Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Wiccini Ahoj, celkom neviem načo narážaš tým: Pak ty rostlinytaky vypadaji jak vypadaji....a neustály stres to nie je je tam cca 2 týždňová perióda na regen. A radšej dám nepresvetlené spodky preč ako vyšťavovať rastlinu na niečo, čo sa stejne nerozvinie a tú energiu presmeruje do primárnych palíc...laicky povedané
No myslel sem to tak ze ty rostliny vypadaji otresne, aspon teda podle meho nazoru. Sin zmaru jak vysita Skoda ze rostliny nefunguji tak jak ty si laicky predstavujes....
citace:
Původní příspěvek od odo Metráček je proste CHYTRÁČEK!
Podle tebe vypadji ty kytky jak na obrazku od vyrobce ? Myslim ze to nema pomichany on ale ty kamo .
Ale musim uznat ze se povedlo to cos zamyslel ,ale stejne me nikdo nepresvedci ze automat patri pod lampu a uz vubec ne stylem jakym to delas .
Casem mozna pochopis o cem je rec
103. deň a zároveň žatva, trvalo to pár hodín ale nakoniec som to všetko pekne oddelil, listy, spodky a hlavné šišky, ak tu je niekto ešte jedným očkom tak kľudne tipnite, výsledok s smoke reportom dodám
Souhlasím s tím, že automat pod lampu nepatří, ale nechápu ostatní narážky. Kytka vypadala hezky a zdravě, co se odstraňování spodních větví týče, dělá to většina z nás. Nečetl jsem celé vlákno, ale na to že je to automat, vypadá mnohem lépe než kdejakej pěst z řízků. Za mě respekt
To by nebyl grower, kdyby se tu nerozjela hádka kvůli nějaké kravine. Jedna posrana větev, prostě nechapu. Místo pochvaly za povedenej pěst, pouze kritika. Řekl bych ze ani ta kytka z toho nemá takovej stres jako vy.
Každá kritika je dobrá, je pravda, že som tu spodnú vetvu mal odobrať skôr, avšak si nemyslím, že to nejako uškodilo. Môj zámer bol sa hlavne priučiť LST a zistiť ako na ne bude súčasné pheno AF reagovať, ďalší pokus AF (klony, metódou ktorú som spomínal) však na groweri , pre až niektoré ofenzívne komentáre nebudem dávať, lebo táto téma je zrejmé moc citlivá :-D
Kludne pokracuj, si myslim ze sa tu najde par ludi koho to zaujima, na ofenzivne bullshity kasli (i ked sem-tam obsahuju zakodovanu dobru radu), pri najhorsom existuje aj ignore-list.
Prinos takychto growov vidim hlavne v tom ze to nabudi dalsich ludi k experimentom. Po nejakom case mozno vznikne skupinka AF - experimentatorov, ktori si napr. budu predavat svoje know-how a rozne vychytavky. (alebo vsetci zdrhnu na zahranicne fora muhehe)
Až teraz po mesiacoch som si uvedomil že som skutočne nedokončil môj journal, ospravedlňujem sa, výsledok bol 130 plus cca 20+ spodky, nie zle nato ze to bolo pod cfl, smoke report však už asi nedodam, musel by som si vymýšľať :-) ďakujem spätne za sledovanie :-)