Anarchom
Stálý Člen
|
Ahoj,k tomu odtahu,ja jsem si tedka na dalsi kolo koupil tento,najdi si ve svem oblibenem GS-Ventilátor RUCK ISO-MAX 200, 900m3, 3 rychlostní, odhlučněný, nebudu tady delat zadnemu reklamu,ale sehnal jsem ten nejlevnejsi u nas na trhu a jsem maximalne spokojenej,muzu jen doporucit,nejde ani trosku slyset,pouze a jenom proudeni vzduchu,ktere jde popripade utlumit sonoflexem nebo tlumicem hluku,ale vesmes se pouzivaji dva a to tak,ze pred ventak a za ventak,ale cena je cca 2200kc za jeden kus.....vyhodou toho ventaku je tichy chod a predevsim je tam zabudovany regulator nekde uprostred napajeciho kablu a ma tri mozne stupne, odtah na 300/600/900m3/hod,takze kdyz chci pridat ci ubrat na vykonu,nemusim lozit do stanu,nevyhoda u velkeho mnozstvi regulaci na Prima klimach atd je,ze jde slyset jakesi podivne huceni nebo bzuceni motoru kdyz uberes na vykonu,tady muzes regulovat,jak chces a doma ti nic nebzuci ......ja svitim za dne a poustim to max na 600m3 a v noci,jelikoz to mam u postele to stahnu na 300m3 a s prehledem mam vlhkost okolo 50% coz neni sice zadne NAGANO,ale da se to,kdyz jsem jel na PK,byl jsem nevyspany a ta vlhkost byla o dost vyssi ......za me ten ventak muzu doporucit,cena je sice vyssi,okolo 6500kc,ale pro nas co mame radi svoje konicky a bavi nas to je to zanedbatelne,ja si potrpim na to lepsi a proto i kytickam dopravam blaho,vzdycky rikam,ze cim vice investujes,tim vice se ti to vrati na strome , jinak mas to pekny,at tam mas haldu dobreho koure a at se ti i nadale dari.... peace
|
Anarchomova zahrádka 2007
|