Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pěkný tipy už to vypadá celkem kouřitelně takže tak do konce tejdne hodim výsledek
jo a mám dotaz - další kolo chci na růst použít 200W CFL, ale nechce se mi vypojovat ten předřadník kterej je pro 150W .. vadí když šťáva poteče přes předřadník? já si myslim že ne ale radši at mi to někdo potvrdí
konečně sem se odhodlal k navážení materiálu a k mojí spokojeností se toho sešlo
75,6 gesos a proto Ká letí murmurovi (77g)
zatim posílam fotky nej vršků až bude víc testerů tak hodim smokereport a další fota ostatních pěkných kamínků
1. zleva --> Orange Bud, Kripl, Black Russian
2. OB
3. Kripl pink
4. BR
5. 100% Orange
na to že se mi to trochu vymklo z rukou tak to dopadlo dobře
... mimochodem dnes sem dal do jiffy 4 naklíčený semínka Purple Budu a zapnul CFL tak až se bude na co koukát tak to možná postnu
zatim čau
Ahoj, takže i ten kripl, s kterým to na začátku vůbec nevypadalo dobře si dotáhl do veleúspěšného konce. Já tě teda za sebe chválim, protože vždycky obdivuju toho, kdo ten pěst dojede celej až do konce. Rozhodně bych byl zvědavej na chuť toho Orange Budu.