Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No zas takové záhady bych v tom neviděl dělají to ventilátory , proudící vzduch se ochlazuje... Kdyz jsou vypnute a světlo nesviti,tak je samozrejme vnitřní teplota stejna jako vnější
:-) pekné to máš...k tej usporke...jasné, HPS na kvet je lepšia, než úsporka - s úsporkou to moc "nenakyne!" Prečo to vlastne nedáš do poriadnej skrine s riadnym odťahom?
Všetci tu furt riešia, že ešte nevedia, či ich to bude baviť a potom sa modlia, aby im niečo z toho narástlo!
to chce sodik jak nikdáá!, rust pekny ale ten kvet je hrozne pomalej radeji bych dal treba 100 nebo 150w sodu a jak rika kolega nahore nakyne to jak buchta od mamy
jojo, ted uz je asi pozde ale urcite do pristiho kola doporucuji... kamarad ma taky podobny mikropest, jede 100w sodu...sice toho nema moc ale zato ta kvalita! spis bych ti doporucil asi jednu kytku ale vyhrat si sni poradne na SCROG...zdravim kolego
Tak jsem tu zas s menším updatem...kytky vypadají celkem k světu, snad už se zastavil růst, vyšlo mi to jen tak tak a to jsem musel hodně ohybat...a i tak se mi pár listů spálilo. Květy jsou zatím spíše drobnější,ale na druhou stranu jich je velké množství.