem část roztoku a nahradil jej vodou s cannazimem a rhizotonicem - výsledné EC 1,21 PH stabilizováno na 5,9. Bohužel kytky papají jen vodu takže s vypitou vodou stoupá EC. Asi vyměním celý roztok a dám tam jen upravenou čistou vodu(Mimochodem už dolévám jen vodu). Poraďte co dělat, možná ještě šok z ostříhání před týdnem. Jinak vypadají zdravě, palice rostou, je to vidět každým dnem. Nejspíše jsem to v květu neměl prostříhávat, inu zkušenost na příště.
39/12
Ahoj, přidávám další fotky. Bohužel papají jen vodu. Nevím co s tím ale už to takhle dojedu. Kytky rostou i bez hnojení. Kořeny krásné bílé, roztok bez usazenin a jiných problémů. Co s paličkama na které nejde světlo? (poslední obrázek) uštípnout aby nebrali energii těm velkým, nebo nechat??? Na listech semtam žlutý puntík, nemyslím si že v téhle fázi má smysl to řešit a zachraňovat. Zatím asi vše
49/12 Ahoj, nejspíše jeden z posledních příspěvků tohoto kola. Palice nabývají na objemu, dolévám jen vodu. Listy žloutnou, kdy zhasnout??? Poraďte. Nevím co dál napsat, tak fotky...
Ahoj, vyzerá že tam niečo je kosa sa plánuje na základe zakalenia trichomov, alebo keď nemáš ako skontrolovať trichomy, tak podľa toho, koľko dni udáva seedbanka.
Keď nemáš čo húliť, niesi to ty.
You'll see how tough i am... after i defeat the Golden thief bug...
60/12 :Tak bohužel, chtě nechtě, musel jsem pokosit. Mám hodnou majitelku baráku, která nás nájemníky má ráda a dopřeje nám nová plastová okna. měřit okna přijdou za 4 dni, takže hodně brzy ale musel jsem na fotkách kořenový bal a pár fotek... To snad ani nemá cenu zkoušet tipovat Každopádně na to že jsem si zkusil hydro a hned v prvním kole jsem to (sice s obtížemi) dotáhl takhle pěkně skoro do konce jsem nečekal
Je to nemilé,ale mě to zase tak hodně brzy nepřijde,aspoň budeš mít energický stávek a ne gauchlock...palice jsou krásný pěkně orosené ,za mě palec hore 👍👍