Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mě taky pH metr vydrží jen tři měření a můžu znovu kalibrovat, taky jsem z něj nešťastný ale naštěstí měřím pH jen první tři týdny a to celkem 4x, dá se přežít a pak na konci 3x
Problem s ph metrem pravdepodobne snad uz vyresen..
Tak jsem zjistil ze me ten uchovavaci roztok (si je uz prilis tary) rozhodi vzdy ph metr, takze ph metr od ted budu prechovavat jen v ciste vode.
Hned po spravnem zkalibrovani jsem dal phmetr do toho uchovavaciho roztoku , pak vyndal dukladne omyl a vlozil jsem do kalibacniho roztou a tam uz zase ph metr nameril 7,6 , takze ukazoval spatne. Takze byla nutna opetovna kalibrace.
Kdyz jsem ho do uchovavaciho roztku nedaval tak nameri PH 7 kalibracni roztok 7
Tak snad uz nebudou s merenim problemy.
Doufejme ze s temi starymi kalibracni roztoky nic neni..
Mam upne novej Milwaukee pH 600 a v navodu v cestine nic takovyho neni, dokonce je tam i spatne popsana kalibrace . Pisou tam ze se to kalibruje jen 7.kou.
Ale na youtube jsou navody 7+4 kou.
Tak sem si dal praci s hledanim a stahnul PDF z netu abych te dokazal ze je kalibrace
u tohohle phmetru dvou-bodova.
A pravdu mas ty !!!
No to me teda v growshopu na Ziskove pekne omrdaly pred 6 roky, kupoval jsem tam prave tenhle ph metr kdyz jsem zacinal s indoorem a tvrdily me ze musim mit dva kalibracni roztoky 7 + 4 , jinak ze me to bude spatne merit a ja chuj to mam v palici takhle zafixovany a delam to tak jak me poradily , jak jsem se to od nich naucil , vsechny me pesty !!!
Samozrejme ze jsem zadnej navod k tomu tenkrat v cestine nedortal. Tak sem tenkrat nasel nejaky navod se zlutym PH metrem na youtube a byl opravdu taky dvou-bodovy tak sem tomu proste uveril.
Tak moc jsem jim duveroval , ze od te doby uz 6 let jsem za mentala co ten ph metr kalibroval obouma roztoky
Nemas zac
U Essentials je to stejne, taky maji kalibracni roztok pH7, ale maji i napsano, ze muzes pouzit pH4.
Takze klidne pouzij tu 7 i jako uchovavaci roztok.
Myslim si, ze jestli ano, tak jen nepatrne. Podle me se ti to nakalibrovalo na hodnotu, kterou jsi pouzil jako posledni, pokud byla pouzita kalibrace na 7 jako posledni, tak by to melo byt ok.
Stare hnojiva taky nepouzivas 3 roky, ze. Osobne si myslim, ze zalezi i na jinych faktorech, jako kde skladujes, v jake teplote a jestli se roztok treba nejak nekontaminoval.
Pres leto mas jiste vice nez 22°C
Myslel jsem spise kalibracni roztok. Jestli jsi do nej treba neponoril neco co by ho mohlo kontaminovat
Jo a tim nemyslim zadny dvojsmysl
No , to nevim kdyz jsem to takhle domrdal s tim merenim.
To urcite zitra namerim PH a zleknu se
Ale az doberu za tyden tu sodu tak uz mam za to vymyslenou takovou nahradu
vitaminovo-mineralni bombu. Respektivne ne ze bych to vymyslel ja sam , davaji to tem lidem v tom Hospicu ja to akorat trochu poupravil , snad doufejme ze i vylepsil aby to obsahovalo vic vitaminu a prvku a taky samozrejme zdravy proteiny.
A pojmenoval jsem ho Madiho zdravotni bomba. Snidane
Do mixeru dam
1.-rozemlit zdrava seminka (nejake ruzne druhy zdravych seminek) az se poradne rozemelou na jemny prasek
2.-Pak pridam do mixeru kefir trochu zamixuju
3.-pak citronovou stavu z pul pomerance
4.-jeden banan
5.-2 kavove lzicky Melasy
6.-2 kavovovy lzicky medu aby prekryla hnusnou pachut melasy
Melasu mam problem samotnou nebo ve vode pozrit jak hnusnou ma chut a pri tom je nabita vsim moznym ! Taakze je dost pro telo dulezita a vubec vzsecny ingredience. Myslim ze na jeden den dost mineralu i vitaminu, zbytek telo vyouci.
Ale pro nekoho kdo pije behem dne alkohol tak to nedoporucuju.
Bal sem se ze to nebude chutnat ze to bude kazit ten citron nebo melasa ale fakt je to dobry a krkal sem az do obeda jak me to nasytilo.
Samozrejme vypit na lacno , dnes jsem to vyzkousel a garantuju ti ze to nahradi snidani a uz po tom drinku nebudes nic chtit jist. .
Tim ze se to vypije na lacno tak se mineraly a vitaminy vstrebaji do tela behem 10-15 minut. Sammozrejme ze vsechny ingredience jsou zasadutvorne.
No a pak se muzes cpat k obedu kyselinama , protoze ty taky clovek z jedne tretiny potrebuje.
Rozhodne to nepit vecer !
To by si jatra a zaludek moc pres noc neodpocinuly
Naposledy upravil Madical-Strains 19-12-2018 v 21:14 PM