Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zítra kosa.
Zasazeno 6.1.2019 Kosa 16.3.2019...
Děkuji za rady a tipy,negativní komentáře typu že to je mučírnička a že z toho nevyroste,-nechám bez komentáře,sprosté výrazy by jste si taky mohli nechat pro sebe.
Je to můj první grow,já jsem s tím spokojen,příště budu o něco chytřejší.
Vůbec si ani nedovedu tipnout kolikm z toho sklidím.
Tipy na uskladnění či sušení ?
Mám na sklizení jeden den,nikde to nemůžu nechat rozvěšený,tak to asi nastříhám a dám do zavařovaček,hodim do mrazáku.
Přiložim pár nic moc kvalitních fotek,já si myslim že už to je hotový.
Kdyby měl někdo připomínku budu rád.
Dám vám prostor pro tipovačku...
kolik toho sklidím ?
Ahoj no hele ty kytky vůbec nejsou zralý... Jsou tak v půlce květu baj voko..... Ani náznak hnednuti pestiku a ty řídké palice prostě musí nabobtnat.... Kytku musíš usušit... Jinak to rovnou vyhoď... Čerstvý do mrazáku je čistej kill
Já právě nevim jestli už na to je čas to sklidit,zítra sem hodim lepší fotky a budu se řídit podle toho co napíšete...
Ty pestíky už hnědý drobet jsou.