Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec dnes tu mame 40 den v květu ,tak přišti tyden začnu flushinkem.jak prolejvat tak jak když se zalejva jen vic vody něco jsem tu četl ýe se to da delat i pod sprchou ale to zas nemá upraveny ph?
to je dobře pane
hele a jak ty Fast verze oproti tomu - otázka - jestli to vypadá tak že to budeš kosit naráz? jak si předtim uvedl že jsou 14dní pozadu... ze zvědavosti
ale asi ještě +-23 dní nebo ?? tak jak to soudíš ?
"Nikdy nevěř někomu, kdo nekouří trávu a poslouchá Boba Dylana."
Čau .no ty fast verze byli na rustu něco kolem 14dni jen pak jsem prepinal tak moc nevyrostli ale sou pekne košate sklizet to budu +-s tydenim odstupem mozna stejne .
ahoj jo mam jedno ,takle zatím vypada uz ho jen prolejvam vypada dobře pocukrovanost pekny tvrdy,ale prěs ten mobilto tak dobře nejde videt ,a mam ještě nejaky semínka toho s.a.d na out letos tak sem zvedav jeto fast verse.
Čaute nejak jsi nejsem jistej jednou kytkou mnel by to byt crem caramel,je možny že se to zhermi v kvetu jeto 51den.bud se mi to zda a nebo uz nevim jsou to taky mali vačky nebo to je takova odruda během rustu jsem nic nespozoroval a na dalších kytkách nic není něco jsem nafotil budu rad za nejakou radu