Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ja prave chvilkama myslel, ze to mam moc.
Davam vse od Plagronu: klasika na kvet, pk 13-14, green sensation, sugar roayal a postrikuju vita neco.. Ec 2 - 2,2
Zakad hnojiv mas co ? Kdy si zacl s pk a green.
Navic ty dve slozky se nemaji michat. Bud jen pk nebo jen green.
Sugar royal je zbytecnej.
Staci zakladni hnojiva s pk13/14.
Nepises kdy si zacal cim hnojit , jaky mas ph , jak zalivas atd atd.
Nahodit fotku se zlutym listem a prosbou o pomoc umi kazdej. Trochu se snaz.
Hnojit na kvet jsem zacal 17.12 Plagronem Alga Bloom (zaklad) a o tyden pozdeji jsem pridal vse ostatni. PH mam od 6,8 do 7,2. Mam automatickou zavlahu,ktera zaliva 3* denne po 95-100ml kazdou holku.
??? Alga je organicka rada , to se ti musi kazit ne ?
Tvl proc z organiky delas drip ? Se nedivim ze to to nefunguje.
Me nezajima kdy si zacal hnojit podle data , ale podle faze kytky.
Kazdopadne s alga radou kdyz uz tak max green. A nic vic.
Nebo proc tam toho lejes tolik ? Vem si ze green senzation je pk. Tusim 9/10. K tomu lejes pk 13/14.
Kdybys vic cetl tak vis ze je to blbost pac nekolikanasobne zvedas pomer pk v hnojibech.
V prepoctu byt jel NPK cca N 3 , P 25 a K 27.
To neni moc dobrej mix.
Cas kdy si co delal se uvadi treba pri prepnuti na kvet nebo prvni ci druhej tyden 12/12.
Pokud chces krmit PK. Tak priste vyhod organickou radu a kup si terra radu.
Jestli jedeš automatické závlahy tak by si měl mít řadu Terra se Ti to musí kazit dokonce mám za to že ta alga se musí namíchat a hned tím zalít přikláním se k tomu co píše bitir ...
Tak,uz asi vime kde je chyba..
Jinak na ta hnojiva jsem se ptal v shopu a doporucil mi tuto kombinaci (zrejmne tedy kvuli kseftu) akorad jsem jeste nemel aut. zavlahu.. dojedu to tedy na green sensation nebo Pk13-14?
No ten v g-shopu ti toho kolikrát nakecá jen aby to prodal..byl jsem svědkem toho že do krámu přišel borec já si vybíral zboží a slyším toho borce jak chce hnojiva na pár kytek automatů a ten prodavač mu vecpal tolik různých lahví že jsem čuměl že si to ten kluk fakt koupil 😂😂no já bych to dojel na tom PK-13-14 a k tomu hnojiva Terra...
Tak jsem prejel na tu Teru. Je fakt, ze v nadrzi (9l) to po dvou dnech uz smrdelo ale vubec me nenapadlo, ze je to spatne..Takze diky za radu :-) Snad se holky zlepsi.. Koupil jsem jeste Spider Mite control plus, na ty musky.. Holky jsem tim vcera postrikal, vzal jsem trochu i steny ale dnes zadna zmena, porad tam nejake jsou.. Za jak dlouho je to zabije? Nebo jsem koupil nejakej shit?