Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to je krasa na to koukat,mrda!
cekam az ti to zacne bobtnat,to bude SHOW
fotky taky pecka,slo by vyndat treba prostreni kytky,a udelat foto prostredka jakoze od spoda?rozumis mi ne bro...
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Díky za chválu a Káčka, potěší. Dnes jsem tam strávil přes 2h v kuse (focení, hnojení a obíračka odpadávájících listů) a už vím, jak se cítí mucholapka. Volepenej sem jak billboard a úřední deska dohromady, ale co si budem povídat, jsem rád.
Kuva, nevím jestli to mám zalejt. Před rozsvícením se mi zdálo podle váhy květináčů, že by mohla zálivka den počkat, ale teď mi přijde, že když je teď nezaliju, zbytečně je nechám moc vyschnout. Do tmy zbyvá asi 4h. Mám zalít teď, nebo až shasne světlo, nebo to na noc nemá smysl a je lepší zalejt před/při rozsvícení??? sorry, věřím, že už se to tu řešilo
Původní příspěvek od BuddyBud Kuva, nevím jestli to mám zalejt. Před rozsvícením se mi zdálo podle váhy květináčů, že by mohla zálivka den počkat, ale teď mi přijde, že když je teď nezaliju, zbytečně je nechám moc vyschnout. Do tmy zbyvá asi 4h. Mám zalít teď, nebo až shasne světlo, nebo to na noc nemá smysl a je lepší zalejt před/při rozsvícení??? sorry, věřím, že už se to tu řešilo
Ja zalivam 2h pred "zapadem" a 1h po "vychodu" slunce ;-) a pohoda
Díky za tipy. Nakonec sem je zalil jen trochu (200ml na kytku) asi 3h před západem sl. Kdybych to neudělal, povadly by.
Budu se držet mého zalívání před/při rozbřesku. Tím, že je to sklep, záléváním na noc si zbytečně zvedám vlhkost a během dne se mi tam nechce moc lézt - teplota vystřelí nahoru, když sem tam motám a různě otvírám box.