Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A co rikate na hnojky znacky G.E.T.? Srovnatelne s Biobizzem?? Oproti Biobizzu jsem koukal, ze nejsou v gs tak rozsirene, ale cenove cca srovnatelne. Jen se mi teda nikde na netu nepodarilo najit davkovaci tabulku...
Ahoj . Mas tedy na mysli srovnatelne cenove? Nebo tou kvalitou?
Ja na to rikam.....ze vetsina groweru sahne jiz po 1000x proverenem kvalitnim Biobizzu ale samozrejme muzes ty hnojky vyzkouset a zdokumentovat vlakno.
Iniciativu + info o hnokach urcite ocenime
get sice není organika, ale hnoje sou to sakra dobrý.. jen jediné co bych vytknul, je jejich booster.. tam se dává pk kolem třetího týdne květu a pár dní nato se to stříká takovým hovínkem
Ahoj a co nezkousel nekdo Biobizz v kokosu,jen me zajima jestli by to mohlo fungovat,nebo se drzet jen hliny,nyslim ze tu takovy pest byl,ale nemohu to najit.
V kokosu s Biobizzem jsem uz jel kolo a musel jsem pak presazovat do hliny, ulitlo PH.
I kdyz Biobizz uvadi ze v kokosu to mozne je .
Na kokos by se podle me mela pouzivat jen hnojiva primo k tomu urcena.
Pridaj trocha vermikompostu k tomu kokosu a možeš kľudne liať BB do kokosa. Je to v pohode. Mám to vyskúšané. Podľa mňa to bude fungovať aj bez vermikompostu, ale chvílu to potrvá, kým sa tam namnoží "život" baktérii a prospešných hub. Môžeš to preliať výluhom z aktívnej zeminy, kompostovým čajom atď a urychliť tým aktiváciu.
Dik za reakci.a PH bych mel drzet 5,8 jak normalne pro kokos?a kolik vermikompostu bych tam mel dat?delsi dobu nad tim premyslim ze to zkusim,tak kazda informace k nezaplaceni.
Původní příspěvek od Rombero Ahoj a co nezkousel nekdo Biobizz v kokosu,jen me zajima jestli by to mohlo fungovat,nebo se drzet jen hliny,nyslim ze tu takovy pest byl,ale nemohu to najit.
Čau. Svoje pesty som začínal s Biobizz v kokose a všetko v poriadku. PH a EC som samozrejme nepoužíval. Akurát som ich raz prehnojil. Mám tu aj vlákno, kebyže.....ale proste normálne to hnoj ako v hline plus mínus.....daj menej ked sa bojíš a potom zvýš dávku. Resp. medzitým lej čistu voda a cajk. oka. Shiva. Nech to rastie.
Stale zde ctu dohady o tom zda mohu v organice upravovat PH kys. dusicnou a fosforovou. Odpoved je NE !
NEVER USE ORGANIC FERTILIZERS NEVER ADJUST THE WATER pH BY NITRIC OR PHOSPHORIC ACID! By adjusting the pH, the molecular bond of the organic structure breaks down, ie the organic fertilizer changes into a mineral fertilizer!
"3% phosphoric acid puts microbes into a dormant state. This is the amount added to fish hydrolysate to stabalize it for storage. This amount does not kill 'all' of the microbes but it must be thoroughly diluted before adding to soil without doing damage. So, when you use lesser amounts, you are likely not doing a great deal of damage microbially.
I myself would only use it for putting microbes to sleep. I'm not into the pH manipulation thing but I don't see that minor amounts are worse than anything else which manipulates pH. (bacteria = towards alkaline: fungi = towards acidic)" Microbeman z icmagu.
This amount does not kill 'all' of the microbes but
This amount does not kill 'all' of the microbes but= Tato množství nezabije „všechny“ mikroby, ale.....
Diky za info z ICMAGU , coz podporuje tvrzeni ze kys. dusicna vyhubi bakterie uplne a kyselina fosforecna vyhubi cast populace bakterii.
At si tam ale kazdej leje co chce nikomu nic nevnucuju.
A pokud nekdo chce utracet zbytecne penize a nestaci mu obycejna kyselina citronova nebo jedla soda tak Biobizz plus i minus se hodi ke vsem organickejm hnojkam. Tak nevidim duvod pouzivat fosforecnou nebo dusicnou ktere vybiji bakterie at uz uplne nebo jen castecne.
Jo Madi, jak sme se bavili o tom ph u biobizzu, mozna i to je jeden z duvodu proc se mi zlepsily vysledky kdyz sem to prestal lejt k hnojkam.
Casem sem pak koupil lemon kick od plagronu (biobizz ph minus jeste nebyl na nasem trhu) ale to uz jen na cistou vodu.
Plus sem potreboval jednou v zivote a jednoduse sem pridal trochu cisty vody, ikdyz lehce klesne koncentrace hnojiv tak myslim ze je to lepsi reseni nez tam lejt zas neco jinyho trebaze organickyho.
A sorry ale kys. citronova ze supermarketu za 5 kc mi prijde prasarna ikdyz sem to v zacatcich idnooru taky zkousel
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik