Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak píšeš, skoro 0,5g/w, ale kdyby to byly jen ty indiky, bylo by to g/w... Chuť hodnotim za 3, možná taky kvůli malýmu průplachu, i když u indiky se proplachoval mnohem víc a je více-méně stejná.. Nicméně účinky fakt síla. Já nejsem tolik zvyklej na hulení, tak možná je to i tím, ale těžko říct, něco jsem přece jen už vykouřil, tak si troufám soudit. Uvidíš sám A ano, těch krystalů bylo neuvěřitelně, fakt mazec.
Teďka dojedu ten Blue Dream a Green crack a na nějakou dobu skončím, to, něž doma nebo s klukama vykouřim.. Jen tak pro zajímavost se mrkni i na můj druhej grow, je neuvěřitelný, co dokáže "nevysílená" genetika ze semínka. Takový listy a tlustý stonky, jen čumim. U tohohle growu můžu s klidem říct, že jsem neměl takhle robustní kytky ještě. Troufám si říct, že proto, že většinou sem jel klony...
jak píšeš, skoro 0,5g/w, ale kdyby to byly jen ty indiky, bylo by to g/w... Chuť hodnotim za 3, možná taky kvůli malýmu průplachu, i když u indiky se proplachoval mnohem víc a je více-méně stejná.. Nicméně účinky fakt síla. Já nejsem tolik zvyklej na hulení, tak možná je to i tím, ale těžko říct, něco jsem přece jen už vykouřil, tak si troufám soudit. Uvidíš sám A ano, těch krystalů bylo neuvěřitelně, fakt mazec.
Teďka dojedu ten Blue Dream a Green crack a na nějakou dobu skončím, to, něž doma nebo s klukama vykouřim.. Jen tak pro zajímavost se mrkni i na můj druhej grow, je neuvěřitelný, co dokáže "nevysílená" genetika ze semínka. Takový listy a tlustý stonky, jen čumim. U tohohle growu můžu s klidem říct, že jsem neměl takhle robustní kytky ještě. Troufám si říct, že proto, že většinou sem jel klony...
Cabas!
no ja na tom budu rek bych podobne
Kyti maj tmu, tak jsem vytahnul jen dve na ukazku, jak jsou roztahany a jak asi vypadaji palice. Pritom se uz blizi konec...
Jojo, poznávám tu hromadu hnědých a suchých pestíku na vrcholku, co vypadaj jako ku*da 15ti letý zrzky, mel jsem to stejně
Ale máš to dost listnatý, to já to takový neměl.. U sativ to bylo horší (ale pořád dobrý na jiný modely) a u indik úžasný... Pod čim je máš a jak máš daleko lampu?
jj, listnaty to mam, ale neprijde mi to jako nakej extrem. Ono, ja jsem uz predtim psal, ze me listy nepadaj a ty jsi psal, ze ti to pada jak mouchy, tak mozna proto?
mam to pod 320W led bridgelux gen 7 + cerveny svetylka, zkratka klasicka prace ledideal
Ne, to rozhodně není extrém, jen mi přišlo, že tam máš víc listů, než jsem měl já. Je to jinak v pohodě, to je jasný
Mně nepadaly listy, já je jen měl nemocný. Pálily se konce listů a pak celý list "zplesnivěl", ale šlo to odspoda a jen velký listy mimo palice, z listů z palic to nechytil ani jeden...
Co ty, tys to neměl na listech? Psal si jen, že žloutnou, což by mělo být z nedostatku živin, když je kytka tahá z listů do palic i za cenu, že zežloutnou a chcípnou...
No me jak to zacalo zloutnout (drzel jsem EC niz, nez bych normalne drzel - vysledek rozporu mezi Kazimirem a Prashiwou...jsem si rikal, ze matkar vi, treba se to Kazimirovi zaseklo...). No hovno - 1,6 EC bylo proste malo a zacalo to zloutnout. Takze jsem jim pak pridal a ty co byly zluty, tak sly do kopru. Jj, obcas se mi takto nakej list vycucnul, jak pises, ale hlavne spodni listy, na ktery neslo moc svetlo, podle me normalni.