Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja bych to prepl.....ja osobne dneska jsem 7 den 12/12 a kytky jsem prepinal jak mely mezi sebou 10-15 cm volneho mista a dneska jsem nevedel kam ohybat,ale k memu nestesti mam nejake krpate ruce a neumyslne celkem lamu :-D ve ctvrtek jedu na dovolenou,mam celkem strach jak to bude vypadat,az se z ni vratim :-D no,ale je to jen nazor.....prepinal jsem kdyz mely vsechny cca 25 cm.
At to roste
Dnes jsem je přeměřila a ty menší to pěkně dohnaly. Jsou teď všechny kolem 20 cm +- 2 cm. Takže to dnes nebo zítra přepnu.
Díky za názory, kluci. Už jsem na to zvědavá...poprvé je to takový dobrodrůžo :-D
Přidávám nějaké aktuálnější fotky
První fotka je ze dne přepnutí. Další z pátého dne od přepnutí.
Omlouvám se za barevnost, když fotím s bleskem za tmy, je kvalita hrozná. Musím to nějak vychytat.
Super, prostor se hezky vyplňuje. :-)
možná bych je ještě zkusil trochu roztáhnout od sebe a využil co nejvíce toho prostoru, ber to tak, že čím více zaplněného prostoru budeš mít, tím více se ti tam toho může urodit :-).
Pro kontrolu zaplnění doporučuju fotku shora uprostřed, někde pod výbojkou prostě :-)
Zítra zkusím udělat fotku ze shora po zhasnutí a přidám ji.
Zkouším to roztahat, jak můžu. Holky teď rostou jak bláznivý, tak myslím, že to vyplní. Trošku se toho růstu až bojím :-D
To extra roztahovani moc nedoporucuju, mas tam 3 modely a kazdej poleti jinak. Zatim to vypada ze ti hezky rostou ,tak se priprav ze budes koncit na 60cm a vic . Tom chci rict ze jedna bude mit 60 a vic rozbetvena, jina muze mit 80 atd atd.
Jinak nemusis vse ohybat do jedne roviny , velky kytky ke kraji, kosaty a nizsi nech uprostred . Vselijak snima muzes otacet at sou prosvetleny z vice stran. Hps ti to krasne prosviti. Problem pri ohybani s vice odrudama sem zpetne vzdy videl v tom ze nektera se hodne tahala a jina chtela delat peknou palici a to neni radno moc ohybat. Pamatuj ze mene je nekdy vice .
Kuk na odkaz, je tam 6 odrud a asi 10 phenotypu kde si kazda vali jinak. Neni to jak ze skatulky, ale prostor zaplnenej radsky a zaroven jsou hezky prosvicemy , ohybal sem jen 3 kytky z 18. https://www.icmag.com/ic/picture.ph...ctureid=1768265 sorry za sloh
Bitir:
Rostou teď vážně pěkně, za pět dní od přepnutí daly 12-15 cm. Mají kolem 35 cm, tak doufám že se do těch 80 vejdu. Jsem trošku limitovaná pachovým filtrem, který mi nahoře zabírá dost místa. Nejvíc se asi vytáhne Ayahuasca. Mám i heatshield, ale nevím jestli ho používat. Názory tady jsou na něj rozporuplné. Zatím mám výbojku 50-55 cm od vrcholků.
Jinak holky už mají preflowers a první chloupky :-)
Na shield se vyser , uz tak je pod wingem kdyz ho roztahnes celkem tma. Ja ho vetsinou nemam roztazenej uplne ,ale stazenej na predposledni dirku, lip se to pak odrazi do stredu.
Na 80 se.dostanes urcite , sak uvidim jak porostou, podle.toho zvolis co bude nejlepsi.
Ok, nechávám ho dál v krabici a použiju, když bude nouze. Ten wing mám roztaženej na nejvíc a je fakt, že takovým obyč luxmetru jsem pod lampou naměřila méně než po stranách. Mám ho trošku stáhnout?
Cohni na druhou stranu na tu fotku co sem daval, prostor mam 140x130 a je to stazeny na predposledni dirku. Kdyz je moc roztazenej, tak jde strasne malo svetla na.stred plochy , coz me vadi.
Jedu vysku kolem 45 az 50cm.nad kytkama a mam to vetsinou stazeny a plochu.to osviti dobre.
Ten shield dela akorat stin a teplota je porad stejna.
9 dní 12/12
venku je vlhko jak v prádelně a v boxu taky, musíme pořešit odvlhčování
teplota okolo 26, vlhkost přes 70 %
holky už mají mezi 45-50 cm, rostou jak zběsilý
13 dní 12/12
začíná se to vybarvovat, Critical a Orange už pomalu zastavují růst, Ayahuasca se vytahuje jak bláznivá
výška: Critical 60 cm, OHS 60-65 cm, Ayahuasca 70-75 cm - trošku holky vypodložím, ať se vyrovnají
vlhkost je pořešená, jsou na hezkých 50 %, teplota trošku stoupla na max. 28°